Xbox One با هدست خواهد بود+Unboxing

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Xbox-One-headset.jpg

در طی ویدئو ای که امروز توسط Major nelson برای Unboxing کنسول Xbox One منتشر شد, معلوم شد که بالاخره تمامی پک های این کنسول شامل هدست خواهند بود.

در این ویدئو ما شاهد یک کابل HDMI با کیفیت 4K,هدست,کنترلر,کد مخصوص(در صورت دارا بودن پک مخصوص روز اول),کینکت خواهیم بود.همچنین مشخص شد که این دستگاه شامل مودم وایرلس که A/B/G/N در درون خود است و دو باند 2.4 و 5 را ساپورت میکند

این کنسول در ماه نوامبر در 21 مارکت به قیمت 499 دلار عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
صبر ندارم که باز کنم با دستای خودم این جعبه رو !!! اوووووووووفــــــ کی میاد اون روز ... :-s
خدا کنه بازم ماکروسافت به قول دوستمون از این دورهای 180 درجه بزنه ما که داریم حال می کنیم ....

حالا شد ی چیزی . فقط امیدوارم حتما یک بازی هم همراه پک بازارن نسل قبل که من اول نسل کنسول رو خریدم ب همراه بازی فورزا بود .

کیفیت ساخته همه قطعاتش از جعبه گرفته تا کابل HDMI واقعا چشم نوازه فقط کنسول یک خورده بزرگ و سنگین به نظر می رسه اما طراحی مدرنش با دکوراسیون های الان بسیار مچ هست..
دسته هم که فقط در حلقمون جا می گیره..:d

کیفیت ساخته همه قطعاتش از جعبه گرفته تا کابل HDMI واقعا چشم نوازه فقط کنسول یک خورده بزرگ و سنگین به نظر می رسه اما طراحی مدرنش با دکوراسیون های الان بسیار مچ هست..
دسته هم که فقط در حلقمون جا می گیره..:d
به نظرم اصلا هم بزرگ نیست :دی
من به طور کلی با چیز های بزرگ حال میکنم :دی
میخوام گوشی بخرم بزرگترین رو همیشه انتخاب میکنم :دی
همین که بی صدا هست ارزش بزرگی ـش رو داره ...

می گم این مثل 360 واسه سه تا یوزر اولی که تو لایو می سازیم یه ماه گلد رایگان نمیده به هر کدوم؟

حتما 1 ماه اول رایگانه

تو فرض کن از PS3 Fat هم بزرگتره خدایی بزرگه یکمی هم چاقه ولی خوب امکان داره سلیقه ای باشه و خیلی ها بزرگ دوست داشته باشن
ولی چرت ترین چیز XBOX همین پاره آجری هست که برای پاورش استفاده میشه رسما دهن من رو صاف کرده که بگزارمش کجا..!

ولی پاورش اسلیک بودا :دی

آخرین ویرایش:
به نظرم اصلا هم بزرگ نیست :دی
من به طور کلی با چیز های بزرگ حال میکنم :دی
میخوام گوشی بخرم بزرگترین رو همیشه انتخاب میکنم :دی
همین که بی صدا هست ارزش بزرگی ـش رو داره ...

تو فرض کن از PS3 Fat هم بزرگتره خدایی بزرگه یکمی هم چاقه ولی خوب امکان داره سلیقه ای باشه و خیلی ها بزرگ دوست داشته باشن
ولی چرت ترین چیز XBOX همین پاره آجری هست که برای پاورش استفاده میشه رسما دهن من رو صاف کرده که بگزارمش کجا..!

خیلی کنسول قشنگشه. فقط پاور برقش باز جداست و احتمالا برا آمریکاش به برق اروپا و خاورمیانه آداپتور جدا می خواد. ورژن اروپا هم که گرونتره و هم احتمالا دیرتر بیاد.

اینم مربوط میشه به پروسه گرم نشدن و بی صدا بودن
مشکل حادی نیست به نظرم

به شدت هایپ شدم :)

کنسول از این تر و تمیز تر ، بهتر ، کامل تر وجود نداشته ندارد و نخواهد داشت.یک کنسول کامل که از منتظر بودنش اگر دیوونه نشم به امید خدا آبان ماه در روز اول لانچ میخرمش و تا 2 ساعت فقط میذارم جلوم و نگاش میکنم اینقدر دوستش دارم:d

خیلی خوشحالم که هدست هم در داخل پکیج قرار گرفت و از همه مهتر کابل HDMI .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or