Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم داستو بازی کردم البته تریالشو خیلی باهاش حال کردم ایشاالله فردا میگیرمش.به شما هم پیشنهاد میکنم از دستش ندین

1. اول دمو رو دانلود کنید.
2. برید Xbox.com
3. بعد از وارد شدن با اکانتتون بازی رو بخرید!.
4. Xbox روشن کنید و به XBL وصل بشید.
5. بصورت اتوماتیک یه فایل 1 کیلوبایتی دانلود میشه برای آنلاک شدن.
6. حالشو ببرید :biggrin1:.
ولی ما اینکارو میکنیم
1: بازی کامل رو دانلود میکنیم .
2 : میریزیم تو فلش
3: وصل میکنیم به کنسول و بازی میکنیم :d
حالا از کجا گرفتی؟

تونستم نسخه ی تریالش رو بازی کنم.خیلی باحال بود.شدیدا خوشم اومد و احتمالا امروز میگیرمش.این سبک هارو نباید از دست داد.
فقط ای کاش مولتی داشت.

بفرمائید چه زبونی رو بهتر میفهمید، ماهم با همون زبون بگیم که اینجا این ترد این بخش این یه وجب جا واسه کسانی هست که بازی رو میخرن و میتونن در قرارهای آنلاین شرکتت کن.

ولی ما اینکارو میکنیم
1: بازی کامل رو دانلود میکنیم .
2 : میریزیم تو فلش
3: وصل میکنیم به کنسول و بازی میکنیم :d
حالا از کجا گرفتی؟

به قول یکی از دوستام چرا مایکروسافت تبلیغات ددلایت رو برای داست نکرد!!بازیش جدا محشره.از محیط فانتزیش بگیر تا مبارزه ها و دشمن ها.یه تجربه ی خاص ـه که تا بازی نکنین نمیفهمین چی میگم:d
واقعا به آرکید باز ها توصیه میکنمش.همچنین از روی تریلر ها فضاوت نکنین چون من اولش خوشم زیاد نیومد ولی حالا که بازی کردم شدیدا خوشم اومد.
گیم اسپات هم 7 داده که حقش از این ها بالاتره.البته متای خفنی داره:d
تنها مشکل بازی نداشتن مولتی ـه به نظرم و فعلا کامل بوده.
ممنون از بچه ها(مخصوصا فریدون و نوید)که نذاشتن از تجربه ی این بازی محروم بشیم و پوینت ها رو دود کنیم:d

آخرین ویرایش:
97929381375334429470.png

dust واقعا زیباست . از هر جهت رو دیالوگ ها هم کار شده سیستم لول آپ خوب و کوبوهایه واقعا لذت بخش به نظرم 8.5 امتیازه مناسبی باشه براش.

دوستان یه بازی ایندی قشنگ معرفی کنید D:.

---------- نوشته در 02:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:36 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یه بازی ایندی قشنگ معرفی می کنید D:.

---------- نوشته در 02:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:36 PM ارسال شده بود ----------

من کلا یک بازیه Indie بازی کردم اونم impossible game بود که واقعا جالب بود . ( Level pack ـش هم خیلی خوب بود )

سیاره ی میترا :d البته این imposibele game هم که محمد گفته خیلی باحاله

آخرین ویرایش:
آقا دوستانی که Dust رو تموم کردن بیان بگن New Game+ داره یا نه :d
واقعا فوق العادست این بازی فقط حیف که با DS2 هم زمان شد و رفت در جایگاه دوم قرار گرفت :d

آقا دوستانی که Dust رو تموم کردن بیان بگن New Game+ داره یا نه :d
واقعا فوق العادست این بازی فقط حیف که با DS2 هم زمان شد و رفت در جایگاه دوم قرار گرفت :d
حدود 40 ساعت گیم پلی داره و فکر نکنم به این زودی کسی تمومش کنه. دوم اینکه چون RPG داره به احتمال زیاد NG+ ام داره :دی.
DS2 بهانه ست داداش :دی.

بابا از این ایندیا بدبخت هم بگیرینD: گناه دارن مستقلن و ارزون هم هستن.میخواستم کنترا رو بگیرم 32مگ بازی 400 پوینت میخواست.یعنی این کونامی سر گردنه گیر اورده بعد یه بازی ایندی میخری 80 پوینت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or