من منکر بازی های انحصاری و خوب ps3 نمی شوم ولی اگه شما یک بار ویدئو های ناتال را ببینی نظرت عوض میشه ولی همین طور که دوستان اشاره کردند هرکدام خوبی هایی دارهبه Natal زیاد امیدوار نباش.
واقعا نظرات خنده داری رو دیدم- کمی دل شاد و روح مسرور شدیم
این رو تو بخش راهنمای خرید PS3 یا 360 خیلی عالی تر از این نظرات کارشناسانه جواب میگیرید!
لیاقت اینجور تاپیکا پلم هست
شما چشمتون خیلی خیلی دیر آب می خوره!چون این دستگاه برای کریسمس تایید شده!از همگی ممنون. من همون اول 360 می گیرم و چند ماه بعد هم یه PS3. من هم بد تو فکر بازی های انحصاری PS3 هستم.
در مورد Natal ( تلفظش رو که نگاه کردم میشه نِیتِل نه ناتال ) هم از خیلی وقت پیش خبر داشتم. ولی هیچ جوره چشم آب نمی خوره که تا قبل از ده سال آینده چنین چیزی درست کنند مگر اینکه خودم از نزدیک امتحان کنم.
من امروز رفتم هم PS3 و هم 360 رو از نزدیک برسی کردم و به این نتیجه رسیدم که ( PC > ( PS3 = XBOX360
بعد دوستان لطفا اگه می دونید از کجا می تونم DVD های E3 2009 رو تهیه کنم بگید. می خوام اول بازی های 360 رو با PS3 نگاه کنم ببینم چیا هستند و مهم تر از اون کنفرانس ها رو نگاه کنم، مخصوصا کنفرانس Microsoft که ببینم این Natal رو به کجا رسوندن.
اگر یکمی فکر کنید,خیلی کارهای خلاقانه هست که بشه FPS هم بازی کرد.مثل می شه با انگشتان دست راه رفت.یا درجا دوید.یا ....!در ضمن قرار نیست دسته های معمولی کنسول از رده خارج بشسن.هم ناتال هست و هم دسته های معمولی!خوب اگه ناتال بیاد فک کنم fpsها از رده خارج بشن اخه چجوری میخوایم بازی کنیم موقع بازی باید ادای مستر بین رو در بیاریم:laughing: تازه اگه تو ایران بیاد قیمتش از 360 الیت گرون تره چون الکی که نیست داداش!بیاد تو ایران fps ها رو یارو میکنه داداش بچه کمر بندیه:laughing::laughing::laughing:
گیرهای جنگ و ninja gaiden II بهترین بازیهای انحصاری بودن که ps3 حتی خوابشو نمیتونست ببینهمن خودم 360 دارم ولی خدایی بازیهای انحصاری ps3 یه چیز دیگه است. 360 کنسول خیلی خوبیه به شرطی که مایکروسافت چند تا بازی خوب درحد gow3،mgs4،heavyrain بزنه .من نمی دونم این مایکروسافت بی عرضه با این همه امکانات کی میخاد چند تابازی انحصاری خوب بزنه