xbox live 14 day gold trial

ای بابا حالا چی کار کنیم...:(
میگم شاید نسخه چهارم رو دانلود کنیم درست باشه؟
نسخه بازی شما چنده؟برای من 5ـه.
برای من هم 5 هست!
یه کار دیگه هم میشه کرد با تست چیز پی ان!ببینیم اون جا هم کد میخواد یا نه!
نه فکر نکنم با دانلود 4 درست بشه اصلا همین پیدا کردن 4 کلی مکافاته باید همون یکی که ژاپنی بلده پیدا کنیم!

از بس دیدن جماعت ایرانی کدها رو هاپولی کردن براش سوال امنیتی گذاشتن که دیگه هر کی از راه رسید کدها رو نکشه بالا....

این روش هم به تاریخ پیوست باشد تا روشهای جدید دیگری در اینده ای نزدیک ابداع شود.

راه حل
یافتم !
اون کدی که توی تصویر گذاشته شده مثل همین کدی هست که ما برا عضویت میزنیم.(کد امنیتی جهت سوء استفاده ی ربات ها اونو گزاشتن)
توی کادر پایین A رو بزنید که صفحه کلید باز بشه بعدش اون کلمه هارو توی صفحه کلید پیدا کنین.
بزنید و بعدش کلیک کنید تا صفحه بعدی باز بشه.
بازم من الان با ایکس باکس میرم و دقیقا میگم بهتون ولی 100% همینه

راه حل
یافتم !
اون کدی که توی تصویر گذاشته شده مثل همین کدی هست که ما برا عضویت میزنیم.(کد امنیتی جهت سوء استفاده ی ربات ها اونو گزاشتن)
توی کادر پایین A رو بزنید که صفحه کلید باز بشه بعدش اون کلمه هارو توی صفحه کلید پیدا کنین.
بزنید و بعدش کلیک کنید تا صفحه بعدی باز بشه.
بازم من الان با ایکس باکس میرم و دقیقا میگم بهتون ولی 100% همینه

مشکل اینجاست که اون کلمه ها اصلا در صفحه کلید نیست و مثل حالت سوالی میمونه که در اون کادر شما باید بهش جواب بدی....

اگه توجه کنی یکم بالاتر مثالی زده که مثلا گفته 3=1+2 و این سوال امنیتی هم به همین روش باید بهش جواب داده بشه.

در ضمن این زبان فکر نکنم ژاپنی باشه چون همچین کلماتی در صفحه کلید ژاپنی هر چی گشتم پیدا نکردم...یا چینی هست یا کره ای...

ای بابا عجب شانسی داریما!!!تازه داشتم با این روش تو لایو حال میکردم.بچه ها اگه کسی راه حلی بیدا کرد به ما هم بگه

---------- نوشته در 02:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 PM ارسال شده بود ----------

من که هر کاری کردم نشد.بازیه رو باک کردم دوباره دان کردم یه بروفایل جدید ساختم و...

عرفان جان من هم گفتم کد captcha هست یعن برای امنیت هست. در ضمن من صفحه کلید ندارم ولی وقتی روی کادر پایین میزنم حروف ژاپنی میتونم بنویسم ولی خیلی سخته که بخوام اون عکس رو با حروف تطبیق بدم

خوب میگم که باید اون پایین A رو بزنید تا کیبورد بیاد بعد پیدا کنید اون کلمه هارو.
چاره ای نیست !

خب اگه همون کلمه های گفته شده توی صفحه کلید بود که مشکل حل شده بود.....

مشکل اینجاست کلماتی که گفته رو در صفحه کلید نمیتونید پیدا کنید.

کلا بیخیال بشید.زبان ژاپنی 3-4 نوع آوای نوشتاری داره و کلی آوا داره که 2-3 تاش با هم ترکیب میشه و یکی بیرون میاد.واسه این نمیتونید پیداش کنید که باید اون آواها رو ترکیب کنید تا اون آوای خواسته شده تولید بشه.بیچاره ها واسه همینه که هیچ کودومشون نمیتونن زبانی بغیر از ژاپنی یاد بگیرن

من اینو توی وب بیدا کردم
1 一 いち イチ
2 二 に 二
3 三 さん サン
4 四 よん ヨン
5 五 ご ゴ
6 六 ろく ロク
7 七 なな ナナ
8 八 はち ハチ
9 九 きゅう キュウ
0 零 れい(ぜろ) レイ(ゼロ)
توضیح :

きゅう よん 九  ぜろ 六 is 94906

---------- نوشته در 10:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:10 PM ارسال شده بود ----------

روش بالا رو تست کردم کار کرد ( کد رو نشون داد )

آخرین ویرایش:
من اینو توی وب بیدا کردم
1 一 いち イチ
2 二 に 二
3 三 さん サン
4 四 よん ヨン
5 五 ご ゴ
6 六 ろく ロク
7 七 なな ナナ
8 八 はち ハチ
9 九 きゅう キュウ
0 零 れい(ぜろ) レイ(ゼロ)
توضیح :

きゅう よん 九  ぜろ 六 is 94906

---------- نوشته در 10:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:10 PM ارسال شده بود ----------

روش بالا رو تست کردم کار کرد ( کد رو نشون داد )
یعنی چی میشه یه توضیحی بدی چی کار کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or