xbox live 14 day gold trial

دوستان هرکس بتونه مشکله منو حل کنه 3تا کد که دارمو بهش میدم... :-s
من قبلا با وايمكس وصل میشدم به روش مستقیم کابل لن ، بدون ه مشکل به لايو وصل میشدم ،
الان اينترنتم رو عوض کردم از پارس انلاين گرفتم باز با کابل لن به مودم وصل کردم ولی توو قسمته نتوورك تست. بخشه xbox360-------network
ولی network------------internet ضربدر میزنه ، من مطمنم که مودمم به اینترنت وصله
چون با لبتاب تست کردم ،
من هم با اتوماتیک تست کردم mtu error داد هم با مانول تست کردم بازم همین آشو همین کاسه...
تو ساپورت نوشته mtu باید بالای 1364 باشه ماله من خودش بالا تره ولی بازم مشکله
من مطمنم آی پی ها رو هم درست وارد میکنم چون همونایی که توو مانول وارد میکنم روو حالت اتوماتیکم همیناس...
اعصابم داغونه من قبلا هم با شاتل با همین مودم هم با وایمکس مبین نت وصل شدم اتوماتیک مشکلی نبود الان نمیدونم چشه..

مودمم zyxel wireless ه 4تا پورته لن داره یکیش به لبتاب وصله یکیش به Xbox

ممنون میشم کمکم كنيد

اول مودم رو چک کنید که تو حالت بریدج نباشه در غیر این ضورت وصل نمیشه به هیچ وجه
اگه نشد وقتی ارور رو میده تو ساجسشن چی میگه به من بگو تا برات حلش کنم

اول مودم رو چک کنید که تو حالت بریدج نباشه در غیر این ضورت وصل نمیشه به هیچ وجه
اگه نشد وقتی ارور رو میده تو ساجسشن چی میگه به من بگو تا برات حلش کنم

داداش توو سجست میگه:
MTU Error
Unplug the power from the router or modem for 30seconds,
Reconnect the powe, and wait another 30 seconds.

If you are using a wireless...من از کابل استفاده میکنم پس این بخش به کار نمیاد

A problem with your router or modem is preventing communication with Xbox live,
Visit Error: Your network does not have a sufficient MTU setting - Xbox.com for more help.

داداش من خودم البته این کارایی که میگه ره انجام دادم ، ولی نشد
حرف اون دوستمونم انجام دادم که میگه ریست کن من بیشتر از 10 بار ریست کردم ,

این‏ ‏ارور‏ ‏ارور‏ه‏ ‏مبهمی‏ ‏هست‏ ‏امکان‏ ‏داره‏ ‏که‏ ‏مشکل‏ ‏از‏ ‏نتتون‏ ‏باشه‏ ‏شما‏ ‏تو‏ ‏کامپوتر‏ ‏یه‏ ‏پینگ‏ ‏تست‏ ‏بگیر‏ ‏بعد‏ ‏ببین‏ ‏چند‏ ‏تا‏ ‏تایم‏ ‏اوت‏ ‏پشت‏ ‏سر‏ ‏هم‏ ‏میده‏ ‏اگه‏ ‏بیش‏ ‏از‏ ‏۲‏ ‏تا‏ ‏تایم‏ ‏اوت‏ ‏بده‏ ‏مشکل‏ ‏از‏ ‏نت‏ ‏شماس‏ت‏ ‏اگه‏ ‏کمتر‏ ‏بود‏ ‏باز‏ ‏خبر‏ ‏بده‏ ‏به‏ ‏من‏یکی‏ ‏از‏ ‏کد‏ ‏هارو‏ ‏هم‏ ‏بده‏ ‏من‏ ‏داداش‏‏ ‏خیلی‏ ‏وقت‏ ‏لایو‏ ‏بازی‏ ‏نکردم ‏فک‏ ‏نکنی‏ ‏به‏ ‏خاطر‏ ‏کد‏ ‏ها‏ ‏بهت‏ ‏گفتم‏ ‏ها‏ ‏فقط‏ ‏می‏ ‏خواستم‏ ‏تجربیاتم‏ ‏رو‏ ‏بهت‏ ‏در‏ ‏این‏ ‏مورد‏ ‏بگم‏ ‏اخه‏ ‏منم‏ ‏اینطور‏ ‏بوده‏ ‏قبلا

دوستان من هر کاری کردم نتونستم بسازم یعنی بعضی جاها واقعا مطمئن بودم که عدد رو دارم درست میزنم ولی بازم کدی نمیده یک سری چرت و چولا به زبون ژاپنی مینویسه اصلا معلوم نیست چیه
یه جوان مردی یه کدی به ما بده 2 روز باشه هم مورد نداره حقیقتا واسه تست میخوام
میخوام ببینم black ops2 انلاین چجوریه تو لایو راستش تو لایو اصلا تا به حال بازی نکردم

داداش من باید به لايو وصل شم که کد بهت بدم ولی چشم هرموقع شد برات میفرستم,
تایم اوتم ندارم

---------- نوشته در 05:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:06 PM ارسال شده بود ----------

من قبلا با وايمكس وصل میشدم به روش مستقیم کابل لن ، بدون ه مشکل به لايو وصل میشدم ،
الان اينترنتم رو عوض کردم از پارس انلاين گرفتم باز با کابل لن به مودم وصل کردم ولی توو قسمته نتوورك تست. بخشه xbox360-------network
چون با لبتاب تست کردم ،
من هم با اتوماتیک تست کردم mtu error داد هم با مانول تست کردم بازم همین آشو همین کاسه...
من مطمنم آی پی ها رو هم درست وارد میکنم چون همونایی که توو مانول وارد میکنم روو حالت اتوماتیکم همیناس...
اعصابم داغونه من قبلا هم با شاتل با همین مودم هم با وایمکس مبین نت وصل شدم اتوماتیک مشکلی نبود الان نمیدونم چشه..

ممنون میشم کمکم كنيد

تایم اوتم ندارم

---------- نوشته در 05:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:06 PM ارسال شده بود ----------

چون با لبتاب تست کردم ،

ممنون میشم کمکم كنيد
خدارو شکر مشکلم حل شد ماله تو هم حل میشه:d

تایم اوتم ندارم

چون با لبتاب تست کردم ،

ممنون میشم کمکم كنيد

داداش جوابتو میدم چون دردتو میدونم منم پارس انلاین داشتم همین ارور رو میداد از چند نفر دیگه هم شنیدم که این مشکلو دارن با پارس انلاین
هرچی هم با پشتیبانی تماس میگرفتم نتیجه نمیداد
تا این که مودم رو بردم نمایندگی پارس انلاین گفتم کانفیگش کنن و MTU رو روی 1364 بزارن طرف برام کانفیگ کرد و به راحتی وصل شدم
اما قبل از اون خودم سعی کردم رو 1364 بزارم اما ارور میداد برای همین هم راحت تره ببری نمایندگی خودشون انجام بدن
فقط تاکید میکنم بگی MTU رو روی 1364 بزارن

اگر خواستی یک کد هم بدی من راضیم :dچون فردا اکانتم تمام میشه بد جوری گیر گلدم
البته اگر نخواستی بدی هم که بازم دمت گرم:((:((

داداش جوابتو میدم چون دردتو میدونم منم پارس انلاین داشتم همین ارور رو میداد از چند نفر دیگه هم شنیدم که این مشکلو دارن با پارس انلاین
هرچی هم با پشتیبانی تماس میگرفتم نتیجه نمیداد
تا این که مودم رو بردم نمایندگی پارس انلاین گفتم کانفیگش کنن و MTU رو روی 1364 بزارن طرف برام کانفیگ کرد و به راحتی وصل شدم
اما قبل از اون خودم سعی کردم رو 1364 بزارم اما ارور میداد برای همین هم راحت تره ببری نمایندگی خودشون انجام بدن
فقط تاکید میکنم بگی MTU رو روی 1364 بزارن

اگر خواستی یک کد هم بدی من راضیم :dچون فردا اکانتم تمام میشه بد جوری گیر گلدم
البته اگر نخواستی بدی هم که بازم دمت گرم:((:((
داداشی اگه وصل شم نوكرتم هستم, یه کد برات میگيرم.....
.ماله من مسوله پارس انلاين قراره دوشمبه بیاد که برای اولین لار راهندازي کنه اون میتونه درستش کنه ؟؟؟
ننذر کردم وقتی وصل شد تا 1 روز هرکی اینجا کد خواست براش بگيرم

داداشی اگه وصل شم نوكرتم هستم, یه کد برات میگيرم.....
.ماله من مسوله پارس انلاين قراره دوشمبه بیاد که برای اولین لار راهندازي کنه اون میتونه درستش کنه ؟؟؟
ننذر کردم وقتی وصل شد تا 1 روز هرکی اینجا کد خواست براش بگيرم

برای من که اینطوری درست شد امیدوارم برای تو هم بشه در ضمن تا جایی که یادمه بعضی وقتا وقتی همزمان pc رو هم روشن میکردم و تو انترنت بودم گیر میداد حالا نمیدون مهم هست یا نه

اقایون یک سوال داشتم من الان پروفایل رو ساختم ولی هر چی دنبال بازیه میگردم نیست پیداش نمیکنم سرچ هم که میکنم نیست
ممکنه به خاطر این باشه که اصلا از من نپرسید کشورم کجاست و فقط همون ایمیل رو دادم و اسم و تاریخ تولد اگه یکی کمک کنه بد جوری ممنون میشم چون اکانت گلدم تمام شده بدجوری خمارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or