Xbox One با هدست خواهد بود+Unboxing

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Xbox-One-headset.jpg

در طی ویدئو ای که امروز توسط Major nelson برای Unboxing کنسول Xbox One منتشر شد, معلوم شد که بالاخره تمامی پک های این کنسول شامل هدست خواهند بود.

در این ویدئو ما شاهد یک کابل HDMI با کیفیت 4K,هدست,کنترلر,کد مخصوص(در صورت دارا بودن پک مخصوص روز اول),کینکت خواهیم بود.همچنین مشخص شد که این دستگاه شامل مودم وایرلس که A/B/G/N در درون خود است و دو باند 2.4 و 5 را ساپورت میکند

این کنسول در ماه نوامبر در 21 مارکت به قیمت 499 دلار عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
الان چرا این ویدئو رو دادن بیرون؟ همینجوری که میخواستمش با دیدن ویدئو آنباکسش این علاقه هزاران برابر شد!
کامل هم هست خدای رو سپاس.
فقط دوستی گفته بود کابل HDMI 4k احتمالا فقط برای day one edition هست. که اینطور نیست.طبق چیزی که ما تو این ویدئو میبینیم تنها چیزی که برای روز اول انحصاری هست یه کد هست . یکسری موارد انحصاری برای دانلود از اکس باکس لایو میده مثل اینکه.
عاشقتم مایکرو:x:x:x:x:x

دوستان ایرادی وارد هست به وان؟
به طور کلی چه ایرادی به وان میتونید بگیرید در حال حاضر؟
ایراد های سخت افزاری رو نمیگم بیشتر همین بسته بندی ظاهر کنسول و لوازم جانبی که باهاش هست
به نظرم تنها مشکل ـش که خیلی حاد نیست همین ایستاده نبود ـش هست
البته همون طور که گفتم خیلی جدی نیست ولی شاید مجبور بشیم یکم میز رو خلوت کنیم !

از Cloud بیرون نمیکشن ! :دی

ایراد های سخت افزاری رو نمیگم بیشتر همین بسته بندی ظاهر کنسول و لوازم جانبی که باهاش هست

نظرات شخصی :دی :
کینکت که ایراد به اون گندگی نصف میزم گرفته :دی
حالا واسه Power Brick هم یه جا باز میکنیم اون زیر میرا !
خود کنسولم همینطور فوقش یه میز جادار میخریم موردی نیست ! زشتیشم تحمل میکنم دیگه چاره ای نیست !
ولی انصافا ماکرو و نینتندو تو بسته بندی خیلی بهترن از سونی ! نه رنگی نه جذابیتی مثل شونه تخم مرغه :دی

آخرین ویرایش:

هیچ ایرادی به XBOX ONE وارد نیست به نظرم کنسول همه چیز تمام هست و کسی که به خواد از گیم لذت ببره قطعا هیچ مشکلی با این کنسول نخواهد داشت..
XBOX ONE هم تجربه کژوال رو با استفاده از کینکت به شما میده هم تجربه هاردکور ها
هم به واسته حمایت بی سابقه از بازی سازهای مستقل میتونید هزاران ایده جدید رو تجربه کنید هم با معرفی کلی انحصاری تاپ میتونید بهترین کیفیت بازی ها رو ببینید
هم میتوانید به راحتی آفلاین بازی میکنید هم میتوانید از هزاران امکانات کاربردی آنلاین بهره ببرید
سخت افزار قدرتمند به همرا سیستم ابری بهترین بازیها رو روی این کنسول میاره کیفیت ساخت کنسول هم که از طرف DF تایید شده
داخل جعبه دستگاه هم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هست

4 تا صفحه کامنتِ رقص/شادی گذاشتید واسه این؟

هدست بزاره + کینکت برداشته بشه + 100$ کاهش قیمت بخوره + امکانات OS رو مجانی بکنه (LOL)، تازه میشه کنسول نرمال که هنوز با "نرمال" بدون فاصله زیادی داره.

واقعا خجالت نمی کشید از دیدن ویدئوی Unboxing و وجود هدست تو جعبه کنسول ابراز خوشحالی می کنید؟ آخه به شما هم میگن گیمر؟ باید عزا بگیرید بابت این حرکت مایکروسافت که اومده ویدئو Unboxing از کنسولش نشون داده 8-|

اینکه تو ویدئو میگه هدست توی مدل day one هست فقط !!!!!

من همیشه با آداپتور کنسول ها مشکل دارم
بعد این کیکنت 2 با این هیکل چجوری بزاریم بالا LED tv ؟؟؟؟؟

میگه Day One و Standard :دی
آره الان دوباره نگاه کردم :دی
بس که آدمو هول می کنید :دی

آخرین ویرایش:
انصافا بدبخت مایکرو هم کنفرانس خوبی داشت هم به درخواست یوزراش گوش داده هم کینکت با اون هم آپدیت مجانی میده هم دستش شدیدا خوش دسته! بعد تا چیزی میشه ترول میشه!
یه لیست تهیه کنید جای این خاله زنک بازیا که توش قابلیتای هر 2 کنسول باشه بعد ببینید واقعا x1 چه مشکلی داره؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or