Xbox Live Arcade Games

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
<p>
به پول رایج کشورت تبدیل میشه ..که چون ایران تحریمه پس نمیشه..:d پس بهتره زودتر خرج کنی..</p>
نه به پول رایج اکانتت تبدیل میشه.مثلا الان من حدود 100 پوینت دارم. و اکانتم مربوط به آمریکاست به دلار تبدیل میشه.این دوستانی هم که برای پوینتشون مشکلی پیش اومده احتمالا به خاطر این بوده که بتا داشبورد جدیدو دانلود کردن و تو بتا هم مشکلاتی وجود داره

تا اونجایی که من میدونم و خوندم فعلا فقط کسانی که UK هستن افزایش قیمت براشون اعمال میشه !
لیست بازی هایی که داری رو بگو تا من بهت چندتا بازی بگم
ازینجا میتونی ببینی Xbox Live's Major Nelson � Blog :

- - -ویرایش - - -

تا اونجایی که من میدونم و خوندم فعلا فقط کسانی که UK هستن افزایش قیمت براشون اعمال میشه !
لیست بازی هایی که داری رو بگو تا من بهت چندتا بازی بگم
ازینجا میتونی ببینی Xbox Live's Major Nelson Blog :

من زیاد ندارم. mark of the ninja, super meat boy , dishwasher, ba 2,3 ta dg , نظر خودم رو اینه که castle crashers با battle block رو بگیرم. ولی یجورایی سختمه چون اون موقع که 50٪ خورده بود نگرفتم الان حرس داره بگیرم :d

إز طريق پول رايج اون كشوري كه مربوط به اكانتته
سیستم میشه مثل پی اس ان؟ یعنی کارت شارژ براش میادنوع اون از پوینت به دلار ویورو میشه ؟ یا از طریق پی پال و مستر کارت باید حساب کنی؟

- - -ویرایش - - -

می تونم پوینت بخرم الان بزنم برا ماه دیگه خرید دارم تبدیل به دلار بشه؟ داستان نداشته باشه بسوزونن؟

من زیاد ندارم. mark of the ninja, super meat boy , dishwasher, ba 2,3 ta dg , نظر خودم رو اینه که castle crashers با battle block رو بگیرم. ولی یجورایی سختمه چون اون موقع که 50٪ خورده بود نگرفتم الان حرس داره بگیرم :d

من خودم به شخصه این 2تارو بهت پیشنهاد نمیکنم مخصوصا BB که خیلی برای من خسته کننده بود . Castle Crashers هم اگه پا برای 2نفره رفتن داشتی بخر .
Shadow Complex بازی خیلی عالی هستش که میتونی بگیری Dust An Elysian Tail , Orcs Must Die , Bastion , Torchlight
اینا بازی هایی هستن که مدت زمان طولانی میتونن سرگرمت کنن و ارزش پول دادن رو دارن

از اینایی که گفتی قشنگ تر خیلی زیاده تو لایو مثلا Castlestorm یا State of decay...تو تاپیک سرچ کن نام کاربریمو بهترین بازیای لایوو توی یه پست آوردم. اینایی که می گی خوبن و بازیشون کردم ولی در حد اونا نیستن

نوید گفتنی ها رو گفت دیگه و dust رو من شدیدا بهت پیشنهاد میدم.renegade ops هم یه تستی بزن من شدیدا لذت بردم و محشر بود واسم.trials هم بازی خوبیه.

کسایی که سبک tower defense رو توی ارکیدا دوست دارن Defense Grid: The Awakening تا 16 جولای اگه gold هستید free هست.حجمشم 300 مگ بیشتر نیست.

Code:
http://marketplace.xbox.com/en-GB/Product/Defense-Grid/66acd000-77fe-1000-9115-d802584108cb

اینم نقد gamespot هست که ظاهرا نوشته بازی بالانس هست و باعث میشه گیمر بیشتر ازش لذت ببره :

Code:
http://uk.gamespot.com/defense-grid-the-awakening/reviews/defense-grid-the-awakening-review-6228556/
[h=2][/h]

Assassin`s Creed II : Free for Gold Members

Code:
[URL="http://www.xbox.com/en-GB/Live/game-with-gold"]Xbox.com - Games with Gold - twee bonusgames per maand met Xbox Live Gold - Xbox.com[/URL]

چون بخش games on demand نداریم همینجا گفتم.

طرفداراش فک کنم دوس داشته باشن این تخفیفا رو:d
[TABLE="width: 570"]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 403, bgcolor: #70AD47, align: center"]Content[/TD]
[TD="class: xl66, width: 73, bgcolor: #70AD47, align: center"]Normally*[/TD]
[TD="class: xl67, width: 93, bgcolor: #70AD47, align: center"]Sale Price*[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: #D9D9D9"]Assassin’s Creed[/TD]
[TD="class: xl69, bgcolor: #D9D9D9, align: center"]$19.99[/TD]
[TD="class: xl70, bgcolor: #D9D9D9, align: center"]$14.99 USD [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71"]Assassin’s Creed II Sequence 12: Battle of Forli[/TD]
[TD="class: xl72, align: center"]320[/TD]
[TD="class: xl73, align: center"]214 MSP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl74, bgcolor: #D9D9D9"]AC II Sequence 13 : Bonfire of the Vanities & Secret Locations[/TD]
[TD="class: xl75, bgcolor: #D9D9D9, align: center"]560[/TD]
[TD="class: xl76, bgcolor: #D9D9D9, align: center"]375 MSP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71"]Assassin’s Creed Brotherhood[/TD]
[TD="class: xl77, align: center"]$19.99[/TD]
[TD="class: xl73, align: center"]$14.99 USD[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl74, bgcolor: #D9D9D9"]ACB – The Da Vinci Disappearance DLC[/TD]
[TD="class: xl75, bgcolor: #D9D9D9, align: center"]800[/TD]
[TD="class: xl76, bgcolor: #D9D9D9, align: center"]536 MSP[/TD]