HOSΣIN
کاربر سایت
اقا یکی واسه من درست کنه حق لزحمه رو بهش میدم
امتحان نکردم ولی به نظر سخت میاد
حق الزحمت چی میدی شما؟
اقا یکی واسه من درست کنه حق لزحمه رو بهش میدم
دوستان هرکس بتونه مشکله منو حل کنه 3تا کد که دارمو بهش میدم...
من قبلا با وايمكس وصل میشدم به روش مستقیم کابل لن ، بدون ه مشکل به لايو وصل میشدم ،
الان اينترنتم رو عوض کردم از پارس انلاين گرفتم باز با کابل لن به مودم وصل کردم ولی توو قسمته نتوورك تست. بخشه xbox360-------network
ولی network------------internet ضربدر میزنه ، من مطمنم که مودمم به اینترنت وصله
چون با لبتاب تست کردم ،
من هم با اتوماتیک تست کردم mtu error داد هم با مانول تست کردم بازم همین آشو همین کاسه...
تو ساپورت نوشته mtu باید بالای 1364 باشه ماله من خودش بالا تره ولی بازم مشکله
من مطمنم آی پی ها رو هم درست وارد میکنم چون همونایی که توو مانول وارد میکنم روو حالت اتوماتیکم همیناس...
اعصابم داغونه من قبلا هم با شاتل با همین مودم هم با وایمکس مبین نت وصل شدم اتوماتیک مشکلی نبود الان نمیدونم چشه..
مودمم zyxel wireless ه 4تا پورته لن داره یکیش به لبتاب وصله یکیش به Xbox
ممنون میشم کمکم كنيد
اول مودم رو چک کنید که تو حالت بریدج نباشه در غیر این ضورت وصل نمیشه به هیچ وجه
اگه نشد وقتی ارور رو میده تو ساجسشن چی میگه به من بگو تا برات حلش کنم
خدارو شکر مشکلم حل شد ماله تو هم حل میشه:dداداش من باید به لايو وصل شم که کد بهت بدم ولی چشم هرموقع شد برات میفرستم,
تایم اوتم ندارم
---------- نوشته در 05:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:06 PM ارسال شده بود ----------
من قبلا با وايمكس وصل میشدم به روش مستقیم کابل لن ، بدون ه مشکل به لايو وصل میشدم ،
الان اينترنتم رو عوض کردم از پارس انلاين گرفتم باز با کابل لن به مودم وصل کردم ولی توو قسمته نتوورك تست. بخشه xbox360-------network
چون با لبتاب تست کردم ،
من هم با اتوماتیک تست کردم mtu error داد هم با مانول تست کردم بازم همین آشو همین کاسه...
من مطمنم آی پی ها رو هم درست وارد میکنم چون همونایی که توو مانول وارد میکنم روو حالت اتوماتیکم همیناس...
اعصابم داغونه من قبلا هم با شاتل با همین مودم هم با وایمکس مبین نت وصل شدم اتوماتیک مشکلی نبود الان نمیدونم چشه..
ممنون میشم کمکم كنيد
خیر . من ۲۰ دقیقه ای از صفر شروع کردم و یکی گرفتم . الان دیگه ۵ دقیقه هم طول نمیکشه.اقا یکی واسه من درست کنه حق لزحمه رو بهش میدم
داداش من باید به لايو وصل شم که کد بهت بدم ولی چشم هرموقع شد برات میفرستم,
تایم اوتم ندارم
---------- نوشته در 05:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:06 PM ارسال شده بود ----------
چون با لبتاب تست کردم ،
ممنون میشم کمکم كنيد
داداشی اگه وصل شم نوكرتم هستم, یه کد برات میگيرم.....داداش جوابتو میدم چون دردتو میدونم منم پارس انلاین داشتم همین ارور رو میداد از چند نفر دیگه هم شنیدم که این مشکلو دارن با پارس انلاین
هرچی هم با پشتیبانی تماس میگرفتم نتیجه نمیداد
تا این که مودم رو بردم نمایندگی پارس انلاین گفتم کانفیگش کنن و MTU رو روی 1364 بزارن طرف برام کانفیگ کرد و به راحتی وصل شدم
اما قبل از اون خودم سعی کردم رو 1364 بزارم اما ارور میداد برای همین هم راحت تره ببری نمایندگی خودشون انجام بدن
فقط تاکید میکنم بگی MTU رو روی 1364 بزارن
اگر خواستی یک کد هم بدی من راضیم :dچون فردا اکانتم تمام میشه بد جوری گیر گلدم
البته اگر نخواستی بدی هم که بازم دمت گرم
داداشی اگه وصل شم نوكرتم هستم, یه کد برات میگيرم.....
.ماله من مسوله پارس انلاين قراره دوشمبه بیاد که برای اولین لار راهندازي کنه اون میتونه درستش کنه ؟؟؟
ننذر کردم وقتی وصل شد تا 1 روز هرکی اینجا کد خواست براش بگيرم