xbox360 و ps3 دیگر قدرتی ندارند !

.:N!MA:.

کاربر سایت
bioware_games.png

"Good question. In terms of actual horsepower, I think we’re pretty maxed out. I don’t think there’s much more to find."
در آخرین مصاحبه ای که در سایت nowgamer.com منتشر شده آقای Aaryn Flynn از bioware صحبتهای جالبی کرده که برخیشون رو شرح میدم !
وقتی که گفته میشه که ME1 و ME2 از نظر فنی به عنوان عناوین شایسته نسل حساب میان و پرسیده میشه که چقدر دیگه در ps3 و x360 جای کار داره ( یا به تفسیری چقدر دیگه توان در دل این دو کنسول هست ) که ایشون در جواب میگه :
سوال خوبیست ! من فکر میکنم از لحاظ استفاده از قدرت کنسولها به درجه اشباع رسیده ایم و من فکر نمیکنم دیگر قدرتی زیادی برای استفاده کردن باقی مانده باشد . البته به نوعی اینو مزیت هم میدونه به اینصورت که در ادامه میگه :
من فکر میکنم که این خوبه چون ما به پلتفرم ثابت و پایداری رسیده ایم که این اجازه میده که شما بروی چیزهای دیگری مانند گیم پلی و داستان کار کنیم بدون اینکه دلهره ای از تغییرات پی در پی تکنولوژی خود داشته باشید ..... ایشون از این موضوع به عنوان یک نکته ی خوب در Mass Effect 3 یاد میکنه با توجه به سخت افزار 5 تا 7 ساله ثابت .
سعی کردم با اضافات متن رو روون شرح بدم ! تو نمیه شبی ببخشید دیگه
---------------------------
aarynflynn.jpg

جهت اطلاع : ایشون مدیر BioWare Edmonton & Montreal کانادا هستند که از تحسین شده ترین استودیوهای بازی سازی هست و ایشون مدرک لیسانس خودشون رو در علوم رایانه در سال 2000 دریافت کرد سرگرمی های وی شامل دویدن و تماشای ورزش و البته بازیهای رایانه ای هست .
منبع

آخرین ویرایش:
تقصیر من و شما نیست این سازنده ها با نشون دادن تریلرهای گرافیک بالا انتظارات رو بالا بردند یادش بخیر یه زمانی نمیدونستیم گرافیک چیه تو اتاری یه هواپیما میزدیم کلی کیف میکردیم الان یه بازیو یه بار تموم میکنی میندازیش کنار..... دل خوش سیری چند؟

من که فقط ps3 دارم و سیستمم اصلا هیولا نیست کاملا موافقم که این نسل دیگه فکر نکنم چیزی ورای U3 و .. بتونه رو کنه . ولی به نظر خودم واقعا توقع ها زیاد بالا رفته اونم به خاطر توجه صرف شرکت ها به گرافیک بالا شده و متاسفانه امتیازاتی هم که داده میشه اکثرا برگرفته از گرافیک بازی میشه حتی اگه داستان نه چندان قوی و گیم پلی قابل تحسینی نداشته باشه!
خلاصه حرف خودم ; هنوز هم جا داره رو این نسل بازی های خوبی رو تجربه کنیم ولی اگر این "خوب" رو فقط به معنی گرافیک بیشتر نبینیم چون در این صورت نسل جدید باید دست به کار شه... ;)

فکر کنم اونطرف خوب درس نمیدن...سال سوم راهنایی کتاب علوم تجربی یادم نیست فصل چند بود ...گفته بود بعد از حالت اشباع حالت فراسیر شده هم ممکنه :دی

من هرچی به گرافیک Alan Wake , Gears 2 , Gears3 , Uncharted 2 , Uncharted3 , Killzone 2 , Killzone3 و ... چشم میندازم چیزی به اسم ته کشیدن نمیبینم! والا هرچی داره میره جلوتر گرافیک خارق العاده تری از دل این کنسول ها بیرون میاد! این نسل مینیمم تا 2 سال دیگه جا داره و میتونه تو این 2 سال همه رو راضی نگه داره...

ای بابا نمیدونم چه بدبختی هست هر وقت ما یه کنسول میخریم داره به اخره کارش میرسه و جدیدش میاد. بابا منه بدبخت یسال نشده هنوز پی اس 3 خریدم همه شروع کردن به حرف از کنسولهای جدید. اااااه

جهت اطلاع : ایشون مدیر BioWare Edmonton & Montreal کانادا هستند که از تحسین شده ترین استودیوهای بازی سازی هست و ایشون مدرک لیسانس خودشون رو در علوم رایانه در سال 2000 دریافت کرد ! فارغ التحصیل ...شعر ادبیات زبان انگلیسی نبوده که !

ی چیزی حالیش بوده که اظهار نظر کرده !

حالا اگه میگفت کنسول ها هنوز میتونن جواب بدن یه ادم گاو بی سواد بی شعور کنسول پرست بیشتر نبود !!
حالا که گفته اخر کاره شده دکتر مهندس :))
-------------------------
گیرز 3 و انچارتد 3 جفتشون نشون دادن کنسول این نسل توانایی بالاتر از حد انتظاری رو داره !
ولی اینکه دیگه به اخر رسیده تقریبا حرف منطقی هست !

من هرچی به گرافیک Alan Wake , Gears 2 , Gears3 , Uncharted 2 , Uncharted3 , Killzone 2 , Killzone3 و ... چشم میندازم چیزی به اسم ته کشیدن نمیبینم! والا هرچی داره میره جلوتر گرافیک خارق العاده تری از دل این کنسول ها بیرون میاد! این نسل مینیمم تا 2 سال دیگه جا داره و میتونه تو این 2 سال همه رو راضی نگه داره...

همون GeOW 3 نداشتن ِ AA درش به شدت توی ذوق میزنه ، 720P هست ، 30 فریم هست و ... ! همین ها به تنهایی نشون میده که این نسل نفس های آخرش رو میکشه.
شما دوست نداری ND همین آنچارتد رو با گرافیکی بسیار خارق العاده تر بسازه ؟ چرا از پیشرفت بدتون میاد ؟!!!

شاید در مورد ایکس باکس حرفش صدق کنه اما مطمئنم PS3 هنوز جا داره بزارید LAST GUARDIAN بیاد ائنوقت میفهمید قدرت یعنی جی؟!!
در مورد last guardian گفتن میره برا نسل بعد چون ps3 قدرتش اندازه کافی نیست;)

حرف خوبی زده ولی:>ممکنه زودتر برا نسل بعد دست به کار شن بعضیا>:)دقت کنید nd گفت کف گیر ته دیگ خورده اینم همینو گفت crytek هم یه سخت افزار داد تا بتونه راحت از ce3 استفاده کنه epic هم که پشت سر هم داره درباره ی ue4 حرف میزنه یعنی نسل بعد نزدیکه>:d

من موندم یک سری افراد تا به جایگاهی میرسند فکر میکنند که خیلی راحت میتونن اظهار نظر کنن. مثال همچین افرادی مثل اون میمونه که بری باغ سیب و هی سیب‌ها رو گاز بزنی و قبل اینکه یکی رو تمومش کنی بری سراغ اون یکی!!
من بار ها گفتم اگر عجله‌ی همچننی افرادی برای رسیدن نسل جدید نبود ممکن بود حداقل از نظر گرافیکی کنسول‌ها جایگاه خیلی بهتری رو دارا باشند. اصرار بیش از حد برای سخت افزار خیلی قوی جهت ساخت بازی باعث میشه تا سازنده‌ها عوض بهره گیری از آخرین توان کنسول، اون رو محدود قلمداد کنند.

بهترین عکس های ممکن را این دوستمون گذاشت ، طبیعتا بهترین گرافیک ممکن را میشه توبازیهای انحصاری هرکنسول دید و شرکت هایی که مولتی پلتفرم بازی میسازن تا یه محرک قوی مثل یه کنسول جدید نداشته باشن زیاد به خودشون زحمت نمیدن که گرافیک بازی را به بهترین شکل ممکن روی کنسول ها بهینه کنن وتوهربازی نسبت به شماره قبلیش پیشرفت آنچنانی داشته باشن ، نمونه بارزش فرانچایز COD که اگه این نسل تا 10 سال دیگه هم ادامه داشته باشه به بهانه 60 فریم بودن بازی هیچ هزینه ای نمیکنن تا حداقل جزییات بیشتری مثلا تخریب پذیری را به بازی اضافه کنن
Bioware هم وقتی میگه کنسولها دیگه قدرتی ندارن ،قبل از عرضه بازی ME3 خودشون را از متهم شدن به اینکه چرا گرافیک بازی نسبت به نسخه قبلیش پیشرفت نداشته تبرئه میکنه
اون بحثی هم که میگه حالا که گرافیک به جایی رسیده که وقت بیشتری را میشه روی گیم پلی بازی گذاشت کاملا منطقیه اما بزرگترین مشکلش اینه که دیگه شاهد ip جدید وشاهکار نخواهیم بود.فقط با یه سری بازی روبرو هستیم که دربهترین حالت یه Expansion واسه بازی اصلی به حساب میان.

مطمئنی!! فک نکنما چون احتمال میدم تو E3 2012 نشون بدن ، در کل بنظر من این بازی تیر خلاص سونیه واسه نشون دادن قدرت PS3 و احتمال خیلی خیلی زیاد تو این نسل میاد ،اصلا به نظر شما سونی این حداقل دو سالی که تا کنسولای نسل بعد مونده بدون بازیه انحصاری سپری میکنه ؟!!فقط LAST GUARDIAN

بهترین عکس های ممکن را این دوستمون گذاشت ، طبیعتا بهترین گرافیک ممکن را میشه توبازیهای انحصاری هرکنسول دید و شرکت هایی که مولتی پلتفرم بازی میسازن تا یه محرک قوی مثل یه کنسول جدید نداشته باشن زیاد به خودشون زحمت نمیدن که گرافیک بازی را به بهترین شکل ممکن روی کنسول ها بهینه کنن وتوهربازی نسبت به شماره قبلیش پیشرفت آنچنانی داشته باشن ، نمونه بارزش فرانچایز COD که اگه این نسل تا 10 سال دیگه هم ادامه داشته باشه به بهانه 60 فریم بودن بازی هیچ هزینه ای نمیکنن تا حداقل جزییات بیشتری مثلا تخریب پذیری را به بازی اضافه کنن
Bioware هم وقتی میگه کنسولها دیگه قدرتی ندارن ،قبل از عرضه بازی ME3 خودشون را از متهم شدن به اینکه چرا گرافیک بازی نسبت به نسخه قبلیش پیشرفت نداشته تبرئه میکنه
اون بحثی هم که میگه حالا که گرافیک به جایی رسیده که وقت بیشتری را میشه روی گیم پلی بازی گذاشت کاملا منطقیه اما بزرگترین مشکلش اینه که دیگه شاهد ip جدید وشاهکار نخواهیم بود.فقط با یه سری بازی روبرو هستیم که دربهترین حالت یه Expansion واسه بازی اصلی به حساب میان.
بنظرت بهتر از اینا رو میشه تو ps3 یا x360 دید؟مطمئن باش نه:>خود nd که گفت نمیسازیم چون کفگیر خورده ته دیگ epic هم اگر بسازه(که نمیسازه)پیشرفتی درش دیده نمیشه و فقط بخاطر فروش ساخته بازیو;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or