Xbox One قادر است 10 سال روشن بماند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130530_xbox_one.jpg

طبق آخرین گزارشی که Digital Foundry منتشر کرده است ,نشان میدهد که سیستم Xbox One قادر است تا 10 سال روشن بماند.

به دور از شوخی به نظر می رسد که مایکروسافت سخت افزار و سیستم فن کنسول خود را طوری طراحی کرده است تا بیشتر بازده را داشته باشد یا به طریقه ای دیگر:این دستگاه میتواند به اندازه عمر کامل خود یعنی 10 سال روشن بماند.

هم چنین در گزارش آمده است که سیستم فن آن "نزدیک به بی صدا"است در عین حالی که گرمای بیشتری منتقل میکند.

پس میتوان نتیجه گرفت که بر خلاف Xbox 360 صدای جتی در حال روشن شدن نمی دهد!(میتوانید برای اطلاعات فنی بیشتر به منبع 2 مراجعه کنید)

همچنین طبق اطلاعات به دست آمده قرار است مایکروسافت اطلاعات بیشتری را در کنفرانس Gamescom منتشر کند

منبع

منبع 2

پ.ن:خبر شایعه نیست گزارش است!

آخرین ویرایش:
این قابلیت واسه بازی‌های با گرافیک بالا و RPG خیلی سودمنده ... مخصوصا توی بازی‌های نقش‌آفرینی که کنسول بیشترین زمان ممکن رو روشن میمونه. شده من خودم 7-8 ساعت بکوب پای کنسول بودم، ولی توی PC تا مرز 20 ساعت بکوب Oblivion بازی کردم. به بیان ساده‌تر، هر گونه شکی در مورد 3 چراغ شدن رو از بین میبره و با خیال راحتی میشه بازی کرد.
البته فراموش نکنیم که این 10 سالی که صحبتش میشه، قطعا به این معنی نیست که تا 10 سال مشکلی نداریم. مثلا لنز دستگاه هم مهمه این وسط که ممکنه با این 10 سال هماهنگ نباشه.
مطمئنا یکی از معیارهای اولیه خرید، سیستم خنک‌کننده کنسول هست؛ چرا که گیمرها توی این نسل تا حدودی از 3 چراغ شدن‌های 360 ترسیدن. امیدوارم خبر به زودی از طرف مایکروسافت تایید بشه.

آخرین ویرایش:
بحث سر گرمای سیستم و کارت گرافیک و پردازنده بود ی بابایی تو پاساژ کامپیوتر می گفت اصلا مگه میشه گرم نشه
اصلا چیزی که گرم نشه موتورش روشن نمیشه تا موتورش روشن نشه گرم نشه کار نمی کنه برات :))
دمش گرم ماکروسافت با فن روش خیلی حال کردم شبیه فن تهویه روم به دیواره :d با همون سایز و مکش

آره من كه خودمو جدا براي فروش بالاي 150 مليوني PS4 آماده كردم;;)
ما که حسود نیستم
امیدوارم مث این نسل نشه فقط
مجبور بشید محل کارتون بفروشید قرضاتون رو بدید :d
ببين من محل كارم مال خودم نيست استخدام شدم جايي. منو با جك ترتون اشتباه گرفتي
yahoo_4.gif
منظورم شرکت سونی بود :p

آخرین ویرایش:
این بر میگرده به اطلاعات قبلیه شما ؟! وقتی دستگاه را بزرگ طراحی کرده یه فن خیلی بزرگ تونسته توش جا بده و فن با اروم ترین چرخش هم میتونه خنک کنندگی فوق العاده داشته باشه در نتیجه صدای خیلی کمتر این صدای بسیار کم را هم انالیزگر ها گفتند !

در مورد دسته ها هم باید عرض کنم باز برمیگرده به اطلاعات قبلیه شما ! اگه اخبار چند وقت پیش را چک میکردی خبری اومده بود که عمر دسته های x1 مفیدش 10 سال هست با خفن ترین تکنیکها با دستگاه های تست که هر ثانیه میتونست رو دکمه های دسته ضربه بزنه تست شده و با براوردی که به دست اوردن 10 سال میتونه عمر مفید کنه !
خب همه اینها را جمع کنی یه کنسول فوق العاده خوش کیفیت طرفیم ! اینطور نیست ؟!

در اینکه از نظر شما اطلاعات قبلی همه پایینه خب شکی نیست!

من هم فیلم آزمایشات سرفیس و دسته xone رو دیدم و هم خیلی وسایل دیگه این رو هم در جواب اون یکی دوستمون گفتم

نویکا هم آزمایشات ویژه ای رو گوشیاش انجام میده و واقعا هم برند با کیفیتی هست اما دوستم نمیدونم چیکار با گوشیش کرده "lumia 720" اما صفحش خورد شده بود، اینو گفتم که بگم آزمایشات با چیزی که در عمل اتفاق میوفته متفاوته

بالاخره خیلی شرایط و تفاوتها بین استفاده در عمل با آزمایشات هست که نمیشه از اونا نتیجه نهایی و درست رو گرفت

در مورد بزرگ بودن دستگاه اول اینکه من نگفتم فنش کوچیکه که شما میگی بزرگه، گفتم تنها راه رسیدن به یه وسیله بی صدا و مقاوم بزرگ کردن نیست "در جواب به اینکه میگی علت بزرگ بودن معلوم شد ..."

ما که حسود نیستم
امیدوارم مث این نسل نشه فقط
مجبور بشید محل کارتون بفروشید قرضاتون رو بدید :d
ببين من محل كارم مال خودم نيست استخدام شدم جايي. منو با جك ترتون اشتباه گرفتي:d

- - -ویرایش - - -

در اینکه از نظر شما اطلاعات قبلی همه پایینه خب شکی نیست!

من هم فیلم آزمایشات سرفیس و دسته xone رو دیدم و هم خیلی وسایل دیگه این رو هم در جواب اون یکی دوستمون گفتم

بالاخره خیلی شرایط و تفاوتها بین استفاده در عمل با آزمایشات هست که نمیشه از اونا نتیجه نهایی و درست رو گرفت

در مورد بزرگ بودن دستگاه اول اینکه من نگفتم فنش کوچیکه که شما میگی بزرگه، گفتم تنها راه رسیدن به یه وسیله بی صدا و مقاوم بزرگ کردن نیست "در جواب به اینکه میگی علت بزرگ بودن معلوم شد ..."
تا اونجايي كه من ميدونم ايكس باكس اسليم كه از فت كوچيكتره كم صداتر هم هست

اگر میتونست که 10 سال بدون وقفه روشن خاموش شه بهتر بود.
حالا منظورشون از روشن بودن ، همون استفاده کردن هست؟ یا روی standby میتونه ده سال روشن بمونه؟
کنسول برای اینکه طول عمرش بیشتر باشه، علاوه بر اینکه نباید زیاد گرم بشه، وقت هم که گرم هست نباید زود سرد بشه.

منو یاده امار و ارقام نسل هفت سونی میندازه :دی.

کاری به چرت بودن حرفشون ندارم چون قرار نیست کسی اونقدر کنسول رو روشن بزاره دوماً طی اون مدت اینقدر گرد و غبار و پرز و چیزهای دیگه از طریق مکش فن وارد کنسول میشه که همون سال اول تِلِنگش درمیره مگر اینکه دستگاه تو یه محیط فوق العاده تمیز مثل اطاق جراحی مغز یا Lab های ساخت تراشه Intel روشن نگهش دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or