Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پوینت هایی که تبدیل به پول میشن حساب پی پال یا کردیت باید براش تعریف کنیم تا بریزن یا رو اکاتمون نشون میدن وقابل خرید هست؟

برای من نوشت به حسابتون منتقل شد ولی وقتی رفتم یه چیزی بخرم هیچ گزینه خریدی نداشت نوشته بود یه حساب پی پال یا کردیت کارد به حسابتون ادد کنین یعنی اینجوری قابل خرید نیست متاسفانه:(

من الان به جای وایکینگ ها شدم و 3-4 تا مرحله رفتم جلو،خیلی ناجور سخت میشه :|
2-3 دقیقه از بازی میگذره اصلا وقت نمیکنم قلعه دشمنو بزنم،همش سرباز و ... میفرسته لعنتی :d

یه قلعه ساختم خداااا توپ تکونش نمیده . هرچی فکرشو بکنی گذاشتم داخلش :d

یه قلعه ساختم خداااا توپ تکونش نمیده . هرچی فکرشو بکنی گذاشتم داخلش :d
من ساختمون های مهم رو پایین میزارم(مخصوصا جلوی دروازه)طرف نمیتونه اینا رو بزننه(یا سخت میتونه بزنه :d ) بعد یه سری دیوار عمودی میکشیم جلوی قلعه بقیه ساختمون ها رو هم میریزم اون ته :d
ولی بازم وقتی بازی تموم میشه 90% فلعمو زده داغون کرده :|
+
state of decay رو اینجا کسی نرفته؟
اینم بازی خوبیه،منو خیلی خیلی یاد walking dead میندازه.......

من امروز با ساپورت سره همین قضیه تبدیل ماکروسافت پوینت به پول رایج حرف زدم.و پرسیدم من نه credit card دارم نه pay pal بعد این ماکروسافت پوینتم چی میشه؟اونم جواب داد به اکانت لایوتون ریخته میشه.چند بار هم تاکید کردم credit card ندارم.اونم گفت نگران نباش به acoount live ریخته میشه.
فقط کسی میدونه این داشبورد جدید نسخه کاملش کی میاد؟

الان psn همینطوریه. لازم نیست حتما pay pal و اینچیزا کسی داشته باشه. psn card هست مثلا برای امریکا 10 دلاری یا 20 دلاری که مثل همین پوینت می خرن و اکانت رو شارژ می کنن.

این سیستم اپدیت جدید هم دقیق معلوم نیست ولی احتمالش کم نیست که یه کمی قبل از موج شروع بازی ها از سپتامبر مثل splinter cell و GTA و FIFA بیاد.

الان psn همینطوریه. لازم نیست حتما pay pal و اینچیزا کسی داشته باشه. psn card هست مثلا برای امریکا 10 دلاری یا 20 دلاری که مثل همین پوینت می خرن و اکانت رو شارژ می کنن.

این سیستم اپدیت جدید هم دقیق معلوم نیست ولی احتمالش کم نیست که یه کمی قبل از موج شروع بازی ها از سپتامبر مثل splinter cell و GTA و FIFA بیاد.

بلی PSN اینجوریه ولی میخواین براتون عکس بزارم که من گزینه ی ComfirmPurchase ندارم بجاش گزینه ی add دارم؟

viewer.php
[/URL][/IMG]

- - -ویرایش - - -

من امروز با ساپورت سره همین قضیه تبدیل ماکروسافت پوینت به پول رایج حرف زدم.و پرسیدم من نه credit card دارم نه pay pal بعد این ماکروسافت پوینتم چی میشه؟اونم جواب داد به اکانت لایوتون ریخته میشه.چند بار هم تاکید کردم credit card ندارم.اونم گفت نگران نباش به acoount live ریخته میشه.
فقط کسی میدونه این داشبورد جدید نسخه کاملش کی میاد؟

مطمئنی؟چون برای من نریختن:(گفت ریختن ولی در عمل نریختن :دی

از اول آگوست فکر کنم.

آخرین ویرایش:
بلی PSN اینجوریه ولی میخواین براتون عکس بزارم که من گزینه ی ComfirmPurchase ندارم بجاش گزینه ی add دارم؟

viewer.php
[/URL][/IMG]

- - -ویرایش - - -

از اول آگوست فکر کنم.
خوب شاید به خاطر این که داشبوردت بتاست این مشکل پیش اومده

خوب شاید به خاطر این که داشبوردت بتاست این مشکل پیش اومده
اقا بهرام به نظرت چیکار کنم 3000 پوینت زیادیه اگه این موضوع Paypal هم حقیقت باشه تو 4 تا سایت خارجی میذاشتن هر کسی اگه اطلاعاتی بدست اورد ممنون میشم خبر بده

viewer.php
[/URL][/IMG]

- - -ویرایش - - -

اقا بهرام راست میگه چون برای شما نسخه بتا بود اینطور شد اینم Confirm purchase که میگی نداره
hd78ltmquxqrcf2sz0f.jpg
اینم لینک فیلم
http://youtube.com/watch?v=FghdbuWIYTU&quality=35&quality=35
اگه باز کسی اطلاع داره خبر بده...

Last edited by a moderator:
اقا بهرام راست میگه چون برای شما نسخه بتا بود اینطور شد اینم Confirm purchase که میگی نداره
hd78ltmquxqrcf2sz0f.jpg
اینم لینک فیلم
New Xbox 360 Dashboard Update Beta 2013 + Narration - YouTube
اگه باز کسی اطلاع داره خبر بده...

دوست عزیز این عکسی که گذاشتین حساب پی پال داره قسمت pay With رو نگاه کنین,بعد قسمت Pay With من رو هم نگاه کنین.
این عکس هم از دشبورد بتا هست ولی اوشون حساب داره من ندارم.دیگه نمیدونم چجوری بگم:(

braid چه جور بازی هست؟ارزش 800 پوینت رو داره؟
چیزی دیگه هم هست که بهتر از این باشه و همون 800 پوینت باشه؟(خودم قبلا castle storm رو گرفتم.چیزی تو این مایه ها نیست که باحال باشه؟)

braid چه جور بازی هست؟ارزش 800 پوینت رو داره؟
چیزی دیگه هم هست که بهتر از این باشه و همون 800 پوینت باشه؟(خودم قبلا castle storm رو گرفتم.چیزی تو این مایه ها نیست که باحال باشه؟)
braid بازی خیلی خوبیه ولی پیشنهاد میکنم توی pc بازی کنی.
castle storm هم هنوز بازی نکردم و نمیدونم چجوریه.
ولی بهت پیشنهاد میکنم پوینت ـت رو نگه داری چون داره بازی جدید سازنده ی dishwasher میاد که احتمالا بازی خوبیه.

دوست عزیز این عکسی که گذاشتین حساب پی پال داره قسمت pay With رو نگاه کنین,بعد قسمت Pay With من رو هم نگاه کنین.
این عکس هم از دشبورد بتا هست ولی اوشون حساب داره من ندارم.دیگه نمیدونم چجوری بگم:(

خوب آپدیت دادن درست شد مشکل :دی الان Pay With Acount هم داره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or