Xbox One با هدست خواهد بود+Unboxing

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Xbox-One-headset.jpg

در طی ویدئو ای که امروز توسط Major nelson برای Unboxing کنسول Xbox One منتشر شد, معلوم شد که بالاخره تمامی پک های این کنسول شامل هدست خواهند بود.

در این ویدئو ما شاهد یک کابل HDMI با کیفیت 4K,هدست,کنترلر,کد مخصوص(در صورت دارا بودن پک مخصوص روز اول),کینکت خواهیم بود.همچنین مشخص شد که این دستگاه شامل مودم وایرلس که A/B/G/N در درون خود است و دو باند 2.4 و 5 را ساپورت میکند

این کنسول در ماه نوامبر در 21 مارکت به قیمت 499 دلار عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
دوستان همچنان در اتاق فکر هستن :d

آقا این دستش خیلی قشنگه طول سگ هرچی بگیم کم گفتیم :d
ازین پاورهای گنده هم داریم شکر خدا همچنان اگه نبود یه چیزی کم میبود :d
چه هدست قشنگی چه کنسول قشنگتری و همینطور چه جهبه ی قشنگی بــه بــه :d

ای جووووووووووون شات آپ اند تیک ما مانی :d نسخه day one editon هم فکر کنم تموم شد :( خیلی تو کف کنسول رفتم جان هادی :d قیمت های گلد ها رو هنوز نگفتن ؟‌مثلاْ یک ماهش چقدر میشه ؟‌

خوبی جعبه کنسول اینه اومدن تصویر محتویات رو روی بدنه جعبه گذاشتن، وقتی خواستیم بخریم عزیزان فروشنده نمی تونن مدعی بشن که کابل و هدست و اینا داخل جعبه نیست :دی

64208591298454079135.jpg

power supply از خود کنسول قشنگ تره :دی قوطی به اون بزرگی طراحی کردن بازم brick داره ! ( اینم از ترول هایی که درخواست کرده بودید :دی )
جدا از این حرفا ، از باز کردن یه چیز جدید خیلی خوشم میاد و حال کردم :دی اون Day One 2013 روی دسته هم جالب بود.
اونجایی که میگه Take a look at this و جعبه رو شوت میکنه اونور دوست دارم جفت پا برم تو قیافش b-) حیفه خوب :دی

آخرین ویرایش:
خوبی جعبه کنسول اینه اومدن تصویر محتویات رو روی بدنه جعبه گذاشتن، وقتی خواستیم بخریم عزیزان فروشنده نمی تونن مدعی بشن که کابل و هدست و اینا داخل جعبه نیست :دی

64208591298454079135.jpg
نگران نباش انم ادعا میکنن . تو راه اینا رو ورمیدارن و بعد دوباره جعبه رو سر هم میکنن و ...

===
این صدای روشن شدن همون صدای 360 اسلیم نبود ؟ عین اون بود که :دی

آخرین ویرایش:
بسیار زیبا و هایپ کننده بود. صدای روشن شدن هم با اسلیم فرق داشت و کلا جدید بود. تو این ویدیو کنسول خیلی قشنگتر بنظر میومد:d
ولی جعبه اش زیادی کت و کلفت و گنده بود. هدستشم تغییر خاصس نسبت به همین هدست های استاندارد 360 نکرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or