Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دستت درد نکنه ولی من بیشتر نقش آفرینی نوبتی منظورم بود . اینا یکم شلوغه :d
لارا کرافت چجوریاست؟

از لاراکرافت بهتر خیلی داریم تازه سبکش هم Adventure هستش . همین Bastion هم فوق العادست . خیلی شلوغ هم نیست . گرافیک و صداگذاری عالی . روایت داستان فوق العاده . صدای راوی دیوانه کننده :d
من اون سبکی که میخوای آرکید نمیشناسم اما کلا سبک دیگه خواستی در خدمتیم

از لاراکرافت بهتر خیلی داریم تازه سبکش هم Adventure هستش . همین Bastion هم فوق العادست . خیلی شلوغ هم نیست . گرافیک و صداگذاری عالی . روایت داستان فوق العاده . صدای راوی دیوانه کننده :d
من اون سبکی که میخوای آرکید نمیشناسم اما کلا سبک دیگه خواستی در خدمتیم
بنظرم صبر کنه واسه Dust بهتره. اون ام اکشن-ادونچر هست.

دوستان من الان در به در دنبال یه بازی 2D مثل Castle Crashers میگردم که 2 نفری بشه بازیش کرد ، بازی جدیدی توی این سبک نیومده ؟! ( اگه پلتفرمر هم بود اشکالی نداره فقط دو نفره بشه :دی )

دوستان من الان در به در دنبال یه بازی 2D مثل Castle Crashers میگردم که 2 نفری بشه بازیش کرد ، بازی جدیدی توی این سبک نیومده ؟! ( اگه پلتفرمر هم بود اشکالی نداره فقط دو نفره بشه :دی )
بازی های 2 بعدی زیادی هست.
مثلا این ها رو فکر کنم بشه دو نفره هم بازی کرد(البته سبکش مثل کستل کرشر نیست):
outland
the dishwasher:vampire smile
این دوتا از بهترین هاش بود که یادم اومد و دیگه چیزی یادم نمیاد.حالا دوستان بهتر میدونن.

outland رو دارم ولی تا الان بخشی برای Co-Op Offline داخلش ندیدم ، این the dishwasher:vampire smile قابلیت Co-Op Offline هم داره ؟!
میخوای حتما آفلاین بزنی؟؟اگه outland رو خواستی من پایه ی cp-op آنلاینش هستم.
the dishwasher قابلیت co-op به صورت آفلاین و آنلاین رو داره.قیمتش هم 800 پوینت ـه.کلا بازی خوبیه.
==
فردا لیست جدید تخفیف ها میاد.ببینیم چیا هست:d
==
میشه دوستان یه تریلر از گیم پلی deadlight بزارن.هفته ی دیگه میاد و میخوام ببینم بگیرمش یا نه.

آخرین ویرایش:
میشه دوستان یه تریلر از گیم پلی deadlight بزارن.هفته ی دیگه میاد و میخوام ببینم بگیرمش یا نه.

تو گرفتنش که شکی نیست فقط یه مسئله باعث میشه آدم 2 دل شه اونم اینکه 2نفره نداره :d

Crossing the Highway Gameplay Video - Deadlight - GameSpot.com

Hang em High Gameplay Video - Deadlight - GameSpot.com

به دلم افتاده فردا چیزای چرت تری تخفیف میخوره :d

the dishwasher قابلیت co-op به صورت آفلاین و آنلاین رو داره.قیمتش هم 800 پوینت ـه.کلا بازی خوبیه.
==
==

Jtag کردم ، برای همین آنلاین Co-Op رو باید بیخیال بشم :| :دی

==
==

کلا میگم، واسه این که هر بازی رو کامل بتونی مشخصاتش رو ببینی که مثلا کو اپ افلاین یا انلاین داره یا اصلا کو اپ داره برو تو سایت xbox
Xbox.com
اسم بازی رو سرچ کن تو مشخصات کامل زده .
یه سوال : تخفیف ها همیشگی هست یا موقتی ؟ بعد اینکه چقدری off میخوره بهشون از 800 ؟:d

outland رو دارم ولی تا الان بخشی برای Co-Op Offline داخلش ندیدم ، این the dishwasher:vampire smile قابلیت Co-Op Offline هم داره ؟!

outland بالاخره نسخه رو دیسکش قطعیه با اون دو تا بازی لایو دیگه یوبی؟ :(

یه سوال کلی هم دارم کسی میدونه بگه :دی اگه مثلا یه بازی رو با پوینت که میگیریم بریزیم روی فلش یا dvd بعد هم میشه باز استفاده کرد و بازی کرد ؟

یه سوال : تخفیف ها همیشگی هست یا موقتی ؟ بعد اینکه چقدری off میخوره بهشون از 800 ؟:d

هر هفته 3شنبه عصر . معمولا 50% هستن و 33%

outland بالاخره نسخه رو دیسکش قطعیه با اون دو تا بازی لایو دیگه یوبی؟ :(

قطعی است .

یه سوال کلی هم دارم کسی میدونه بگه :biggrin1: اگه مثلا یه بازی رو با پوینت که میگیریم بریزیم روی فلش یا dvd بعد هم میشه باز استفاده کرد و بازی کرد ؟

فقط با پروفایل خودت میتونی بازی کنی

Jtag کردم ، برای همین آنلاین Co-Op رو باید بیخیال بشم
فکر کنم بازیهای آرکیدی هم که system link داشته باشن رو بشه با xlink kai بازی کرد
یه سوال کلی هم دارم کسی میدونه بگه :biggrin1: اگه مثلا یه بازی رو با پوینت که میگیریم بریزیم روی فلش یا dvd بعد هم میشه باز استفاده کرد و بازی کرد ؟
با پروفایل خودت گرفته باشی موردی نداره

خبر مهم اومده که Tony Hawk’s Pro Skater HD در هفته اول فروش 120 هزار تائی کرده :دی.
درنظر داشته باشید یه بازی قدیمی و HD شده ست. حساب کنید Deadlight و DUST قراره چطوری بفروشن :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or