منو ضایع کردین که:biggrin1: این شکلی شدین؟
انقد دعوا نکنید من اعصابم ضعیفه
:wallbash:
در مورد این nexgenwarsبنظر طرفداره 360ه
اخه اون قسمت تعداد فروخته های360 مثل کنتور شماره میندازه ولی PS3 روزبروز کمترم میشه
نقطه سر خط
در موردBD بنظر من اگه دیروز سیدی بود امروز دیویدی 100%فردا باید بیدی میبود که هست.
در اخر منصفانه بگید یعنی بنظر شما PS3 با sixaxis
با بازیهایی مثل final fantasyXIII MGS4 DMC4 heavenly sword god of warIII
SOTC II LAIR GT Tekken6 Killzone silent hill motostorm
و خیلی بازیهای فوق العاده که با360 مشترک هستن
یعنی این کنسول نمیتونه حرفی برای گفتن داشته باشه؟ بقول دوستمون"تا حالا فکر کردین؟"
منکه شرط میبندم تا اواخر2007 شرایط کاملا عوض شه
بازم نقطه.
در مورد 360خوب هر چی فکر میکنم نمیتونم خودمو گول بزنم و از خیرalan wake dead rising lost planetبگذرم
در کل بنظر من برنده نهایی به این شکل کنونی یا بهتر بگم قدیمی مثلPS2نخواهیم داشت
شاید در اخر با اختلاف فروش 2-3میلیون بشه یه شبه برنده داشته باشیم
.
اخر سر یه خواهش دارم اگه حرفی میزنید که نیاز به مدرک داره
منبع رو هم اعلام کنید مثلا نگید"بلو ری که شکست خورد"
ممنونم از همتون
پیروز باشید
حالا فقط محكم mgs رو بچسپيد كه اونم از دستتون نره
همين mgs هم همچين چيزي نيست فقط طرفدار هاي ps ازش واسه خودشون يه اسطوره ساختن
نه تو خجالت نمکشی بیل گیتس بهت پول داده این حرفا رو بزنی نه می خوام ببینم خجالت نمیکشیآقا شما مي خوايد به زور به خودتون تلقين كنيد كه ps3 بهتره
همه مي دونن كه ممكنه سل يكم قوي باشه اما اينقدر برنامه نويسي واسش سخته كه خيلي از كمپاني هاي بازي سازي از بازي ساختن واسش منصرف شدن
بعدشم تا ياد بگيرن از همه قدرتش استفاده كنن ديگه عمرش تموم شده
حرف از بازي هاي انحصاري هم نزنيد چون كم كم همه ي بازي هاي انحصاري ps از انحصارش در اومده و واسه xbox هم مياد
حالا فقط محكم mgs رو بچسپيد كه اونم از دستتون نره
همين mgs هم همچين چيزي نيست فقط طرفدار هاي ps ازش واسه خودشون يه اسطوره ساختن
در حال حاضر هم بازي هاي انحصاري xbox بيشتره كه به نظر من همون Gears Of War ارزش همه بازي هاي ps و پولي كه واسه xbox ميدين رو داره
شما برو به خودت که 360 خریدی تا میتونی تلقین کن که 360 بهتره!!!آقا شما مي خوايد به زور به خودتون تلقين كنيد كه ps3 بهتره
ممکن که چه عرض کنم دیگه ثابت شده که سل قویتره!!!! حالا ما هستیم داریم به خودمون تلقین میکنیم یا شما!!!همه مي دونن كه ممكن سل يكم قوي باشه
زیاد هم سخت نیست!!! شما برنامه نویس کدام یکی از این شرکت ها هستی و واسه ps3 برنامه نوشتی که انقدر اشکال میگیری؟؟؟؟ اصلا یه چیزی.... برنامه نویسی بلدی!!!! ؟؟؟؟اما اينقدر برنامه نويسي واسش سخته كه خيلي از كمپاني هاي بازي سازي از بازي ساختن واسش منصرف شدن
بعدشم تا ياد بگيرن از همه قدرتش استفاده كنن ديگه عمرش تموم شده
360 هم کم از دست نداده!!!حرف از بازي هاي انحصاري هم نزنيد چون كم كم همه ي بازي هاي انحصاري ps از انحصارش در اومده و واسه xbox هم مياد
ما بچسبیم ،نچسبیم mgs 4 فقط برای ps3 میاد و بازی کردنش با 360 مثل خواب میمونه!!!همینطور بازی کردن gow با ps3.....حالا فقط محكم mgs رو بچسپيد كه اونم از دستتون نره
سطح اطلاعات کاملا معلوم شدهمين mgs هم همچين چيزي نيست فقط طرفدار هاي ps ازش واسه خودشون يه اسطوره ساخت
ببین این حرف رو واسه چندمین بار دارم میزنم..... شما پول دادی 360 خریدی حدود 600 تومن... اگر آشغال هم خریده باشی میای ازش حمایت میکنی!!!!در حال حاضر هم بازي هاي انحصاري xbox بيشتره كه به نظر من همون Gears Of War ارزش همه بازي هاي ps و پولي كه واسه xbox ميدين رو داره
اقای kiya چرا شما برای بازی های ps3 خداتا بازی میگین ولی برای 360 فقط3 تا بازی پس اینارو هم اضافه کنید mass effect . bioshock.hoxley. forza2. gears of war .halo3 و takken6 هم برای 360 میاد و به احتمال زیاد dmc4 هم بیاد خیلی اگر بازم بازی انحصاری خواستین بگین. ممنون
شما برو به خودت که 360 خریدی تا میتونی تلقین کن که 360 بهتره!!!
زیاد هم سخت نیست!!! شما برنامه نویس کدام یکی از این شرکت ها هستی و واسه ps3 برنامه نوشتی که انقدر اشکال میگیری؟؟؟؟ اصلا یه چیزی.... برنامه نویسی بلدی!!!! ؟؟؟؟
در ضمن فکر نمیکنم برنامه نویس های کمپانی ها انقدر خنگ باشن که برنامه نویسی برای ps3 رو یه کم پیچیده است رو یاد نگیرن!!!
360 هم کم از دست نداده!!!
ببین این حرف رو واسه چندمین بار دارم میزنم..... شما پول دادی 360 خریدی حدود 600 تومن... اگر آشغال هم خریده باشی میای ازش حمایت میکنی!!!!
تلقين لازم نيست . مطمئن هستم .شما برو به خودت که 360 خریدی تا میتونی تلقین کن که 360 بهتره!!!
از لحاظ گرافيك چي؟ممکن که چه عرض کنم دیگه ثابت شده که سل قویتره!!!! حالا ما هستیم داریم به خودمون تلقین میکنیم یا شما!!!
اينقدر آسون بوده كه تو ياد گرفتيزیاد هم سخت نیست!!! شما برنامه نویس کدام یکی از این شرکت ها هستی و واسه ps3 برنامه نوشتی که انقدر اشکال میگیری؟؟؟؟ اصلا یه چیزی.... برنامه نویسی بلدی!!!! ؟؟؟؟
در ضمن فکر نمیکنم برنامه نویس های کمپانی ها انقدر خنگ باشن که برنامه نویسی برای ps3 رو یه کم پیچیده است رو یاد نگیرن!!!
در مقابل ps3 صفر هست360 هم کم از دست نداده!!!
اول اينكه نه آشغال خريدم و نه اينكه تو 600 تومنو دادي كه امتحانش كنيببین این حرف رو واسه چندمین بار دارم میزنم..... شما پول دادی 360 خریدی حدود 600 تومن... اگر آشغال هم خریده باشی میای ازش حمایت میکنی!!!!
اونوقت بگيد ازش اسطوره نساختيمشما برو از مریخ بازی بیار ببینم میتونی یه داستان مثل این بازی و یه شخصیت مثل اسنیک پیدا کنی!!
آره خوبشم بلدمبرنامه نویسی بلدی!!!! ؟؟؟؟
من نخواستم اینجا بازی انحصاری معرفی کنم
در مورد 3تا بازیهای360 که شخصا علاقه به بازی کردنش دارم نوشتم....
پس tekken6 وDMC4هم قطعی شد؟؟؟ میشه منبع معرفی کنید
اگه اینجوریه dead rising lost planetهم برای PS3 به احتمال زیاد میاد
مرسی
امین باز تو اومدی؟؟؟؟ :biggrin1:شما که هنوز PS3 نخریدی به خودت تلقین کن که PS3 بهتره:biggrin1:
البته میدونم فهمیدن این چیزای که واست میگم کمی سخته ولی سعی کن بفهمی تا دیگه واسه PS3 شاخ نشیاز لحاظ گرافيك چي؟
برای اطلاع بیشتر شما باید بم من 360 رو فروختم!!!!اول اينكه نه آشغال خريدم و نه اينكه تو 600 تومنو دادي كه امتحانش كني
اینش به تو ربطی ندارهتو رو هم كه همه ميدونن سيستم عامل مي نويسي :cheesygri
نه اینکه شما داری!!! دارم زیر آواتار شما رو میبینمدر جواب اين جور افراد که نه ps3 دارن نه 360 و هی میآن میگن ps3 بهتره يه چيزی بايد
مقایسه رو بخوناين حرف ها الكي هست ! اينو سوني باز ها بايد قبول كنن كه ماكروسافت تركوند !
اين حرف ها الكي هست ! اينو سوني باز ها بايد قبول كنن كه ماكروسافت تركوند ! الان آدم بره پي اس 3 بخره كه چي بشه ؟! قيمتش كه خيلي گرونه ! بازي هاش كه فعلا هيچ بازي باحالي براش نيومده (قيمت هر بازي هم از 50 تومن به بالا هست) ! گرافيكش هم كه مثل 360 (يعني هيچ مقداري بالاتر نيست) پس آدم چرا 360 رو ول كنه با اين همه بازي ، با قيمت خوب !!؟
پس اگر عقل داشته باشي نميري پي اس 3 بخري !:biggrin1: