Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه نبود :دی.

چرا اتفاقا قرار بود رو دیسک عرضه بشه. حتی شایعه شده بود بخش آفلاین هم داشته باشه. اما کنسل شد و تبدیل شد به Arcade.
به نظر من بیشترین سود مایکروسافت از سال 2012 از فروش همین بازی های آرکید تامین بشه. امسال بازی های فوق العاده ای گذاشتند. من که هر جور شده 1200 تا جور می کنم تا کانترو بگیرم. حجمش چقدره می دونید؟

---------- نوشته در 08:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:31 PM ارسال شده بود ----------

این کانتر رو بخریم حتما باید براش گلد هم داشته باشیم تا بشه بازی کرد نه ؟

به نظرم آره.

بازی های جدیدی که دروز عرضه شدن:

ivzB1yI1PGsp5.jpg
ibcdXB1WJO8pR6.jpg

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]حجم[/TD]
[TD]قیمت[/TD]
[TD]نام[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]160 MB[/TD]
[TD]1200 MP[/TD]
[TD]Spelunky[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.90 GB[/TD]
[TD]1200 MP[/TD]
[TD]Bellator: MMA Onslaught[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Spelunky 1200 پوینت ! آخه رو چه حسابی این قیمتها رو میزارن ؟

---------- نوشته در 02:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:02 PM ارسال شده بود ----------

DeadLight خیلی فوق العاده...پیش به سوی جیتگ...آخ فقط چی میشد دکتر هو هم مولتی میبود رو ایکس باکس میومد اونم تو همین سبکه ولی باحالتر از Deadlight

[h=1]Doctor Who: The Eternity Clock[/h]این بازی متای 40 داره و از گیم اسپات امتیاز 3.5 گرفته !
اونوقت میخوای با deadlight مقایسش کنی ؟

Spelunky 1200

Doctor Who: The Eternity Clock

این بازی متای 40 داره و از گیم اسپات امتیاز 3.5 گرفته !
اونوقت میخوای با deadlight مقایسش کنی ؟

من فقط تریلرشو دیده بودم که ایده سفر در زمان و گرافیکش خوب بود نمی دونستم متاش پایینه...خوب شد از کف در آوردیم :D

from dust چجوریاست؟کسی بازی کرده؟

بازی خوبیه ولی زیاد جالب نیست. کاش این پک سه گانه یوبی سافت هم بیاد زود من هنوز تو کف Outlandم :d

=======================

راستی یه سوال. بدون جی تگ هم میشه با پوینت خریدن بازی گرفت دیگه ؟ مثلا همین Deadlight چند تا هزاری میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or