XBOX LIVE COD SERIES CLAN IREX

داداشای گلم من رو از یاد نبرین بزودی میام سرم شلوغه! شرمندم.:-s
به به به! ببین کی اینجاست! بابا بی خبر رفتی و دیگه نیومدی! فک کردیم دیگه بر نمی گردی ! حالا کی میای ؟

چلنج نایف رو فک کنم ۵ تا گرفتم . حداکثر ۵ تا مونده .

راستی لطفا لینک دانلود فیلم کلنمون رو بذارید . فک کنم دیگه کیفیت بالاش اومده باشه ! یه چیز دیگه : سایت کلنمون هم راه اندازی شد : IRVEX.ir . البته V اش اشتباه تایپی هست و حواسمون نبود . :d .

چلنج نایف رو فک کنم ۵ تا گرفتم . حداکثر ۵ تا مونده .
ممنون داش متین. منم اون 5تا باقی رو گرفتم.
راستی لطفا لینک دانلود فیلم کلنمون رو بذارید . فک کنم دیگه کیفیت بالاش اومده باشه ! یه چیز دیگه : سایت کلنمون هم راه اندازی شد : IRVEX.ir . البته V اش اشتباه تایپی هست و حواسمون نبود . :d .
آره کیفیت 1080 اش هم اومده. کاگردان بعد اتمام بازیمون توی فیلم به هرکی یه نسخه full hd اش رو داد. تو مگه نگرفتی ؟!:cheesygri اون سایت رو هم خود بنده تاسیس نکردم. یکی از میلیون ها طرفدار کلنمون رفته این حرکت جالب رو انجام داده که متاسفانه تند تند تایپ کرده و یه v اشتباه انداخته:d

کارگردان کیه دیگه . من از خود stalon بعدا میگیرم . این هوادارمون مثل اینکه تو بورس هم فعالیت داره!

چلنج اسالت رو هم ۳ ۴ تا امروز گرفتم و فردا هم ۲ ۳ تا میگیرم که میشه ۶ تا . این آپدیت الیت حجمش بالاس دیگه آپ نکردم و نمی تونم برم ببینم دقیق چند تا گرفتم .

کارگردان کیه دیگه . من از خود stalon بعدا میگیرم . این هوادارمون مثل اینکه تو بورس هم فعالیت داره!

چلنج اسالت رو هم ۳ ۴ تا امروز گرفتم و فردا هم ۲ ۳ تا میگیرم که میشه ۶ تا . این آپدیت الیت حجمش بالاس دیگه آپ نکردم و نمی تونم برم ببینم دقیق چند تا گرفتم .

39 مگه آپدیتش... من با این نت داغونم دانلودش کردم 30 دیقه طول کشید:d من رفتم نگا کردم. 5 تا گرفتی. فردا خودمم یه 5 تا میگیرم ردیف شه. این چلنج ها رو هم که فقط تو و من میگیریم ، نظرت چیه که بقیه اعضا رو کیک کنیم و اسم کلن رو بکنیم army of two ؟!:d دوستان کلن شوخی کردما....:d

39 مگه آپدیتش... من با این نت داغونم دانلودش کردم 30 دیقه طول کشید:d من رفتم نگا کردم. 5 تا گرفتی. فردا خودمم یه 5 تا میگیرم ردیف شه. این چلنج ها رو هم که فقط تو و من میگیریم ، نظرت چیه که بقیه اعضا رو کیک کنیم و اسم کلن رو بکنیم army of two ؟!:d دوستان کلن شوخی کردما....:d
حالا cpt mercenary که وعده برگشت داده . اگه بیاد عالی میشه چون مودرنش خوبه . با احسان یه صحبت می کنم ببینم بالاخره موضعش چیه .

بچه ها سلامی دوباره می خواستم بگم 5 شنبه جمعه ها می تونم بیام ولی فعلا گلد ندارم ! شرمندم به خدا اونم جورش می کنم به زودی میام دلم واسه لایو شده اندازه باکتری!:x

یعنی Aim Down Sight که مخففش میشه ADS .با هر تفنگی که دلت میخواد میتونی بکشی.
دوستان به آپریشنی که امروز ساعت 9:30 داریم هم توجه کنید. یادتون نره:d
اکی سعی می کنم اونو بیام . اما اون ADS رو حتی یدونه هم نمی تونم بگیرم (دیگه وقتشو ندارم)
چلنج های بعدی چه خواهند بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or