Xbox One قادر است 10 سال روشن بماند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130530_xbox_one.jpg

طبق آخرین گزارشی که Digital Foundry منتشر کرده است ,نشان میدهد که سیستم Xbox One قادر است تا 10 سال روشن بماند.

به دور از شوخی به نظر می رسد که مایکروسافت سخت افزار و سیستم فن کنسول خود را طوری طراحی کرده است تا بیشتر بازده را داشته باشد یا به طریقه ای دیگر:این دستگاه میتواند به اندازه عمر کامل خود یعنی 10 سال روشن بماند.

هم چنین در گزارش آمده است که سیستم فن آن "نزدیک به بی صدا"است در عین حالی که گرمای بیشتری منتقل میکند.

پس میتوان نتیجه گرفت که بر خلاف Xbox 360 صدای جتی در حال روشن شدن نمی دهد!(میتوانید برای اطلاعات فنی بیشتر به منبع 2 مراجعه کنید)

همچنین طبق اطلاعات به دست آمده قرار است مایکروسافت اطلاعات بیشتری را در کنفرانس Gamescom منتشر کند

منبع

منبع 2

پ.ن:خبر شایعه نیست گزارش است!

آخرین ویرایش:
اگه خود مایکرو بیاد تایید کنه که اگه من ده سال در هر ۲۴ ساعت ۱۰ ساعت بتونم کوانتوم بریک بازی کنم اونوقت میشه گفت تهویه کنسولش خوبه: d

برای اینکه باب اسفنجی ببینی نیاز نیست کنسول بخری میتونی از شبکه مخصوص خردسالان (پویا) استفاده کنی ;)

خود خبر که جایی برای تیکه انداختن نداره، چون تحلیل یک سایته اما آخه این پسته چیه علیرضا؟
ما با این سن و سال میشینیم باب اسفنجی میبینیم. تازه هیچکدوم از شوخی هاش برای کودکان نیست، چطوری میگی این کانال کودک و خردسال داره نشونش میده؟
آقا یک روز عادی زندگی پاتریک رو هر کی ببینه میدونه قضیه چیه.
آف تاپیک بود دیگه ناراحت شدم آخه :دی

بعد در حالت کلی وقتی بحث این باشه که یک دستگاه از صرف انجام بازی تبدیل بشه به یک دستگاه مولتی مدیا، باید هم بتونه همچین فشاری رو تحمل کنه. (حالا نه فیکس 10 سال روشن بودن، منظورم بیشتر به ساعت بالای کاری هست)

اگه كنسول حاضر باشه و مراحل ساختش به پايان رسيده باشه كه يه نسخه ازش براي تست عمومي فرستاده ميشه وگرنه از Dev-Kitش استفاده ميشه اما اين موضوع 10 سال به احتمال زياد با استناد بر سخت افزار كنسول و سيستم تهويش برآورد شده كه البته هنوزم به طور كامل تاييد نشده. حالا باز من دقيق اطلاع ندارم ولي اصولا بايد يه چنين چيزي باشه:d

قصد دخالت تو كارت ندارم عزيزم نظراتتم برام محترمه اما اين پستت اونم با اين حجم اطلاعات تو چنين موقعيتي به شدت مفيد واقع شد الحق كه گره از مشكلات بزرگي باز كرد:d
نه اخه برای چی مدرسه همه از مدرسه فراری اند بعد.......
برای 4 تا بازی بیشتر نیست همه ما میدونیم سونی کلی بازی انحصاری داره که نمیشه ازشون گذشت.ضمنا من عشق کنسول هستم یعنی نه از موبایل زیاد خوشم میاد نه از سایر تکنولوژی ها! از دستم باشه و پولش موجود باشه هر چی کنسول تو بازار باشه میخرم ولی حیف پولش نیست​

به هر حال موفق باشید من اگه توهینی کردم عذرخواهی میکنم​

آخرین ویرایش:
خود خبر که جایی برای تیکه انداختن نداره، چون تحلیل یک سایته اما آخه این پسته چیه علیرضا؟
ما با این سن و سال میشینیم باب اسفنجی میبینیم. تازه هیچکدوم از شوخی هاش برای کودکان نیست، چطوری میگی این کانال کودک و خردسال داره نشونش میده؟
آقا یک روز عادی زندگی پاتریک رو هر کی ببینه میدونه قضیه چیه.
آف تاپیک بود دیگه ناراحت شدم آخه
پویا میزاره باور کن :دی
البته لباس پوشدن شخصیت هاش ولی دوبله خوبی داره !:دی
به طور کلی قصدم این بود که بگم اگر میخواید فقط با وان کارتون و ... ببینید جای دیگه ای هم میشه دید ـش وگرنه من خودم یکی از مریدان حضرت باب هستم :دی

پویا میزاره باور کن :دی
البته لباس پوشدن شخصیت هاش ولی دوبله خوبی داره !:دی
به طور کلی قصدم این بود که بگم اگر میخواید فقط با وان کارتون و ... ببینید جای دیگه ای هم میشه دید ـش وگرنه من خودم یکی از مریدان حضرت باب هستم :دی
اسپانجباب رو nextgen یه حس دیگه داره:d

همین چند روز پیش خبر اومد ps4 دماش بین 5 تا 35 هست همه به به و چه چه میکردن الان که اکس باکس هم میگن مشکل گرما نداره همه مایکرو رو به مسخرگی گرفتن. ببینین کارای این بشر 2 پا رو...

همین چند روز پیش خبر اومد ps4 دماش بین 5 تا 35 هست همه به به و چه چه میکردن الان که اکس باکس هم میگن مشکل گرما نداره همه مایکرو رو به مسخرگی گرفتن. ببینین کارای این بشر 2 پا رو...
همچین چیزی که میگی فقط تو حالت استند بای ممکنه باشه وگرنه شما وقتی داری بازی میکنی دما حداقل حداقل رو 45 درجه هست و تا 60 درجه هم ممکنه بره !

همچین چیزی که میگی فقط تو حالت استند بای ممکنه باشه وگرنه شما وقتی داری بازی میکنی دما حداقل حداقل رو 45 درجه هست و تا 60 درجه هم ممکنه بره !
کاری به استند بای بودن یا نبودنش ندارم منظورم اینه که ببین اعضای سایت چه حرفایی میزنن که 180 درجه با منطق اختلاف داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or