گیرهای جنگ و ninja gaiden II بهترین بازیهای انحصاری بودن که ps3 حتی خوابشو نمیتونست ببینه
بازی alan wake که دیگه بد دریم و کابوس فراموش نشدنی برای ps3 میشه حالا نگا کنید
من که یه موی الن و سم فیشر رو با 100 تا کریتوس و ... عوض نمیکنم
البته منظورش یک عد موی آلن ویک با 100 عد کل کریتوس!!!خداوکیلی به نظر من امسال دیگه GOTY برای انحصاری های xbox(اشاره ی غیر مستقیم به آلن ویک)می رسه!کریتوس که مو نداره!باباش خبر نداره:biggrin1:
just close your mouthبازی alan wake که دیگه بد دریم و کابوس فراموش نشدنی برای ps3 میشه حالا نگا کنید
ok but you must change your mind or you muust be stu...من که یه موی الن و سم فیشر رو با 100 تا کریتوس و ... عوض نمیکنم
WTFالبته منظورش یک عد موی آلن ویک با 100 عد کل کریتوس!!!خداوکیلی به نظر من امسال دیگه GOTY برای انحصاری های xbox(اشاره ی غیر مستقیم به آلن ویک)می رسه!
حرفت کاملا درسته :thumbup:وقتی اکثر دوستان میان و میگن این دو کنسول مکمل همدیگر هستن یعنی این دو کنسول بازیهایی دارن که اگه هرکدومشو از دست بدی ضرر کردی پس هردوکنسول بازیهای نابی دارن حالا در بعضی ژانرها هرکدوم شاید یه چربشی بر یکدیگر داشته باشن ولی در نهایت بازیهاشون قابل اعتنا و احترامه پس این بحثهای بی فایده که یکی میگه این بازیو فلان کنسول نداره یا اون بازیو فلان کنسول نداره فقط فن بازیه و هیچ فایده ای نداره.