XBOX LIVE COD SERIES CLAN IREX

سلام
من دیگه می خوام کلا از مودرن برم بیرون و همچنین از کلن و برم همونی که باهاش لایو رو شروع کرده بودم یعنی گرز . داش یوسف لطفا منو کیک کن که دیگه لازم نباشه ۳۹ مگ آپدیت الیت رو انجام بدم .
با تشکر :x
:(
متین جان ما برا cod black ops2 برنامه ها داشتیم... برای mw3 کلن رو خیلی دیر زدیم ولی قرار بود وقتی بلک اپس2 بیاد بترکونیم.
فقط بعد یه مدت لایو رو هم نذاری زمینا....:d گیرز جدید هم بیاد میام باهم مولتیشو لول آپ کنیم.>:d<
راستی چه لزومی به کیک کردن هست؟ :-/:x
موفق باشی:x:x

:(
متین جان ما برا cod black ops2 برنامه ها داشتیم... برای mw3 کلن رو خیلی دیر زدیم ولی قرار بود وقتی بلک اپس2 بیاد بترکونیم.
فقط بعد یه مدت لایو رو هم نذاری زمینا....:d گیرز جدید هم بیاد میام باهم مولتیشو لول آپ کنیم.>:d<
راستی چه لزومی به کیک کردن هست؟ :-/:x
موفق باشی:x:x
ایشالا وقتی black ops 2 اومد از همون اول کلن رو ببریم تو اوج .
با این روشایی که گلد مفت میده دیگه دلیلی واسه زمین گذاشتن لایو نیست b-) . باشه حتما . اونوقت دیگه فک نکنم دلت بیاد کال آف بزنی (اگه بیای گرز) :d
لطف داری.
مرسی :x

امیر هم طبق سنت دیرینه x360 اش رو فروخت.نمیدونم این بشر چه حوصله ای داره که هرماه کنسول میخره و بعد پشیمون میشه میفروشتش. هرچند که اینبار قول شرف داده بود که دیگه نفروشم ، ولی مطمئن بودم که یه ماه هم نمیتونه دوام بیاره.:cheesygri
اینم اعضای باقی مانده ی تیممون:( هر روز به تعداد کشته ها اضافه میشه:d)

75682545803145925227.jpg

این vahid360 هم همشهری بنده هستش که قبلا قول اومدنشو داده بودم. فقط accept الایتش مونده.
اگه اون یکی دوستم سعید بعلاوه دوست خوبمون pro line و همچنین دوست دیگمون a love song 4u بیان جمعمون موقع بازی کردن بلک اپس 2 میشه 8 نفر که تعداد خوبیه.
دوستان خودتون رو برای black ops2 از همین الان آماده و مهیا کنید.:d
:x

سلام به همگی
چلنج جدید چی داریم ؟ :d
بعد اینکه شما رفتید سراغ بازی مورد علاقتون(gears of war3) منم رفتم دنبال بازی مورد علاقه ی خودم (final fantasy XXIII and XIII2):d احسان و علی هم که اگه راهشون گم بشه میان تو تاپیک. :d بخاطر همین از وقتی تو رفتی چلنج جدیدی نگرفتیم. فکر کنم خودمونو واسه بلک اپس2 آماده کنیم بهتر باشه. عمر mw3 دیگه داره تموم میشه.البته اگه بازم بر و بچ مایل بودن هر وقت بگین من چلنج جدید میگیرم.

بعد اینکه شما رفتید سراغ بازی مورد علاقتون(gears of war3) منم رفتم دنبال بازی مورد علاقه ی خودم (final fantasy XXIII and XIII2):d احسان و علی هم که اگه راهشون گم بشه میان تو تاپیک. :d بخاطر همین از وقتی تو رفتی چلنج جدیدی نگرفتیم. فکر کنم خودمونو واسه بلک اپس2 آماده کنیم بهتر باشه. عمر mw3 دیگه داره تموم میشه.البته اگه بازم بر و بچ مایل بودن هر وقت بگین من چلنج جدید میگیرم.
آره راست میگی. فعلا دستا رو گرم کنیم واسه بلک!

کی گفته من رفتم از لایو؟

---------- نوشته در 09:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:14 AM ارسال شده بود ----------

ای کلک اون که شخصیت من بود اسمتو گذاشتی روش!!!!!!!!!

کی گفته من رفتم از لایو؟

---------- نوشته در 09:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:14 AM ارسال شده بود ----------

ای کلک اون که شخصیت من بود اسمتو گذاشتی روش!!!!!!!!!

پس عمه ی بنده بودن که رفتن کنسولشون رو فروختن؟:d
هرکی لیدر بشه اون عکس مال اونه:d قرار هم بود تو بیای لیدر بشی و عکستو پس بگیری که دوباره ناز کردی و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or