AHAR SOLDIER
کاربر سایت
هیچکدوم رو ندارم . ترم پیش ریاضی ۲ رو داشتم که شدم ۱۳ . چند ایکس پی میده ؟ :d
عه؟ دانشجویی ؟ ماشالله!
نمیدونم چند ایکس پی میده بستگی به استادش داره.
هیچکدوم رو ندارم . ترم پیش ریاضی ۲ رو داشتم که شدم ۱۳ . چند ایکس پی میده ؟ :d
دشمنت شرمنده .دوستان شرمنده. این سایت الایت اون قسمتی که چلنج رو میشه خرید رو برام نمیاره... که صد البته مربوط به مشکل نت بنده هستش.این درست بشه در اولین فرصت چلنج های جدید رو میگیرم.
این فیلم کلنمون هم بسی جالبه. اعضای محترم حتما ببیننش.>:d
دشمنت شرمنده .
۱۰۸۰pرو دانلود کردم :d .
آره اما با این تفاوت که من به کلن اومدم اون نیومد!!!منم همین کیفیتشو گرفتم. تا دیروز این فیلمو نگاه نکرده بودم و منتظر بودم که 1080p بیاد. ولی متین جان زیاد کمپ میکردی تو فیلم:d اون lone wolf هم نمونه بارز امیر بود:d
آره اما با این تفاوت که من به کلن اومدم اون نیومد!!!
ای بابا ! تابلو شد که !منم همین کیفیتشو گرفتم. تا دیروز این فیلمو نگاه نکرده بودم و منتظر بودم که 1080p بیاد. ولی متین جان زیاد کمپ میکردی تو فیلم:d اون lone wolf هم نمونه بارز امیر بود:d
دوباره تا من پرستیج زدم چلنج c4 بهمون افتاد !!
راستی اینا که مثل سری قبله ! جریان چیه؟
ارور میده امیر خان:dاین هم لانچ تریلر بلک اوپس 2 : http://a7.akadl.mtvnservices.com/15..._=1350436114_5c5e31c522f094599c4c367e281ec3a8
باور کن ۲ هفته پیش حالم از مودرن به هم می خورد . اما الان که می بینم هنوز بازی چیزای جدیدی واسه ارائه کردن داره .بابا چقدر پرستیژ میزنی... تازه میگی من کال آف باز نیستم... بودی چکار میکردی:d
این چلنج ها یه روند کاملا تکراری دارن. یعنی از این به بعد هم چلنج ها فقط اینا خواهند بود. مگه اینکه چند تا چلنج جدید اضافه کنن.
ارور میده امیر خان:d