مثل هميشه باز از حرفهاي فريدون جان گل باريد .
من موندم چرا خيلي ها فقط ميخوان همه چيز را با تئوري بسنجن .
بابا جان هميشه عمل تئوري را مياره نه اينكه تئوري عمل را بياره . اين همه دانشمند اومدند و رفتن و چيزهايي در دنيا كشف كردند و اختراع كردند و جان خودشون بخاطر بعضي چيزها كه همه راحت باشن به خطر انداختند و بعد اومدند اونا را به صورت رياضي وار در كتاب ها نوشتند و شد تئوري .
اين عداد و ارقامي كه سوني داره فقط حواله همه ميكنه به صورت تئوري هست .
اگه يادتون باشه بيلگيتس در يك سخنراني گفته بود كه همه چي را عمل نشون ميده اعداد و ارقامي كه سوني داره ميگه همش به صورت گفتاري و در عمل اينگونه نخواهد بود و در عمل كنسول ما برتر هست .
من نميدونم چقدر شماها ميخواين اين يك سال تاخير ps3 را بهانه كنيد ولي از اين طرف نميگين كه در مدت اين يك سال ميشه كنسول قويتر ساخت .
چرا هيچ وقت از خودتون سوال نميپرسيد . مگه سوني بارها نگفته كه كنسول ما دو برابر xbox360 قويتر هست شما تا حالا فكر كرديد كه دو برابر قدرت داشتن مساوي با 10 سال جلوتر بودن هست!!!
ولي كو اين قدرت دو برابر چرا من و خيلي ها چيزي نميبينيم .حالا باز بياين بگين يه سال تاخير اگه قرار باشه اينگونه باشه تا 10 سال ديگه هم سوني يك سال تاخير داره !! اونوفت باز دو سال ديگه مياين ميگين كه سوني در كنسولش تاخير داشته و فلان بهمان اي خدا .
اگه يادتون باشه چند ماه پيش هم بيلگيتس گفته بود كه رقبا معني يك سال جلوتر بودن را نميدونن . خوب حالا فكر كنم متوجه حرف من بشين واقعا بايد اين حرفهاي بيلي را در قاب طلا گرفت !!!
خوب بودن بلوري در ps3 خوبه ولي چه موقع ؟ تا حالا پرسيدين از خودتون ؟
فكر ميكنين چرا مايكرو حاضر نشد درايو hddvd را در كنسولش قرار بده؟
ايا به شكست احتمالي هر دو فرمت فكر كردين ؟
ايا از خودتون پرسيدين كه اگه هر كدوم شكست بخورن چه ضربه جبران ناپذير به كنسولها وارد ميشه ؟
تا حالا از خودتون پرسيدين كه اگه بلوري شكست بخوره چه بلايي به سر ps3 مياد ؟
تا حالا از خودتون پرسيدين اگه بلوري شكست بخوره خيلي ها دارن فرمت شكست خورده را در كنسول استفاده ميكنن ؟
تا حالا از خودتون پرسيدين چرا در سايتها شايعه شده بود كه شايد در اينده سوني كنسول خودش را بدون قابليت پخش بلوري عرضه كنه ؟ اين به چه معنا هست ؟
نكنه فكر ميكنيد امكان نداره بلوري شكست بخوره؟
تا حالا از خودتون پرسيدين كه اگه مايكروسافت ميومد درايو hddvd را در كنسولش قرار ميداد و فردا هم hddvd شكست ميخورد چه بلايي به سر مايكروسافت ميومد .حالا بلا كه هيچ ميدونيد چه حرفهايي كه در مورد مايكرو در اين سايت گفته نميشد؟:biggrin1: خدا اون روز را نياره اون روز را من ببينم خودم را بن مكنم
زماني بلوري در كنسول ps3 خوبه كه از موفقيت اين فرمت مطمعن بود غير از اينه عزيزان ؟
تا حالا از خودتون پرسيديد اگه مايكروسافت يك سال مثل ps3 تاخير ميكرد چه كنسولي را ميتونست بسازه ؟
فقط بايد سياستهاي مايكروسافت را درك كرد . اينو يادتون باشه هميشه سياست مايكروسافت طولاني مدت هست .اين حرف را خود مايكروسافت هم گفته .باور كنيد با مايكروسافت نميشه مبارزه كرد .
من از محصولات سوني خوشم مياد وعالي هستند ولي باور كنيد اين بار خيلي بد وارد جنگ شد.
من از هر لحاظ وقتي اين دو كنسول را باهم مقايسه ميكنم به مايكروسافت ايمان ميارم . فقط بگين كه چگونه من اينجا همش را توضيح بدم.