فک نکنم لازم باشه .وفتی که یه بار کد رو غلط زدی باید از بازی خارجشی به طور کامل بعد دوباره بزنی
خب منم امتحان کردم !نه نمیشه من امتحان کردم
واسه منم یه بار اینطوری شد . که با یه بار خاموش روشن کردن مودم درست شد !(البته حدود ۱ دقیقه مودم رو خاموش گذاشتم بعدشم که روشن کردم ۱ دقیقه گذاشتم بمونه بعد وصل کردم و امتحان کردم.)دوستان هرکس بتونه مشکله منو حل کنه 3تا کد که دارمو بهش میدم...
من قبلا با وايمكس وصل میشدم به روش مستقیم کابل لن ، بدون ه مشکل به لايو وصل میشدم ،
الان اينترنتم رو عوض کردم از پارس انلاين گرفتم باز با کابل لن به مودم وصل کردم ولی توو قسمته نتوورك تست. بخشه xbox360-------network
ولی network------------internet ضربدر میزنه ، من مطمنم که مودمم به اینترنت وصله
چون با لبتاب تست کردم ،
من هم با اتوماتیک تست کردم mtu error داد هم با مانول تست کردم بازم همین آشو همین کاسه...
تو ساپورت نوشته mtu باید بالای 1364 باشه ماله من خودش بالا تره ولی بازم مشکله
من مطمنم آی پی ها رو هم درست وارد میکنم چون همونایی که توو مانول وارد میکنم روو حالت اتوماتیکم همیناس...
اعصابم داغونه من قبلا هم با شاتل با همین مودم هم با وایمکس مبین نت وصل شدم اتوماتیک مشکلی نبود الان نمیدونم چشه..
مودمم zyxel wireless ه 4تا پورته لن داره یکیش به لبتاب وصله یکیش به Xbox
ممنون میشم کمکم كنيد
ميدمادوستان هرکس بتونه مشکله منو حل کنه 3تا کد که دارمو بهش میدم...
من قبلا با وايمكس وصل میشدم به روش مستقیم کابل لن ، بدون ه مشکل به لايو وصل میشدم ،
الان اينترنتم رو عوض کردم از پارس انلاين گرفتم باز با کابل لن به مودم وصل کردم ولی توو قسمته نتوورك تست. بخشه xbox360-------network
ولی network------------internet ضربدر میزنه ، من مطمنم که مودمم به اینترنت وصله
چون با لبتاب تست کردم ،
من هم با اتوماتیک تست کردم mtu error داد هم با مانول تست کردم بازم همین آشو همین کاسه...
تو ساپورت نوشته mtu باید بالای 1364 باشه ماله من خودش بالا تره ولی بازم مشکله
من مطمنم آی پی ها رو هم درست وارد میکنم چون همونایی که توو مانول وارد میکنم روو حالت اتوماتیکم همیناس...
اعصابم داغونه من قبلا هم با شاتل با همین مودم هم با وایمکس مبین نت وصل شدم اتوماتیک مشکلی نبود الان نمیدونم چشه..
مودمم zyxel wireless ه 4تا پورته لن داره یکیش به لبتاب وصله یکیش به Xbox
ممنون میشم کمکم كنيد