Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عاقا این Charlie murder فوق العادس! :d
امروز با چند تا از دوستان نشستیم 10-20 دقیقه امتحانش کنیم،4-5 ساعت بعد از پاش پا شدیم :d
حتما امتحانش کنید،مخصوصا اگه چند نفره بازی کنید لذتش چند برابر میشه!

آخرین ویرایش:
به قول دوستمون این Charlin murder عالیه
گرافیک و گیم پلی عالی داره
کاراکتر رو میتونین شخصی سازی کنین و ارتقا بدین
screenlg1.jpg

بازی رایگان ماه سپتامبر برای Gold هم مشخص شد:Magic: The Gathering 2013
یه بازی آرکید به سبک کارت بازی!
من می ترسم با این روند مایکروسافت به همین زودی ها ورشکست بشه!

راجع st of decay من خودم دستگاهم آر جی اچه و با ترینر بازیش می کنم . بازی باحالیه ولی خیلی سخته و به خاطر برنامه نویسی بد فریم ریتش پایینه( البته فقط تو رانندگی اینو می فهمید اونم تو سرعت بالا) به خاطر کیفیت بازی نمی تونید توی تلوزیون غیر اچ دی چیزی ببینید. خیلی ناجور میشه تقریبا نگار آدم کور باشه نمیشه چیزی دید!!(دیدم که می گم) ولی تو اچ دی آی فاز میده. یک چیز بد دیگشم اینه که In game UI بازی خیلی بده. آدم یه ده روزی سردرگمه تا بفهمه چی به چیه و باید چیکار کنه. در کل وایسا برای پی سی بیاد. ولی اگه خیلی پایه بازی زامبی هستی (نمونش خود من) یا کنسول جیتگ داری حتما بگیر حاللل کن

یا علی(ع)

اصلا انتظار نداشتم castlestorm اینقدر حال بده:dخیلی بازی خوبی بود و اصلا احساس خستگی بهم نداد و هنوز هم دوست دارم بازی ـش کنم.ارزش تکرار بازی بالاست و نسبت به قیمت ـش خیلی میارزه.در آخر اگه آرکید بازین باید بگیرینش یه کلام:d
در کل اشتباه میکنین نگیرینش:d.حالا بریم سراغ brothers::d
نمره ی من هم به بازی : 9/10
راستی الان دیگه هیچ راهی نیست پوینت(بدون کریدیت کارت)وارد اکانت ـم کنم؟؟(برای اینکه تاپیک منحرف نشه توی پروفایلم بگین ممنون)

September Games with Gold confirmed
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt2, bgcolor: #E4E7E4"]The next set of free games for Xbox Live Members in September will be Magic 2013 and Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas.

Starting Sunday (September 1st) Magic 2013 (Normally US $9.99) will be free for Xbox LIVE Gold members through September 15th .

Then on September 16th, Xbox Live Gold Members can download Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas (Normally US $19.99) for free. Note: South Africa Xbox Live members will receive Shadowrun instead of RSV.

As a reminder, the “Games With Gold” program gives Xbox LIVE Gold Members 2 free games to keep each month. A new title will be available the 1st and 16th of each month.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Castlestorm چطوریه دوستان؟؟؟
برادرز رو که بازی کردم عالی بود واقعا!!!:Dاز بهترین تجربه های کل زندگیم بود از هر لحاظ...

آخرین ویرایش:
دیروز brothers هم تموم شد.از اون بازی هایی ـه که اینقدر خوبه نمیدونم از کجای بازی بگم.حس آرامش ـش یا خاص بودنش یا .... .
گیم پلی ـش بی نظیره.اصلا خسته نمیشی.ایده ی استفاده از 2 آنالوگ خیلی خوب در اومده و این بازی رو تک کرده.
محیط بازی هم محشره.حس آرامش خیلی خوبه داره.
شخصیت پردازی هم در اوج خودش قرار داره.یکی خیلی جدی و اون یکی هم با شوخی هاش بعضی جاها میخندونه.
پایان بازی هم عالیه.
تنها نکته ی مفنی بازی(البته برای آرکید منفی حساب نمیشه)کوتاه بودن بازی ـه.
دیگه هم نمیدونم چی بگم چون واقعا باید خودتون تجربه ـش کنید و نمیشه با صحبت توصیف ـش کرد:dالبته قبلا نوید خیلی خوب توضیح داده:d
نمره هم 10/10

بچه ها من الان میخوام castle crashers (دوباره 50٪‌خورده) و charlie murder رو بگیرم . فقط الان دیگه نمیشه 2 تا یکی بازیارو خرید؟!‌یعنی دوستم با پروفایل من بگیره که برا جفتمون بیاد...؟!
قبلا که راحت این کارو میکردیم ولی الان که زدن تو کار بن یه سری میگن با این کار بن میکنن. حتی میگن با license transfer هم بن میکنن... بچه ها لطفا یکی سریع حواب بده تا این offer castle crashers نرفته. از طرفیم رو ژروفایلم 30-40 دلار دارم اگه بن شم همش میپره....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or