Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا این بازی Expendable 2 کسی دیده ؟ مال Ubisoft است . آرکید + 4Players Coop , Online & Offline
یه تیرلر ازش دیدم بامزه بود :d خیلی خوب میزد . فیس هارو خیلی خوب درست کردن . اکشن و خشونت خوبی هم داره :d
17 آگوست هم روی لایو میاد

http://download.gamespotcdn.com/d7/gsc/2012/07/169_expendables2_ot_multi_071012_2800.mp4

آقا این بازی Expendable 2 کسی دیده ؟ مال Ubisoft است . آرکید + 4Players Coop , Online & Offline
یه تیرلر ازش دیدم بامزه بود :d خیلی خوب میزد . فیس هارو خیلی خوب درست کردن . اکشن و خشونت خوبی هم داره :d
17 آگوست هم روی لایو میاد

http://download.gamespotcdn.com/d7/gsc/2012/07/169_expendables2_ot_multi_071012_2800.mp4
بازی با فرمول "زامبی آپوکالیپس" Konami ساخته شده. البته تفاوت های زیادی داره ولی در همون قالب هست. فن بنظر میرسه و خوراکه Coop :دی.

به نظر من هم جالب بود.
کیا toy soldiers رو خریدن؟؟مولتیش خوبه؟؟احتمالا فردا میخرمش.
یه سوال برام پیش اومده:توی برنامه ی sale & specials قیمت بازی ilomilo رو زده 400 پوینت ولی بیرون از برنامه 800 پوینت ـه!!چرا؟؟

آخرین ویرایش:
The Behemoth خالق شاهکار Castle Crasher رسما اعلام کرد بازی بعدیشون یعنی Battleblock Theater موفق شده گواهی قبولی (:دی) از ماکروسافت بگیره.
BBT در Pax East بنمایش در اومد و قابل بازی بود و توجه منتقدان و گیمرها رو جلب کرده بود و همه نظر مثبت بهش داشتن (دارن).
اضافه میکنم BBT هنوز تاریخ عرضه رسمی نداره ولی در مراحل پایانی تولید هست.

یادش بخیر پارسال میگفت 4 تا بازی بخر یکی رایگان ببر الان میگه 3 تا بخر 400 پوینت میدیم :d
البته من که کلا فقط برای 2 تاش برنامه دارم

یادش بخیر پارسال میگفت 4 تا بازی بخر یکی رایگان ببر الان میگه 3 تا بخر 400 پوینت میدیم :d
البته من که کلا فقط برای 2 تاش برنامه دارم
چجوریه این؟؟؟برای بازیهای خاصیه؟؟؟
===
این Castle Crashers تخفیف نمیخوره ؟؟ 1200 تا !

بعدش این بازی سینگل خوبی هم داره یا فقط مولتیش معروفه ؟
1 ماه پیش بود که فکر کنم تخفیف خورد.
از همه نظر این بازی عالیه.توی مولتی هم مراحل سینگل رو میری معمولا(البته مد های دیگه ای هم هست).

دآبل دراگون رو یادتون میاد؟ یکی از بازیهای موفق ده 80 دوباره جون تازه ی گرفته و در قالب Double Dragon Neon عرضه میشه. 11 سپتامبر با قیمت 800 پوینت در XBL منتظر شماست.

تاپیک پرباری شده :d
کماکان در انتظار Mark Of The Ninja هستیم . بازی نقش آفرینی آرکید کسی میشناسه ؟ یه چی تو مایه های witcher یا blue dragon یا حتی lost odyssey تو این تم ها
نقش آفرینی ژاپنی تا حدودی

کماکان در انتظار Mark Of The Ninja هستیم . بازی نقش آفرینی آرکید کسی میشناسه ؟ یه چی تو مایه های witcher یا blue dragon یا حتی lost odyssey تو این تم ها

ژاپنی نمیدونم اما معمولی Torchlight فوق العادست ! یه بازی هم به نام RAW میخواد بیاد اونم عالیه .
Crimson Alliance هم خیلی عالیه بقیه رو هم اسم تو ذهنم نیست

ژاپنی نمیدونم اما معمولی Torchlight فوق العادست ! یه بازی هم به نام RAW میخواد بیاد اونم عالیه .
Crimson Alliance هم خیلی عالیه بقیه رو هم اسم تو ذهنم نیست
دستت درد نکنه ولی من بیشتر نقش آفرینی نوبتی منظورم بود . اینا یکم شلوغه :d
لارا کرافت چجوریاست؟

حاجی شما bastion رو امتحان کن. 500 مگ بیشر نیست و بازی فوق العاده قشنگیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or