xbox360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xbox360 vs ps3

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
عزیز من تو بعضی از موارد 360 قویتره تو بعضی موارد ps3 من هر دوتاشونو دارم اصلا هم از روی تعصب نمیگم مایکروسافت بیشتر رو گرافیک کار کرده ولی سونی بیشتر رو هوش مصنوعی کار کرده این نظر منه اینا همه تبلیغات sony هست که همش میگه ما cell داریم فکر میکنی فرق بین cell و xenon چه قدره؟

البته زمین تا آسمون.من قصده جسارت ندارم جلو اساتید ولی طبقه اطلاعاتی که تویه مجله ها و سایتهای مختلف بعد از خوندن مقاله های مختلف کسب کردم فرقه این 2 تا به شدت زیاده.ولی خوب متاسفانه CPU Cell در PS3 هنوز بهینه سازی نشده و کسی قدرته اینو نداره که از توانایی هاش استفاده کنه.به نظره من در حاله حاضر شما حتی میتونی ادعا کنی تا ساله آینده یا 2 ساله آینده(که فکر نمیکنم اگه قراره تغییری رخ بده ماله همین ساله 2007 باید باشه) Xenon از Cell بهتره چون به مصرفه بهینه رسیده و شرکتهای بازی سازی تونستن روش خوب مانور بدن...در هر حال این کنسولها قراره در 4 ساله آینده اوغاته فراقت من و شما دوستانه عزیز رو پر کنن و تویه همین مدت خیلی چیزها معلوم خواهد شد.من که نه قصد خریدشونو دارم نه وقته بازی کردنشو.ولی خوب به شدت دنباله اخباره جفتشون هستم.عاشق بیل گیتسم(به خاطره با عرضه گیش) و همینطور عاشقه محصولاته سونی(به خصوص تلویزیوناش)و Wii رو هم دوست دارم چون اولین کنسولی که گرفتم Nintendo 64 بود و چه خاطراتی که ازش ندارم(بچگی میکردیم باهاش)...امیدوارم تو جنگه این 3 تا کنسول اونی که لایقه برنده بشه نه اونی که بیشتر دوستش دارم...

البته زمین تا آسمون.من قصده جسارت ندارم جلو اساتید ولی طبقه اطلاعاتی که تویه مجله ها و سایتهای مختلف بعد از خوندن مقاله های مختلف کسب کردم فرقه این 2 تا به شدت زیاده.ولی خوب متاسفانه CPU Cell در PS3 هنوز بهینه سازی نشده و کسی قدرته اینو نداره که از توانایی هاش استفاده کنه.به نظره من در حاله حاضر شما حتی میتونی ادعا کنی تا ساله آینده یا 2 ساله آینده(که فکر نمیکنم اگه قراره تغییری رخ بده ماله همین ساله 2007 باید باشه) Xenon از Cell بهتره چون به مصرفه بهینه رسیده و شرکتهای بازی سازی تونستن روش خوب مانور بدن...در هر حال این کنسولها قراره در 4 ساله آینده اوغاته فراقت من و شما دوستانه عزیز رو پر کنن و تویه همین مدت خیلی چیزها معلوم خواهد شد.من که نه قصد خریدشونو دارم نه وقته بازی کردنشو.ولی خوب به شدت دنباله اخباره جفتشون هستم.عاشق بیل گیتسم(به خاطره با عرضه گیش) و همینطور عاشقه محصولاته سونی(به خصوص تلویزیوناش)و Wii رو هم دوست دارم چون اولین کنسولی که گرفتم Nintendo 64 بود و چه خاطراتی که ازش ندارم(بچگی میکردیم باهاش)...امیدوارم تو جنگه این 3 تا کنسول اونی که لایقه برنده بشه نه اونی که بیشتر دوستش دارم...
مقایسه سخت افزاری X360 با Ps3

امین جون متشکرم بابته لینک.ولی شما مقایسه سی پی یو سل و زنون رو در بازی رایانه خوندی؟این صحبت زیر جمع بندیه خوده پانیشره عزیز:
در زمینه CPU برتری بطور کلی با سل نیست ولی در اکثر موارد سل کمی از Xenon برتره ولی در کل سل از Xenon برتره . اما نه بطور کامل. و نه به معنی اینکه Xenon خیلی از سل عقب مونده تره بلکه Xenon هم در بعضی موارد برتری داره.
اینجا بر طبقه گفته بالا ما داریم که برتری سل به زنون وجود داره.درسته که زنون هم برای خودش قدرتیه وحتی در بعضی موارد برتری داره ولی اگه بخوایم از 10 نمرده در نظر بگیریم بین این 2 مطمئنا سل هست که نمره کامل رو میگیره(البته نمیگم زنون خیلی عقب میوفته اونم به احتماله زیاد باید 9.5 حد اقل بگیره)در جمع من از پی اس 3 به یه دلیل خوشم میاد اونم به خاطره همین سل هست.یه چیزه دیگه اینکه اقرار کنم اینکه اطلاعاتی که در مورده سل دارم در مورده زنون ندارم و اگه دوستان ریزه اطلاعاته بیشتری دارن خیلی خوشحال میشم برامون بزارن....

به نظر من که 360 برنده میشه
سال 2005 که به عنوان بهترین سخت افزار سرگرمی سال انتخاب شد وبازیهای قابل قبولی هم داشت
سال 2006 که به غیر از coh که rts هستش ومخصوص pc تمام بازیهای خوب و بهترینهای سال مربوط به 360 بود و برنده ی مطلق 360 بود
سال 2007 که به علت سادگی و آشنا بودن بازیسازها با ساخت بازیهای 360 رقابت نزدیکی برقرار خواهد بود
سال 2008 ممکنه به علت برتری خیلی کم سخت افزاری 360 از ps3 کم بیاره ولی اون موقع microsoft با یه کنسول جدید تر و خیلی قویتر و ارزانتر ps3 رو قورت میده
حالا کدوم آدم بیکاری به امید آینده ps3 میخره

به نظر من که 360 برنده میشه
سال 2005 که به عنوان بهترین سخت افزار سرگرمی سال انتخاب شد وبازیهای قابل قبولی هم داشت
سال 2006 که به غیر از coh که rts هستش ومخصوص pc تمام بازیهای خوب و بهترینهای سال مربوط به 360 بود و برنده ی مطلق 360 بود
سال 2007 که به علت سادگی و آشنا بودن بازیسازها با ساخت بازیهای 360 رقابت نزدیکی برقرار خواهد بود
سال 2008 ممکنه به علت برتری خیلی کم سخت افزاری 360 از ps3 کم بیاره ولی اون موقع microsoft با یه کنسول جدید تر و خیلی قویتر و ارزانتر ps3 رو قورت میده
حالا کدوم آدم بیکاری به امید آینده ps3 میخره

سال 2005 PS3 قویترین سخت افزار را به دست اورد.(من که چیزی در مورد 360 نشنیده بودم!!!!)
سال2006 تواست در ژاپن و امریکا عرضه شود.
سال 2007 بازی های بسیار محبوبی از جمله MGS4 DMC4 تمام مردم را به فروشگاه ها می برد.
در ضمن 360 حداقل تا سال2011 روش سرمایه گذاری شده. عمر یه کنسول حداقل 5 الی 6 سال هستش.

طرفداری از x360

سلام. اینجا خیلی از ps3 حرف زده شده و خیلی راحت اونو برتر از x360 گفتند انگار که PS1 رو با PS3 مقایسه میکنند و در نظر خودشون x360 قدرتش در حد کنسول های ضعیفه که به همین راحتی میگین PS3 برتره .
اگه قرار باشه که عادلانه بگم این کنسول از لحاظ قدرت سخت افزاری باهم برابرند فقط در چند مورد PS3 و در چند مورد دیگر X360 برتره و در کل با هم برابر اند.
از لحاظ گرافیکی هم X360 بدون شک خیلی از PS3 برتره و در بازی ها می بینید اگه PS5 هم بیاد!! حریف این قدرت پردازش گرافیکی X360 نمیشه!!

امین جون متشکرم بابته لینک.ولی شما مقایسه سی پی یو سل و زنون رو در بازی رایانه خوندی؟این صحبت زیر جمع بندیه خوده پانیشره عزیز:
در زمینه CPU برتری بطور کلی با سل نیست ولی در اکثر موارد سل کمی از Xenon برتره ولی در کل سل از Xenon برتره . اما نه بطور کامل. و نه به معنی اینکه Xenon خیلی از سل عقب مونده تره بلکه Xenon هم در بعضی موارد برتری داره.
اینجا بر طبقه گفته بالا ما داریم که برتری سل به زنون وجود داره.درسته که زنون هم برای خودش قدرتیه وحتی در بعضی موارد برتری داره ولی اگه بخوایم از 10 نمرده در نظر بگیریم بین این 2 مطمئنا سل هست که نمره کامل رو میگیره(البته نمیگم زنون خیلی عقب میوفته اونم به احتماله زیاد باید 9.5 حد اقل بگیره)در جمع من از پی اس 3 به یه دلیل خوشم میاد اونم به خاطره همین سل هست.یه چیزه دیگه اینکه اقرار کنم اینکه اطلاعاتی که در مورده سل دارم در مورده زنون ندارم و اگه دوستان ریزه اطلاعاته بیشتری دارن خیلی خوشحال میشم برامون بزارن....

راستش منم بازيرايانه رو خوندم ولي اينطور كه شما گفتين ننوشته بود

تو اون مقاله به برتري كامل Cell اشاره شده بود و اين مورد در مورد قدرت پردازش هر كدوم هم ذكر شده بود
حدود 200 gigaflops براي Cell و 76 gigaflops براي Xenon

طرفداری از x360

پس معلومه که 360 با اون پزی که روی سخت افزارش می ده. هنوز یکمی از ps3 ضعیفتره.اما باید قبول کرد که بازی سازی برای ps3 خیلی سخته و تا 2 سال دیگه قدرت واقعی این کنسول معلوم نمی شه.اما بازی سازی برای 360 کمی راحت تر و کم هزینه تره.به نظر من هم تنها عامل موفقیت 360 همینه.
سلام. ببینید این که PS3 جایزه بهترین سخت افزار رو برده باشه دلیل به قدرتمند بودن اون نمیشه باید با کنسول بازی کنی بعد بگی کدوم کیفیتش بهتره شما بیا Call of duty 3 رو X360 بازی بعد برو با PS3 هم بازی کن بعد بیا بگو کدوم کیفیتش بهتر بود نه که بیای بگی جایزه بهترین سخت افزار رو PS3 برده پس برتری با اونه برو بازی های مشابه رو هردو کنسول نگاه کن خودت تصمیم بگیر بعد بگو کدوم بهتره. قطعا با 360 . دیگه در این زمینه یعنی بازی ها و گرافیک آنها همه میدونند که برتری با 360 که اصلی ترین فاکتور برای خرید یک کنسول همینه یعنی گرافیک و کیفیتی که کنسول میتونه ارائه بده .

درود
سال 2007 بازی های بسیار محبوبی از جمله MGS4 DMC4 تمام مردم را به فروشگاه ها می برد.
رو DMC4 زیاد حساب نکن که احتمال اینکه رو Xbox360 بیاد خیلی زیاده .;) :biggrin1:
به خود خدا ، اینقدر این موضوع رو گفتم که دیگه خسته شودم . آقایون کنسول خوب یعنی کنسولی که بازی های باکیفیت ، زیاد ، متنوع و ... داشته باشه نه اینکه سخت افزار قدرت مندی داشته باشه . میدونم که نمیدونید ولی Nintendo 64 که قدرتی معادل 64 Bit داشت از Play Station که 32 Bit بود شکست خورد . فقط سر اینکه بازی نداشت . همین . چرا PS برد . چون کلی بازی تو هر سبک و ژتنری داشت . حالا میخواد پردازنده PS3 به جای 8 تا 80 تا هسته داشته باشه و به جای Blu Ray از Black Ray استفاده کنه . خوب که چی . بگو بازی مازی چی داره . ( ترو خدا باز پای MGS 4 و DMC 4 رو نکشید وسط ) سخت افزار قدرت مند خوبه به شرط اینکه :

1. ارزون تمام شه .
2. راه دست بازیساز باشه .
3.شرکتهای بازی سازی ( از نوع معتبر و کار درست ) حمایتش کنن .
4. لیست انتظار سنگین و خوبی داشته باشه .
5. سازندگانش چیزی رو زورکی به مردم غالب نکنن .
6. بازی 4 بعدی نشه باهاش ساخت :biggrin1:
7. بازی رو به 30 زبان زنده و 10 زبان مرده ترجمه کنن بعد 10 گیگ بازی رو بزارن تو پک بدن دست مردم و بعد تمام دنیا جار بزنن که آقا بازی لانچ ما 23 گیگ حجم داره .
8. جک های بامزه تعریف نکنن سازندگانش ، مثل : بازی های 4 بعدی :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
9. از نو اوری و نبوغ دیگران سو استفاده نکنن .
10 . Demo های CG و Pre Render نشون ندن ، بگن ای ملت Real time هست ، بعد گندش دنیا رو برداره .
11. بین کنسول مدل فلان و مدل فلانشون از زمین تا اسمون فرق نزارن .
12. به جای تقلید از ابدا ات نرم افزاری ( Live Everwhere ) و سخت افزاری ( Motion Sensor Wii ) یک چیزی از خودشون بسازن .
13. بعد نگن : ای ملت سیستم Network ما مجانی هست ف بعد اینقدر بد عمل کنن که حتی جارجی ها هم رقبت نکنن Live با PS3 بازی کنن.
14. دستشون لرزانده داشته باشه تا حس بیشتری بده :love:
15. یکم هم به فکر مشتری ها ( عاشقان شرکت رو بیخیال ) و سود بردن خودشون باشن ، نه کل کل کردن با شرکت حریف .
16 . بازی های انحصاریش ، حتی قبل از عرضه کنسول نپریده باشه :-"

خلاصه از این خریت Sony ( دور از جونه همه بازیسنتری ها ) کم گفتیم . ولی با تمام این حرفها من برای Haevnly Sword و L.A.I.R و God of War III ، چشمم رو تمام حماقتهای Sony میبندم و فقط از این بازی ها لذت میبرم . کلا بازی اهمیت داره نه پلتفورم ان .

راستش منم بازيرايانه رو خوندم ولي اينطور كه شما گفتين ننوشته بود

تو اون مقاله به برتري كامل Cell اشاره شده بود و اين مورد در مورد قدرت پردازش هر كدوم هم ذكر شده بود
حدود 200 gigaflops براي Cell و 76 gigaflops براي Xenon

دوسته عزیز من آقا جاوید شما که دیدی من طبقه صحبت پانیشر جان گفتم نه بازی رایانه.اگه نه در مقاله بازی رایانه برتری Cell کاملا تائیید شده و غیر قابله انکاره.ولی چون امین جون بازی رایانرو گفتم شاید قبول ندارن منم از پسته خودشون استفاده کردم و طبقه اون امتیاز دادم...

خلاصه از این خریت Sony ( دور از جونه همه بازیسنتری ها ) کم گفتیم . ولی با تمام این حرفها من برای Haevnly Sword و L.A.I.R و God of War III ، چشمم رو تمام حماقتهای Sony میبندم و فقط از این بازی ها لذت میبرم . کلا بازی اهمیت داره نه پلتفورم ان .

OSOS جان عزیزم اینقدر به خودت فشار نیار ، فشارت یه دفه میره بالا کار دسته خودت میدی ها !!! به خاطره خودت گفتم . :)

مثل هميشه باز از حرفهاي فريدون جان گل باريد .

من موندم چرا خيلي ها فقط ميخوان همه چيز را با تئوري بسنجن .
بابا جان هميشه عمل تئوري را مياره نه اينكه تئوري عمل را بياره . اين همه دانشمند اومدند و رفتن و چيزهايي در دنيا كشف كردند و اختراع كردند و جان خودشون بخاطر بعضي چيزها كه همه راحت باشن به خطر انداختند و بعد اومدند اونا را به صورت رياضي وار در كتاب ها نوشتند و شد تئوري .

اين عداد و ارقامي كه سوني داره فقط حواله همه ميكنه به صورت تئوري هست .
اگه يادتون باشه بيلگيتس در يك سخنراني گفته بود كه همه چي را عمل نشون ميده اعداد و ارقامي كه سوني داره ميگه همش به صورت گفتاري و در عمل اينگونه نخواهد بود و در عمل كنسول ما برتر هست .

من نميدونم چقدر شماها ميخواين اين يك سال تاخير ps3 را بهانه كنيد ولي از اين طرف نميگين كه در مدت اين يك سال ميشه كنسول قويتر ساخت .

چرا هيچ وقت از خودتون سوال نميپرسيد . مگه سوني بارها نگفته كه كنسول ما دو برابر xbox360 قويتر هست شما تا حالا فكر كرديد كه دو برابر قدرت داشتن مساوي با 10 سال جلوتر بودن هست!!!
ولي كو اين قدرت دو برابر چرا من و خيلي ها چيزي نميبينيم .حالا باز بياين بگين يه سال تاخير اگه قرار باشه اينگونه باشه تا 10 سال ديگه هم سوني يك سال تاخير داره !! اونوفت باز دو سال ديگه مياين ميگين كه سوني در كنسولش تاخير داشته و فلان بهمان اي خدا .

اگه يادتون باشه چند ماه پيش هم بيلگيتس گفته بود كه رقبا معني يك سال جلوتر بودن را نميدونن . خوب حالا فكر كنم متوجه حرف من بشين واقعا بايد اين حرفهاي بيلي را در قاب طلا گرفت !!!

خوب بودن بلوري در ps3 خوبه ولي چه موقع ؟ تا حالا پرسيدين از خودتون ؟
فكر ميكنين چرا مايكرو حاضر نشد درايو hddvd را در كنسولش قرار بده؟

ايا به شكست احتمالي هر دو فرمت فكر كردين ؟
ايا از خودتون پرسيدين كه اگه هر كدوم شكست بخورن چه ضربه جبران ناپذير به كنسولها وارد ميشه ؟
تا حالا از خودتون پرسيدين كه اگه بلوري شكست بخوره چه بلايي به سر ps3 مياد ؟
تا حالا از خودتون پرسيدين اگه بلوري شكست بخوره خيلي ها دارن فرمت شكست خورده را در كنسول استفاده ميكنن ؟

تا حالا از خودتون پرسيدين چرا در سايتها شايعه شده بود كه شايد در اينده سوني كنسول خودش را بدون قابليت پخش بلوري عرضه كنه ؟ اين به چه معنا هست ؟

نكنه فكر ميكنيد امكان نداره بلوري شكست بخوره؟:-"

تا حالا از خودتون پرسيدين كه اگه مايكروسافت ميومد درايو hddvd را در كنسولش قرار ميداد و فردا هم hddvd شكست ميخورد چه بلايي به سر مايكروسافت ميومد .حالا بلا كه هيچ ميدونيد چه حرفهايي كه در مورد مايكرو در اين سايت گفته نميشد؟:biggrin1: خدا اون روز را نياره اون روز را من ببينم خودم را بن مكنم ;)

زماني بلوري در كنسول ps3 خوبه كه از موفقيت اين فرمت مطمعن بود غير از اينه عزيزان ؟

تا حالا از خودتون پرسيديد اگه مايكروسافت يك سال مثل ps3 تاخير ميكرد چه كنسولي را ميتونست بسازه ؟

فقط بايد سياستهاي مايكروسافت را درك كرد . اينو يادتون باشه هميشه سياست مايكروسافت طولاني مدت هست .اين حرف را خود مايكروسافت هم گفته .باور كنيد با مايكروسافت نميشه مبارزه كرد .

من از محصولات سوني خوشم مياد وعالي هستند ولي باور كنيد اين بار خيلي بد وارد جنگ شد.

من از هر لحاظ وقتي اين دو كنسول را باهم مقايسه ميكنم به مايكروسافت ايمان ميارم . فقط بگين كه چگونه من اينجا همش را توضيح بدم.

جمیعا از قهوه ای کردن سونی خسته نباشید
و نتیجه گیری
بلو ری شکست خورد یا میخوره
برنده این نسل 360 و بس
سخت افزار خوب اصلا مهم نیست...هسته چیه اصلا.
و DMC4برای 360هم ریلیز میشه
بازیهااااااااای خوب و زیاد یعنی gears of war

بخدا یه ذره انصاف خوبه
بازم حرف COD3رو کشیدین وسط فردااگه تو مقایسهoblivionپلی استیشن بهتر شد
خود شما هزار تا دلییل که ...خوب طبیعیه چون دیرتر اومده گرافیکش بهتره...
با خودتون نمیگید کنسولی که با COD3 مشکل داشته باشه چه اشغالیه
واون برمیگرده به بلاهت سازندههاش

در مورد شکست بلوری سونی گردن کلفتتر از این حرفاس تو هالیوود حتی شده(بعضیا میگن شده)
کهBD رو تحمیل میکنه

در مورد تقلید کور کورانه
نه که مایکروسافت هیچ تقلیدی از هیچ شرکت دیگه ای نکرده..
بلکه هم دزدیده
اگه اینطوری حساب کنیم کلا xbox360تقلیدی از ps2 ولی کمر باریک
)(

اگه به قول و قسمه به خود خدا سال 2008 بیل گیتس(که ازش متنفرم)
360 رو کولش میذاره و میره از اپل دزدیاشو میکنه و یکه تاز میدانPS3خواهد بود

اگه نوشته هام تنده ناراحت نشید به نوشته های خودتون یکم بالاتر یه نگا بندازید
اصلا از بحثا خوشم نمیاد ولی بعضی وقتا نمیشه ساکت نشست
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان

آخرین ویرایش:
اون حرفها كه بالا گفتم همش سوال بود كه بايد جواب ميدادين اما شما اومدين دوباره مثل هميشه حرفات را تكرار كردي و دو تا هم حرف بيربط گفتي .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or