Xbox One قادر است 10 سال روشن بماند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130530_xbox_one.jpg

طبق آخرین گزارشی که Digital Foundry منتشر کرده است ,نشان میدهد که سیستم Xbox One قادر است تا 10 سال روشن بماند.

به دور از شوخی به نظر می رسد که مایکروسافت سخت افزار و سیستم فن کنسول خود را طوری طراحی کرده است تا بیشتر بازده را داشته باشد یا به طریقه ای دیگر:این دستگاه میتواند به اندازه عمر کامل خود یعنی 10 سال روشن بماند.

هم چنین در گزارش آمده است که سیستم فن آن "نزدیک به بی صدا"است در عین حالی که گرمای بیشتری منتقل میکند.

پس میتوان نتیجه گرفت که بر خلاف Xbox 360 صدای جتی در حال روشن شدن نمی دهد!(میتوانید برای اطلاعات فنی بیشتر به منبع 2 مراجعه کنید)

همچنین طبق اطلاعات به دست آمده قرار است مایکروسافت اطلاعات بیشتری را در کنفرانس Gamescom منتشر کند

منبع

منبع 2

پ.ن:خبر شایعه نیست گزارش است!

آخرین ویرایش:
آخه کسی نمیاد 10 سال پشت سر هم کنسولش رو روشن بزاره که :دی اگه بتونه 12-10 ساعت پشت سر هم روشن باشه و به مرور زمان و در طی چند سال هم مشکلی واسش پیش نیاد، خیلی عالیه :دی

کار که نشد نداره البته . کسی که میاد اپلو برای مقایسه با گلکسی s4 زیر ماشین میزاره ، روشن کردن یک کنسول و تست اون تو 10 ساعت برای گلط کردم:d دور از انتظار نیست .

بچه ها ، میدونم هر کدوم از شما یا سونی فن هستید یا مایکرو فن ، اما لطفا احترام هم رو نگه دارید! این خبر واضح داره میگه که کنسول نسل بعد مایکروسافت دیگر مشکل 3 چراغ و غیره نداره و میشه راحت چندین ساعت باهاش بازی کرد دیگه خواهشا ترول نکنید.کاش همتون مثل من بودید با اینکه مایکرو فن هستم اما اصلا از سونی بدم نمیاد و حتما هم بعد از خرید X1 یک سال بعدش PS4 هم میخرم:)

فعلا خوندن این خبر مارو این شکلی کرده
یک میلینیوم درصد احتمال بدین واقعا همینطور باشه و دستگاه بتونه برای 10 سال بی وقفه روشن باشه. جدا اونوقت چی؟ تا حالا به بعدش فکر کردین که بر میدارن سوژه میکنن و پستهاتونو نشونتون میدن؟

آخرین ویرایش:
یعنی صرفا فقط با بزرگ شدن میشه یه وسیله مقوم و بی صدا ساخت ؟!

حرفی از گیمپد (کنترلل) زده نشده "حداقل در متن خبر، منبع رو چک نکردم" پس چیزی رو اضافه نکن ...
این بر میگرده به اطلاعات قبلیه شما ؟! وقتی دستگاه را بزرگ طراحی کرده یه فن خیلی بزرگ تونسته توش جا بده و فن با اروم ترین چرخش هم میتونه خنک کنندگی فوق العاده داشته باشه در نتیجه صدای خیلی کمتر این صدای بسیار کم را هم انالیزگر ها گفتند !

در مورد دسته ها هم باید عرض کنم باز برمیگرده به اطلاعات قبلیه شما ! اگه اخبار چند وقت پیش را چک میکردی خبری اومده بود که عمر دسته های x1 مفیدش 10 سال هست با خفن ترین تکنیکها با دستگاه های تست که هر ثانیه میتونست رو دکمه های دسته ضربه بزنه تست شده و با براوردی که به دست اوردن 10 سال میتونه عمر مفید کنه !
خب همه اینها را جمع کنی یه کنسول فوق العاده خوش کیفیت طرفیم ! اینطور نیست ؟!
خوب یک دلیل منطقی که چرت و پرت گفته اول از همه عمر سیلیکون 2-3 ساله بیشتر خرابی های دستگاه ها هم همینه تازه این در حالیه که اگه به صورت عمومی دستگاه روشن باشه وگرنه اگه شما شبانه روز دستگاه روشن بزارین کمتر از 1 سال اون دستگاه به ملکوت میپیونده چرت و پرتی این صحبت بیش نیست .

مورد بعدی به عمر مفید یک قطعه سخت افزاری بر میگرده که یک قطعه سخت افزاری یک عمر مفیدی داره این قطعه نمیتونه همیشه روشن باشه تا بتونه برای مثال 10 سال زندگی کنه بیچاره این دلیل دوم که چرت گفته .

حالا اگه دوستان فکر میکنن دروغ حناق نیست که گلوشون بگیرن .

اگه میگفتن حتی کنسولی ساختیم که کیفیت ساختش به خوبی 360 اسلیم باز قابل قبول بود تا این چرت و پرتی که گفته .

یعنی df قدر شما اطلاعات نداشت بدونه این چیزهایی که شما گفتی ؟! به شکر خدا df هم شد چرت گو :bighug:

ماکروسافت یک بخش سری داره که از قبل معرفی دستگاه هر بلایی سرش میارن ، یعنی یه چیزایی که تصور هم نمی کنیم اتفاق بیفته.
مثلا سرفیس که واقعا مقاوم و خوش کیفیت بود.
پس از لحاظ کیفیت تو این نسل چه سونی چه ماکروسافت عالی عمل خواهند کرد.

این حرفا دوام کنسول رو مشخص نمیکنه ، کنسول باید عرضه بشه ، گذشت زمان همه چیز رو معلوم میکنه !
حالا چه کنسول سونی باشه، چه مایکرو، چه نینتندو

بچه ها ، میدونم هر کدوم از شما یا سونی فن هستید یا مایکرو فن ، اما لطفا احترام هم رو نگه دارید! این خبر واضح داره میگه که کنسول نسل بعد مایکروسافت دیگر مشکل 3 چراغ و غیره نداره و میشه راحت چندین ساعت باهاش بازی کرد دیگه خواهشا ترول نکنید.کاش همتون مثل من بودید با اینکه مایکرو فن هستم اما اصلا از سونی بدم نمیاد و حتما هم بعد از خرید X1 یک سال بعدش PS4 هم میخرم:)
مرفه بی درد در یک کلام

من فکر میکنم دلیل اینکه Xbox one میتونه مدت زیادی روشن بمونه بر میگرده به die بزرگ APU اون که 510mm^2 سایزش هست و تراکم ترانزیستور قابل قبولی داره این مسئله خودش باعث میشه حرارت کمتری تولید کنه و Stability بالایی داشته باشه.البته فن بزرگی داره که اونم باید Air flow بالایی داشته باشه در عوض همون مقدار هوایی رو که باید جا به جا بشه با دور کمتری جابجا میکنه.

یعنی df قدر شما اطلاعات و سواد نداشت بدونه این چیزهایی که شما گفتی ؟! به شکر خدا df هم شد چرت گو :bighug:

اول از همه بیان این صحبت برای یک نفر که رشته تحصیلی اون کامپیوتره خنده داره من دلیل بر چرت بودن صحبت که نمیشه 10 سال یک وسیله روشن باشه بیان کردم .

نه در مورد کیفیت کنسول مورد علاقه شما صحبت کردم نه چیزی نه DF زیر سوال بردم نه چیزی اما این صحبت فقط جنبه تبلیغاتی داره و بازخوردش هم برای افرادی مثال شماست که مشخصه از پست دادنت .

من ادعای مثل شما ندارم بر عکس چیزی که مربوط به رشته خودمه و در موردش کلی سال تحصیل کردم بیان کردم اگه شما فکر میکنی خیلی بهتری میدونی در مورد این موراد با دلیل منطق بگو از مسخره کردن خودت جلوگیری کن .

فقط منظور این بود که این صحبت جنبه تبلیغاتی برای افرادی مثل شما داره .

مرفه بی درد در یک کلام

لطفا درست صحبت کنید ایشون احترام همه رو نگه میدارن . سرور ماان .

خوبه منم به شما بگم تازه به دوران رسیده ؟ نه خوبه بگم ؟؟

فرشاد جان منم این کنسولو میگیرم البته بعد PS4 . به خدا من 7 ساعت نهایتش بیشتر بازی نمیکنم 3 سالم برام کار کردی دستتم میبوسم .

لطفا درست صحبت کنید ایشون احترام همه رو نگه میدارن . سرور ماان .

خوبه منم به شما بگم تازه به دوران رسیده ؟ نه خوبه بگم ؟؟

فرشاد جان منم این کنسولو میگیرم البته بعد PS4 . به خدا من 7 ساعت نهایتش بیشتر بازی نمیکنم 3 سالم برام کار کردی دستتم میبوسم .

ممنون عزیز
نمی دونم چرا هر کی میگه من جفت کنسول رو دوست دارم و میخوام بخرمشون سریعا بهش میگن مرفه! حتما باید ضد یکی از دو کنسول بود؟نمیشه جفتشون رو دوست داشت؟والا کاش مرفه بودیم:) بعد از خرید X1 باید بشینم هر ماه حقوقم رو بیشترشو پس انداز کنم که بتونم با کلی سختی PS4 هم بخرم چون واقعا نمی تونم از هیچکدومشون بگذرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or