New Microsoft gift cards appear on Amazon, display real currency
کارت های pre-paid مشابه PSN.با اومدن این کارت ها اجباری بودن داشتن CREDIT CARD برای خرید از LIVE از بین می ره.
این خبر رو OXM هم دیدم گذاشته بود.2 تا نکته رو هم بهش اشاره کرده بود :جدي ؟ يعني ديگه ميشه راحت خريد كرد ؟ تكليف پولي كه الان تو حسابمونه چي ميشه ؟
سلام بهترین بازی به نطر من ک با 1200 پوینت بتونی بگیری counter strike go هست/فوق العاده زیباست /من صبح تا شب داخلشم/سلام من 1200 پوینت دارم موندم چه بازیی بگیرم میشه یه چندتا پیشنهاد بدین؟(خودم بیشتر تو فکر dust ام)
بله منم اینن مشکل رو داشتم/اینجور ک من فهمیدم تو بغضی از زمان می تونی بری دانلود کنی /من معمولا صبحا میرم نمیشه/یه زمانی شده بود ک وقتی وارد دانلود هیزتوری می رفتی از اونجا هم نمی شدتو بعضی از سایت های فروش پوینت کارتی رو آورده نوشته روش 15$.
این باکارت های pre-paid فرقی داره؟
من واسه خرید بازی های آرکید قبل از آپدیت هیچ مشکلی نداشتم ولی بعد از آپدیت حتی بازی های فری رو هم نمیتونستم دان کنم.کسی این مشکل رو داشته؟راه حل؟؟؟
من تمومش كردم.همين طور كه گفتم زياد خوب نبود.داستان بازي هم ربطي به 5 episode قبلي نداره.البته قيمتش مناسبه و ارزش 2.50$ داره :dدوستان اين واكينگ دد ٤٠٠ ديز قشنگ است بخرمش ؟!
اينجا كسي skulls of the shogun بازي كرده ؟! چجورياس ؟!
15 دلااااااااااااااااار شما با این پولا که میدین یه دستگاه Jtag جور کنید به صرفه تره15 دلار دادم واسه call of juarez اميدوارم ارزششو داشته باشه!
كسي نظري نداره؟
Sent from Reza's iPhone