XBOX360 OR PS3

• Thread starter Thread starter Itnog
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اقا اصلا یه جور دیگه فکر کن
عزیز من هر بازی اکس باکس 3 تومن هست و میتونی خودت بری تو بخش تست بازی و هم عکس اون بازی با پلی 3 رو ببینی هم با 360 به نظر من نمیارزه پلی3 بگیری
شما فرق بین 60 تا 70 هزار تومن با 3 تا4 هزار تومن رو برای هر بازی در نظر بگیر؟؟؟
اصلا گیرم گرافیک بازیهای 360 %1 کمتر از 360 باشه که نیست
به نظرت می ارزه برای 1% گرافیک بیشتر 50 تا60 هزار تومن پول بدی؟؟
من اوضاع مالیم بد نیست ولی خوب پولم که علف خرس نیست نه؟؟؟

من یکی از دوستام داشت همین چند روز پیش التماسم میکرد که 360 تمو با ps3 ریش معاوضه کنیم گفتم چرا گفت اخه فوتبال ندارم :laughing:
بیچاره پولاشو داده بود همبن بازی های به درد نخور انحصاری رو خریده بود دیگه پولش به فوتبال نمیرسید
بازی تک نفره که به درد نمیخوره مهم فوتباله مخصوصا اگه یه برادر هم داشته باشی باهاش شرطی بزنی

آخرین ویرایش:
اگه بازيهاي مولتي پلتفورم(كه اكثرا اين جوريه)برات مهمه و همچين سيستم انلاين پر قدرت و عالي شك نكن 360.اگه بازيهاي انحصاري خيلي برات مهمه شك نكن ps3 .اين 2 تا كنسول مكمل هم ديگه هستن بايد هر 2 رو داشته باشي تا كاملا حال كني.
به نظر من الان 360 بخر.يك مقداري پول جمع كن بعدا يه پلي3 هم بخر.
كاري هم به 3 چراغ اينا نداشته باش اين مال قبلا بود الان ديگه كنسولهاي جديد(برد جسپر) اين مشكل رو ندارن.

پس من برم دو تا 360 بخرم، بعد یه مقدار هم که پول گیرم اومد بزارم رو باقی مونده ی پول فعلی و برم یه PS3 هم بگیرم.

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز اصلا حیفت نمیاد این بازی که تا چند وقت دیگه میاد که دنیای گیمو تکون میده اونم فقط برای ایکس جون از دست بدیی

image.php

Alan Wake​

آقا من خودم الام wii دارم ولی بخوام بین این دو میگم فقط ps3 چون بازی هاش خیلی خفنه مخصوصا gow3
همین روزهاست که ps3fat هم کپی خور بشه اگر تونستی از این fat ها بگیر عالیه

باید یه تاپیک نظر سنجی زده بشه و مدیرا قفل کنن تا همه به نتیجه برسن اینطوری بهتره به جونه شما

به من باشه همه کنسولها رو میخوام ولی چه کنیم که نداریم

بعد از گیر اف وار 1 که رو پی سی بازی کردم اکس باکس بعد رفته رو مخم به جونه شما میخرمش هرچی گیم تکونی هم که بیاد من ایکس باکس میخرم روشنه ؟ پس شما هم بخر

خیلی ساده توضیح میدم تا راحت تصمیم بگیری.
به نظر من اول یه 360 بخر که پول بازیهاش اذیتت نکنه.بعدش یه 1 سال پولاتو جمع کن و برو ps3 بخر.چون واقعا سروره.مخصوصا انحصاریهاش که دیگه:eek:

هرکدوم از این کنسولهارو اگه نداشته باشی بازیهای شاخشونو از دست میدی پس همین کارو بکن:biggrin1:

به به عجب جای پر باریه اینجا! انواع و اقسام فن ها یافت میشه از نیمسوز بگیر تا منقرض شده :biggrin1:
خب هر کی باید خودش جیبش رو نگاه کنه ببینه چقدر مایه داره, چقدر دلش میاد خرج کنه !بعد هر چی مناسبش بود بره بخره. غیر از اینه؟
آخه آدم واسه مقاصد شخصی میاد تاپیک می زنه که همه رو بندازه به جون هم؟

آخرین ویرایش:
ببخشید این سوال رو میکنم، شاید به اینجا ربطی نداشته باشه. ولی یکم ربط داره. DVD های E3 2009 رو از کجا می تونم تهیه کنم. تو تهران. اگه جایی نزدیک دهکده المپیک میشناسید، لیطفا اون رو بگید. اگر نه همون جایی رو که میشناسید بگید. ممنون.

به به عجب جای پر باریه اینجا! انواع و اقسام فن ها یافت میشه از نیمسوز بگیر تا منقرض شده
خب هر کی باید خودش جیبش رو نگاه کنه ببینه چقدر مایه داره, چقدر دلش میاد خرج کنه !بعد هر چی مناسبش بود بره بخره. غیر از اینه؟
آخه آدم واسه مقاصد شخصی میاد تاپیک می زنه که همه رو بندازه به جون هم؟
داشتم یه بازی درست می کردم، شبیه Taken، فن من واسش گیر نمی آوردم. گفتم بیام اینجا یه تاپیک بزنم، بچه ها فکر هاشون رو بزارن رو هم فن درست کنم.

خیلی ساده توضیح میدم تا راحت تصمیم بگیری.
به نظر من اول یه 360 بخر که پول بازیهاش اذیتت نکنه.بعدش یه 1 سال پولاتو جمع کن و برو ps3 بخر.چون واقعا سروره.مخصوصا انحصاریهاش که دیگه

هرکدوم از این کنسولهارو اگه نداشته باشی بازیهای شاخشونو از دست میدی پس همین کارو بکن
فک کنم همین کار رو بکنم. ولی البته بین 360 و PS3 دیگه یک سال فاصله نمی افته. یه دو سه ماه.

سلام دوست عزیز اصلا حیفت نمیاد این بازی که تا چند وقت دیگه میاد که دنیای گیمو تکون میده اونم فقط برای ایکس جون از دست بدیی
گمون نکنما. اخه تو تریلری که من ازش دیدم اخرش مینوشت Games for windows

آخرین ویرایش:
گمون نکنما. اخه تو تریلری که من ازش دیدم اخرش مینوشت Games for windows
نخیر این بازی انحصاری 360 هست مطمئن باش
فک کنم همین کار رو بکنم. ولی البته بین 360 و PS3 دیگه یک سال فاصله نمی افته. یه دو سه ماه.
به نظر من عجله نکن واستا تا ps3 هک بشه اگه شد برو بخر اگه نشد ps3 رو بیخیل شو
یه 360 داشته باشی با live میتونی یه تابستون رو خوش بگذرونی

آقا جون چرا هیچکس برگ برنده ی مایکرو را رو نمی کنه؟ببین,من خیلی وقت پیش از اون ایکس باکس قدیمی ها که سه چراغ می شد خرید,شش ماه پیش عمرشو داد به شما.بعد مونده بودم دوباره xbox|(با مادر برد جاسپر که سه چراغ نمی شه)بگیرم یا یه ps3 slim!خلاصه ناگهان فکرم به ناتال افتاد گفتم خوب صد در صد xbox می گیرم.پیشنهاد می کنم شما گر اطلاعاتی از ناتال ندارید,یه project natal را سرچ کنید تا متوجه بشید منظورم چیه!بعد با کله xbox می گیرید...
در ضمن خیالت از مادربرد جاسپر راحت باشه.اون xbox قبلیم بعد از نیم ساعت درجه اش می شد 56!ولی این جدیده(یه آریکد با مادربرد جاسپر)خریدم بعد از 11 ساعت که برای دانلود دموی SC:C روشن بود,شد 45 درجه!هر چنددانلود کمتر باعث داغ کردن دستگاه می شه ولی دیگه 11 ساعت تمام روشن بود....

اين 2 تا كنسول مكمل هم ديگه هستن بايد هر 2 رو داشته باشي تا كاملا حال كني.:love:

دقیقا! به نظر من هم اول 360 بگیر.پول ها را جمع کن و برو به سوی اسلیم.من خودم هم همین کار را کردم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or