بازم سلام نمی دونم این دوستمون چکار کرد یه تاپیک بی مورد باز کرد و همه رو بجون هم انداختو خودش کنار ایستاد اصلا هر کاری عشقته انجام بده ولی اینو بدون ایکس باکس 360 تحقق یه رویاست.
منم واسه این کشور متاسفم که ادمایی مثل تو داره که محل سکونتش رو نوشته cell of ps3:laughing:
داغ تشریف ندارن محل سکونتتون
من یکی از دوستام داشت همین چند روز پیش التماسم میکرد که 360 تمو با ps3 ریش معاوضه کنیم گفتم چرا گفت اخه فوتبال ندارم :laughing:
بیچاره پولاشو داده بود همبن بازی های به درد نخور انحصاری رو خریده بود دیگه پولش به فوتبال نمیرسید
بازی تک نفره که به درد نمیخوره مهم فوتباله مخصوصا اگه یه برادر هم داشته باشی باهاش شرطی بزنی
خب به ما چه که دوست تو اومده التماس تو رو کرده وقتی بازیهای PS3 و بازی نکردی حرف نزن خواهش میکنم ( هر کس سلیقه خودش و داره یکی عاشق 360 یکی PS3 )
منم میتونم بیام بگم قوطی حلبی ( HALO ) دلیلای اینکه بدم میاد منطقی چند تا دیگه از بازیهای 360 هم هستند بازیشونم کردم 360 داشتم و فروختم میتونم بیام با 1000 تا دلیل بگم چرا خوشم نیمد خب سلیقه منه به بقیه چه مربوط
بابا خسته شدم از بس این دعواهای بچه گانه رو دیدم میتونید کمک کنید بسم الله میخواید کل کل کنید و بهم بپرید برین یاهو کنفرانس بذارین
If it was like u said, there would be no XBOX360 fans at all! at least in iran!من بهتون قول میدم اگر قضیه برعکس بود یعنی 360 هک نشده بود و ps3 هک شده بود اونوقت همچین حرفای قشنگی رو از دهان fan های 360 میشنیدیم
از همگی ممنون. من همون اول 360 می گیرم و چند ماه بعد هم یه PS3. من هم بد تو فکر بازی های انحصاری PS3 هستم.
در مورد Natal ( تلفظش رو که نگاه کردم میشه نِیتِل نه ناتال ) هم از خیلی وقت پیش خبر داشتم. ولی هیچ جوره چشم آب نمی خوره که تا قبل از ده سال آینده چنین چیزی درست کنند مگر اینکه خودم از نزدیک امتحان کنم.
من امروز رفتم هم PS3 و هم 360 رو از نزدیک برسی کردم و به این نتیجه رسیدم که ( PC > ( PS3 = XBOX360
بعد دوستان لطفا اگه می دونید از کجا می تونم DVD های E3 2009 رو تهیه کنم بگید. می خوام اول بازی های 360 رو با PS3 نگاه کنم ببینم چیا هستند و مهم تر از اون کنفرانس ها رو نگاه کنم، مخصوصا کنفرانس Microsoft که ببینم این Natal رو به کجا رسوندن.
ROFLدر کل میشه گفت pc در برابر بازیهای کنسول هیچ حرفی برای گفتن نداره
شما هم اگر انحصاری های PC رو بازی کنی نظرت برمیگرده.اصلا انخصاری هم نه،همین مالتی ها رو هم با بالاترین تنظیمات بازی کنی(الان باز میگن گراقیک پرست شد)نظرت دیدن دارهشما انشااله وقتی ps3 گرفتی و چندتا از انحصاریهاش مثل heavy rain - gow3 - gran turismo 5 - uncharted رو بازی کردی میفهمی کنسول یعنی چی از اون طرف هم geow - alan wake - forza - halo - fable - mass effect رو تجربه کردی نظرت در مورد pc کلا بر میگرده.
مقایسه ی من از نظر خروجی بود نه بازی ها. مثلا خروجی ای که PC واسه یه بازی داره، هیچ وقت با کنسول تجربه نمیشه. کنسول ها تا اونجا که من اطلاع دارم فقط به خاطر کم کردن هزینه ها برای گیمر و سخت تر کردن کپی ی بازی ها به وجود اومدن. وگر نه که PC یه چیز خیلی قویتری هست. اگه این کنسول ها نبودند خدا می دونه الان بازی ها به کجا رسیده بودند. اخه چون بیشتر بازی ها واسه کنسول ها میاد، باید طوری ساخته بشه که اونا بتونند بکشن، وگرنه PC که ....خوب خوشحالم که بالاخره تصمیمت رو گرفتیولی در مورد نتیجه گیری کاملا در اشتباهی بازیهایی بی نظیری که روی این دو کنسول میاد هیچوقت روی pc نمیاد و در کل میشه گفت pc در برابر بازیهای کنسول هیچ حرفی برای گفتن نداره.شما انشااله وقتی ps3 گرفتی و چندتا از انحصاریهاش مثل heavy rain - gow3 - gran turismo 5 - uncharted رو بازی کردی میفهمی کنسول یعنی چی از اون طرف هم geow - alan wake - forza - halo - fable - mass effect رو تجربه کردی نظرت در مورد pc کلا بر میگرده.
فعلا تو PC غم ندارم. فقط یه تومان دادم به کیس.عزیز این کاملا برمیگرده به سلیقه و ار همه مهم تر اینکه چند ساعت تو هفته بازی میکنی
اگر میخوایی زیاد بازی کنی 100% اول X360 بگیر بعد ps3.چون به دلیل قیمت بازی هاش تو ماه نهایت 3-2 تا بازی گیرت میاد.منم مثل دوستمون(wildcat) پی اس 3 دارم ولی توصیه میکنم که اول X360 بگیری.چون واقعا هم انحصاری های خوبی داره هم اینکه پول الکی واسه مالتی پلتفرم ها نمیدی.ولی از من میشنوی 100%(با اون 100% بالایی میشه 200%)پ.ل جور کن که ps3 رو بگیری چون نمیشه از انحصاری هاش گذشت
این حرف هایی که زدم بستگی داره به اینکه نخوای PC داشته باشی چون PC یه دنیای دیگستدو سه روز دیگه کی میخواد بیخیال دیابلو و ویچر بشه
هی نگو بازی های ps3 رو بازی نکردی هر کی ندونه فکر میکنه ps3 کنسولی که اسمون سوراخ شده اومده پایین بازیهاش هم خدا افریده
من بهتون قول میدم اگر قضیه برعکس بود یعنی 360 هک نشده بود و ps3 هک شده بود اونوقت همچین حرفای قشنگی رو از دهان fan های 360 میشنیدیم