Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
castle crasher بازیش تو چه سبکیه ؟ شبیه patapon ــه ؟ :biggrin1:
میشه گفت action-rpgـه!
یه کاراکتر انتخاب میکنید،میرید دشمن ها رو میزنید نفله میکنید تا چند تا شاهزاده رو نجات بدید :d
بازی خیلی خوب و فانیه فقط تنها زیاد حال نمیده :|
چند نفره بازی کنی کیفش خیلی بیتشر میشه :d

- - -ویرایش - - -

castle crasher بازیش تو چه سبکیه ؟ شبیه patapon ــه ؟ :biggrin1:
میشه گفت action-rpgـه!
یه کاراکتر انتخاب میکنید،میرید دشمن ها رو میزنید نفله میکنید تا چند تا شاهزاده رو نجات بدید :d
بازی خیلی خوب و فانیه فقط تنها زیاد حال نمیده :|
چند نفره بازی کنی کیفش خیلی بیتشر میشه :d

Brothers رو بازی کردم البته نسخه تریال رو . خیلی خوب به نظر میاد . یه چیز جدیده . کنترل 2تا کاراکتر هم زمان . اول بازی کارای ساده ای میشه باهاشون انجام داد و احتمال زیاد پیچیده تر هم میشه
محیط بازی رو هم خیلی خوب طراحی کردن . وقتی زمان تریال تموم میشه عکس نشون میده از محیط های بازی . گرافیک بازی خیلی خوبه به نظرم . موزیک های بازی عالین . همون موزیک منوی بازی فوق العادست
برادر کوچیک میره ملت رو اذیت میکنه اما برادر بزرگ همش در مورد پدرش از مردم سوال میپرسه تا راهنماییش کنن
به نظرم میتونه ارزش 1200 تا رو داشته باشه حالا باید بفکریم :d متای خوبی هم داشته تا اینجا

COJ : Gunslinger رو هم بازی کردم خیلی خوبه اما به نظرم ارزش 1200 تا نداره صبر میکنم آف بخوره بعد میگیرمش . اما ازون نسخه ی روی دیسکش خیلی خیلی بهتره

یاذش به خیر پارسال توی این تاپیک چه لحظه شماری برای داست و ددلایت میکردیم:dامسال هم به خوبی پارسال نیست ولی 2 تا بازی شاخ داره دیگه:d
جدیدا هم dishwasher رو تموم کردم(بعد از 1 سال) و به دوستان پیشنهاد میدم تجربه ـش کنن.
به حرف های نوید هم گوش کنین بازی بد تاحالا معرفی نکرده:d

هرچقدر از خوب بودن برادرز بگم کم گفتم خدایی عالیه این بازی . یه Adventure فوق العاده زیبا . گرافیک بسیار زیبا و چشم نواز . از هنری واقعا کم نظیره و از نظر فنی هم خیلی عالیه با توجه به سبکش
داخل بازی صندلی هایی هستش که میشینی روش یه View از محیطی که داخلشی میده بهت واااای عالیه
گیم پلی خیلی خوبه . معماها نسبتا ساده هستن اما خیلی خوب طراحی شدن . تنوع محیط عالیه . هم محیط زنده داره هم تاریک و مُرده
حلاصه توصیه میشه ناجور

هرچقدر از خوب بودن برادرز بگم کم گفتم خدایی عالیه این بازی . یه Adventure فوق العاده زیبا . گرافیک بسیار زیبا و چشم نواز . از هنری واقعا کم نظیره و از نظر فنی هم خیلی عالیه با توجه به سبکش
داخل بازی صندلی هایی هستش که میشینی روش یه View از محیطی که داخلشی میده بهت واااای عالیه
گیم پلی خیلی خوبه . معماها نسبتا ساده هستن اما خیلی خوب طراحی شدن . تنوع محیط عالیه . هم محیط زنده داره هم تاریک و مُرده
حلاصه توصیه میشه ناجور
منم گذاشتم دان بشه . از بس تعریف کردی هایپ شدم
. تازه castle strom رو تموم کردم از فردا برادرز میزنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or