بازی با فرمول "زامبی آپوکالیپس" Konami ساخته شده. البته تفاوت های زیادی داره ولی در همون قالب هست. فن بنظر میرسه و خوراکه Coop .آقا این بازی Expendable 2 کسی دیده ؟ مال Ubisoft است . آرکید + 4Players Coop , Online & Offline
یه تیرلر ازش دیدم بامزه بود :d خیلی خوب میزد . فیس هارو خیلی خوب درست کردن . اکشن و خشونت خوبی هم داره :d
17 آگوست هم روی لایو میاد
http://download.gamespotcdn.com/d7/gsc/2012/07/169_expendables2_ot_multi_071012_2800.mp4
چجوریه این؟؟؟برای بازیهای خاصیه؟؟؟یادش بخیر پارسال میگفت 4 تا بازی بخر یکی رایگان ببر الان میگه 3 تا بخر 400 پوینت میدیم :d
البته من که کلا فقط برای 2 تاش برنامه دارم
1 ماه پیش بود که فکر کنم تخفیف خورد.این Castle Crashers تخفیف نمیخوره ؟؟ 1200 تا !
بعدش این بازی سینگل خوبی هم داره یا فقط مولتیش معروفه ؟
تاپیک پرباری شده :d
کماکان در انتظار Mark Of The Ninja هستیم . بازی نقش آفرینی آرکید کسی میشناسه ؟ یه چی تو مایه های witcher یا blue dragon یا حتی lost odyssey تو این تم ها
نقش آفرینی ژاپنی تا حدودی
حاجی شما bastion رو امتحان کن. 500 مگ بیشر نیست و بازی فوق العاده قشنگیه.تاپیک پرباری شده :d
کماکان در انتظار Mark Of The Ninja هستیم . بازی نقش آفرینی آرکید کسی میشناسه ؟ یه چی تو مایه های witcher یا blue dragon یا حتی lost odyssey تو این تم ها
نقش آفرینی ژاپنی تا حدودی