Xbox One با هدست خواهد بود+Unboxing

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Xbox-One-headset.jpg

در طی ویدئو ای که امروز توسط Major nelson برای Unboxing کنسول Xbox One منتشر شد, معلوم شد که بالاخره تمامی پک های این کنسول شامل هدست خواهند بود.

در این ویدئو ما شاهد یک کابل HDMI با کیفیت 4K,هدست,کنترلر,کد مخصوص(در صورت دارا بودن پک مخصوص روز اول),کینکت خواهیم بود.همچنین مشخص شد که این دستگاه شامل مودم وایرلس که A/B/G/N در درون خود است و دو باند 2.4 و 5 را ساپورت میکند

این کنسول در ماه نوامبر در 21 مارکت به قیمت 499 دلار عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
دوستان همراه پک بازی اورجینال هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟

مخلص بچه ها اهواز
تا حالا که ظاهرا خبری نیست .ولی من بعید میدونم بازی تو پک نزارن واسه 360 که این کارو کردن

من که نظر جدیدا رو اکس باکس رفته جدای بازی هایی ک تا حالا براش معرفی شده به نظرم وجود کنکت که اجباری شده میتونه برای بازی های هاردکورد جالب بشه اینکه سازنده ها میدونن همه کنکت دارن و میتونن امکانات جالبی رو بازی ها بزارن .

زیاد بزرگ نیست.سنگین و بزرگی اندازه و ظاهرش که اصلا برا من یکی مهم نیست
اونای م که اهمیت میدن مثلا چه مشکلی بابزرگ بودنش دارین چند سانت جا بیشتر میگره:دی
یا سنگین بودن مگه کنسول دستی بخوای هر جا میری با خودتت ببری که باید سبک باشه:دی

hdmiو کینکت رو که حتما تو جعبه بازار ایران نیست البته کار خود ماکرو جهان خوار.فروشنده ها عزیز ما که اصلا از اینکارا بلد نیستن

اونhdmiکه تو جعبه بعضی 360هابود ارزش60.70تومن داشت فوق العاده با کیفیت بود خدایی

زیاد بزرگ نیست.سنگین و بزرگی اندازه و ظاهرش که اصلا برا من یکی مهم نیست
اونای م که اهمیت میدن مثلا چه مشکلی بابزرگ بودنش دارین چند سانت جا بیشتر میگره:دی
یا سنگین بودن مگه کنسول دستی بخوای هر جا میری با خودتت ببری که باید سبک باشه:دی

hdmiو کینکت رو که حتما تو جعبه بازار ایران نیست البته کار خود ماکرو جهان خوار.فروشنده ها عزیز ما که اصلا از اینکارا بلد نیستن

اونhdmiکه تو جعبه بعضی 360هابود ارزش60.70تومن داشت فوق العاده با کیفیت بود خدایی

امکان پذیر نیست نبودنش! پس نمیتونن برش دارن!

hdmi و کینکت رو که حتما تو جعبه بازار ایران نیست

HDMI رو که 100% بر میدارن ولی اگه این یکی هنوز تغییر نکرده باشه Xone بدون کینکت کار نمیکنه پس این تیر فروشنده ها به سنگ میخوره ولی از اون طرف بد میکشن رو قیمت ...

HDMI رو که 100% بر میدارن ولی اگه این یکی هنوز تغییر نکرده باشه Xone بدون کینکت کار نمیکنه پس این تیر فروشنده ها به سنگ میخوره ولی از اون طرف بد میکشن رو قیمت ...
خدا بگم این تاجرا و توضیع کننده های این دستگاه ها رو چیکار کنه!

اهان نمیدونستم یعنی هنوز بی کینکت کار نمیکنه؟؟فکر کردم ماکرو بعد تغییر سیاست هاش بیخیال این یکی هم شده

البته برا فروشندها فرقی نمیکنه قیمت کنسول اینجور حساب میکنن
خود دستگاه.+کینکت+یه کینکت دیگه:دی

این HDMI رو بردارن باید به این راه زن ها بگین یا ما به تفاوت ـش رو حساب کنه یا برگدونه سر جاش
البته جاهای نسبتا معتبر فکر نکنم بردارن

این HDMI رو بردارن باید به این راه زن ها بگین یا ما به تفاوت ـش رو حساب کنه یا برگدونه سر جاش

علیرضا مگه روی جعبه کنسول محتویات داخلش رو ننوشته؟پس نمی تونند همینطوری بردارن.مثلا یکی مثل من میره بخره هم اطلاع دارم که چی توی جعبه هست و هم روی جعبه عکس محتویاتشو زده و موقع خرید داخل فروشگاه همونجا جعبه رو باز میکنم و چک میکنم اگه چیزی توش نباشه کلی به فروشنده فحش تقدیم میکنم و میرم سراغ یک مغازه دیگه به همین راحتی:d

چرا اینقدر جو میدین؟ من هر دفه کنسول خریدم گفتم باکس دست نخوردشو بهم بدن! یه سری هم رفتم از ** گرفتم از انبارشون که تازه 2 روز بود 360 برداشتم:دی
تازه این x1 که حالا حالا ها حک نمیشه پس شما نمیری پکی که باز شده رو بخری چون دلیلی نداره باز بشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or