با استفاده از کامیپوتر فیلــتر شکن رو روشن کن و برو از طریق سایت چیزی که میخوای رو بخر.سلام من دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
اول اینکه من پوینت دارم ولی وقتی میخوام از xbox یچی بخرم ارور میده باید برم تو سایت xbox از اونجا بگیرم مشکل کار از چیه؟
دوم اینکه این بازی های ارکید رو نمیشه از یجا دیگه دانلود کرد بعد ریخت رو xbox ؟
state of decay عالیه،مطمئن باش پشیمون نمیشیدر طی یه حرکت خودجوش رفتم 2100 پوینت خریدم و state of decay رو خریدم.......ولی از شانس خوب من دچار باگ شدم ودوباره باید 1.8 گیگ دانلود کنم یه 800 پوینت هم با پوینت های قبلی باقی مونده!!!!
castlestorm یا charilie?
این charlie منو یاد dishwasher میندازه عکساش:d
در طی یه حرکت خودجوش رفتم 2100 پوینت خریدم و state of decay رو خریدم.......ولی از شانس خوب من دچار باگ شدم ودوباره باید 1.8 گیگ دانلود کنم یه 800 پوینت هم با پوینت های قبلی باقی مونده!!!!
castlestorm یا charilie?
این charlie منو یاد dishwasher میندازه عکساش:d
نمی کنه آقا رو پی سی که پوست منو نکنده تا تیر 10 هم رفتم اما نکنده فقط از تیر 7 به اونور اگه پرمیوم نکنی یا تانک گلدی نداشته باشی پروسه ی پیشرفت به کندی پیش میرهاميدوارم world of tanks پوستمون نكنه :d
من توضیح بدم؟:dآقا در مرد گیم پلی State Of Decay و کارایی که باید کرد توضیح میدی دوست عزیز لئون :d
توی بازی باید یه گروه survivor تشکیل بدید و در کل زنده بمونید :dآقا در مرد گیم پلی State Of Decay و کارایی که باید کرد توضیح میدی دوست عزیز لئون :d
توی بازی باید یه گروه survivor تشکیل بدید و در کل زنده بمونید :d یه Homeside انتخاب میکنید که میشه مقر اصلیتون،توی این homeside باید ساختمون های مختلف(Workshop،کتابخونه،آشپز خونه،محل خواب و ...) بسازید و بعد باید برید بیرون و توی محیط بازی بگردید و وسائل مورد نیاز برای خونه و ... رو پیدا کنید،توی این مدت هم هر چند وقت یه بار یه ماموریت داستانی میگیرید که داستان هم جلو بره).اگه اعضای گروه رو زیاد کاری به کارشون نداشته باشید و ماموریت های جانبی که بهون میده رو انجام ندید،morale یا همون روحیه گروه میاد پایین،حالا این کمبود روحیه باعث میشه که کاراکتر ها مثلا توی استفاده از مهمات زیاده روی کنن،یا غذا رو هدر بدن یا اگه اوضاع خیلی بد بشه خودکشی هم میکنن :d
همزمان یه سلاح سر میتونید داشته باشید و یه سلاح گرم،با کارهای مختلف XP میگیرید و لول آپ میشید،مثلا با کشتن زامبی ها با سلاج سرد Fightingـتون میره بالا که اب هر لول fighting یه مقدار جونتون زیاد میشه و با هر لول مبارز هکردنتون بهتر میشه..یه سری قابلیت هستش که همه کاراکتر ها دارن،Wits,Cardio.Fighting,Shooting،ولی بعضی از کاراکتر ها یه سری قابلیت اضافه و مخصوص دارن،مثل Powerhouse,reflexes یا Leadership.بعد از اینکه fighting و shooting به لول 4 رسید میتونید یه Weapon specialization انتخاب کنید(از بین Edged weapons,heavy weapons,blunt weapons,pistols,revolvers,shotguns,SMGs,assault rifles و rifle)وقتی یکی انتخاب کردید یه فاکتور جدید اضافه میشه که با استفاد هاز اون نوع سلاح،کارکردتون با اون سلاح ها بهتر میشه،مثلا با کلت ها سریعتر تیر میزنید.
از نظر اسلحه هم توی بازی کلی اسلحه مختلف وجود داره،ولی تیر سخت گیر میاد (مخصوصا اوایل بازی) و اگه بخواید با گلوله برید جلو خیلی زود تیراتون تموم میشه.زامبی های بازی به صدا خیلی حساسن کافیه برید وسط یه خیابون خالی 2 تا تیر بزنید تا بعد 10-20 ثانیه کلی زامبی بریزه سرعتون،توی بازی یه سری زامبی هم وجود دارن که از بقیه قوی ترن،مثلا Juggernaut که خیلی گنده و قویه یا Feral zombie که این عوضیا خیلی سریع هستن و تا حالا 3 تا از کاراکتر های منو کشتن :d
نقشه بازی هم به اندازه کافی بزرگ هست و کلی مکان برای درست کردن پایگاه یا غارت کردن وجود داره :d مثلا من اولین بار رفته بودم police station از شدت هیجان داشتم میمردم :d چون وسط شهر بود،دوروبر ساختمون کلی زامبی بود و سیستم Loot کردن و گشتن کمد ها،کوله پشتی ها و.... اینجوریه که اگه Y رو نگه دارید آروم آروم اون کمر رو میگردید و صدایی تولید نمیشه ولی اگه rb+Y رو نگه دارید اون کمد رو سریعتر میگردید ولی ممکنه سر و صدا ایجاد بشه و کلی زامبی بریزه سرتون....
در کل بازی خیلی خوبیه ولی باگ زیاد داره(ولی میشه کنار اومد با باگ ها )............
review سایت های مختلف هم بخونید،مثلا gamespot به بازی 8 داده و review خیلی خوبی هم داره.........
+
پست بالایی :d
آره Watch Tower رو یادم رفت بگم :d کاراکتر هایی که خونه میمونن نوبتی میرن بالای برج و نگهبانی میدن،من دست یکی از کاراکتر هام Mk 15 (یه اسنایپر با کالیبر 50)+صدا حفه کن دادم،میره بالا میزنه هر چی زامبیه رو سرویس میکنه :d
جو و محیط بازی هم شدیدا شبیه فصل2 سریال walking dead هست(اون مزرعه ـه و ....)
یه سر ه مبه ویکی بازی بزنید :
stateofdecay.wikia.com
نه فقط تک نفره داره:dاینطور که توصیف کردی، وسوسه میشم برم بخرمش
راستی حالا آنلاین دو نفره یا مولتی پلیر اینا هم داره؟
اون کاراترهایی که باهاش بازی میکنم جاهایی از بازی میمیرن وبعدی جاش رو پر میکنه این تو بازی چه تاثیر منفی داره؟ اصلا چند تا پایان داره؟توی بازی باید یه گروه survivor تشکیل بدید و در کل زنده بمونید :d یه Homeside انتخاب میکنید که میشه مقر اصلیتون،توی این homeside باید ساختمون های مختلف(Workshop،کتابخونه،آشپز خونه،محل خواب و ...) بسازید و بعد باید برید بیرون و توی محیط بازی بگردید و وسائل مورد نیاز برای خونه و ... رو پیدا کنید،توی این مدت هم هر چند وقت یه بار یه ماموریت داستانی میگیرید که داستان هم جلو بره).اگه اعضای گروه رو زیاد کاری به کارشون نداشته باشید و ماموریت های جانبی که بهون میده رو انجام ندید،morale یا همون روحیه گروه میاد پایین،حالا این کمبود روحیه باعث میشه که کاراکتر ها مثلا توی استفاده از مهمات زیاده روی کنن،یا غذا رو هدر بدن یا اگه اوضاع خیلی بد بشه خودکشی هم میکنن :d
همزمان یه سلاح سر میتونید داشته باشید و یه سلاح گرم،با کارهای مختلف XP میگیرید و لول آپ میشید،مثلا با کشتن زامبی ها با سلاج سرد Fightingـتون میره بالا که اب هر لول fighting یه مقدار جونتون زیاد میشه و با هر لول مبارز هکردنتون بهتر میشه..یه سری قابلیت هستش که همه کاراکتر ها دارن،Wits,Cardio.Fighting,Shooting،ولی بعضی از کاراکتر ها یه سری قابلیت اضافه و مخصوص دارن،مثل Powerhouse,reflexes یا Leadership.بعد از اینکه fighting و shooting به لول 4 رسید میتونید یه Weapon specialization انتخاب کنید(از بین Edged weapons,heavy weapons,blunt weapons,pistols,revolvers,shotguns,SMGs,assault rifles و rifle)وقتی یکی انتخاب کردید یه فاکتور جدید اضافه میشه که با استفاد هاز اون نوع سلاح،کارکردتون با اون سلاح ها بهتر میشه،مثلا با کلت ها سریعتر تیر میزنید.
از نظر اسلحه هم توی بازی کلی اسلحه مختلف وجود داره،ولی تیر سخت گیر میاد (مخصوصا اوایل بازی) و اگه بخواید با گلوله برید جلو خیلی زود تیراتون تموم میشه.زامبی های بازی به صدا خیلی حساسن کافیه برید وسط یه خیابون خالی 2 تا تیر بزنید تا بعد 10-20 ثانیه کلی زامبی بریزه سرعتون،توی بازی یه سری زامبی هم وجود دارن که از بقیه قوی ترن،مثلا Juggernaut که خیلی گنده و قویه یا Feral zombie که این عوضیا خیلی سریع هستن و تا حالا 3 تا از کاراکتر های منو کشتن :d
نقشه بازی هم به اندازه کافی بزرگ هست و کلی مکان برای درست کردن پایگاه یا غارت کردن وجود داره :d مثلا من اولین بار رفته بودم police station از شدت هیجان داشتم میمردم :d چون وسط شهر بود،دوروبر ساختمون کلی زامبی بود و سیستم Loot کردن و گشتن کمد ها،کوله پشتی ها و.... اینجوریه که اگه Y رو نگه دارید آروم آروم اون کمر رو میگردید و صدایی تولید نمیشه ولی اگه rb+Y رو نگه دارید اون کمد رو سریعتر میگردید ولی ممکنه سر و صدا ایجاد بشه و کلی زامبی بریزه سرتون....
در کل بازی خیلی خوبیه ولی باگ زیاد داره(ولی میشه کنار اومد با باگ ها )............
review سایت های مختلف هم بخونید،مثلا gamespot به بازی 8 داده و review خیلی خوبی هم داره.........
+
پست بالایی :d
آره Watch Tower رو یادم رفت بگم :d کاراکتر هایی که خونه میمونن نوبتی میرن بالای برج و نگهبانی میدن،من دست یکی از کاراکتر هام Mk 15 (یه اسنایپر با کالیبر 50)+صدا حفه کن دادم،میره بالا میزنه هر چی زامبیه رو سرویس میکنه :d
جو و محیط بازی هم شدیدا شبیه فصل2 سریال walking dead هست(اون مزرعه ـه و ....)
یه سر ه مبه ویکی بازی بزنید :
stateofdecay.wikia.com
نمیدونی چند پوینت قیمت بازی هست بیاد؟ در ضمن نسخه باز سازی شده اش هست؟نسخه کنسول قدیمی ها که نیست؟ اصلا اسکرین شات نداره تو گیم اسپات.Flashback چند روز دیگه میاد ...
فعلا نداره ولی سازنده ها گفتن در آینده به بازی اضافه میکنن،(اختمالا با یه تایتل آپدیت یا dlc)راستی حالا آنلاین دو نفره یا مولتی پلیر اینا هم داره؟
با همه افرادی که عضو گروه هستن میشه بازی کرد(به جز 2-3 نفر) و بازی شخصیت ثابت نداره،وقتی کسی بمیره یه کیف ازش میوفته که وسایلش هستن و باید کیفه رو بردارید وببرید پایگاهتون،100% مطمئن نیستم ولی فکر کنم با مردن هر کدوم از کاراکتر ها یکم morale گروه کم میشه ولی به اون صورت تاثیر خاصی نداره.اون کاراترهایی که باهاش بازی میکنم جاهایی از بازی میمیرن وبعدی جاش رو پر میکنه این تو بازی چه تاثیر منفی داره؟ اصلا چند تا پایان داره؟
نه متاسفانه این قابلیت رو نداره.ممنون از توضیحات کاملت . بازی New Game+ هم داره ؟