xbox live 14 day gold trial

داداش تو وقتی کودو می خوای وارد کنی یه دکمه رو دسته رو بزنی به عدد انگلیسی تبدیل میشه فک کنم rb باشه!

دمت گرم
ولی بازم بهم کد نمیده !!!! یه پنجره باز میشه که توش چند خط جاپونی نوشته آخر هم 3 خط به رنگ قرمز نوشته!!!
میشه اینم یه راهنمایی بفرمایید
ممنون

آخرین ویرایش:
دمت گرم
ولی بازم بهم کد نمیده !!!! یه پنجره باز میشه که توش چند خط جاپونی نوشته آخر هم 3 خط به رنگ قرمز نوشته!!!
ممنون

این یعنی که کد رو درست نمیزنی بیشتر دقت کن

من هم امشب موفق شدم کد رو گرفتم
فقط یه سوال اگه بخوام دوباره کد رو بگیرم باید یه اکانت دیگه بسازم؟
دوباره باید دمو رو دانلود کنم یا از همین میشه؟

دمت گرم
ممنون

اون عکس اول یه کد امنیتیه که باید وارد کنی تا کودو نشون بده برو همون صفحه اول تاپیک ببین اون کد ها چه عددی رو نشون میده اگه درست بزنی که نشون میده اگه اشتباه بزنی اون سه خط قرمز رو میده که باید از بازی بری بیرون دوباره بیای تو کدو بزنی.حالا اینبار رفتی اول از اون کده عکس بگیر بزار اینجا تا بهت بگم چه عددی رو وارد کنی.

این یعنی که کد رو درست نمیزنی بیشتر دقت کن

من هم امشب موفق شدم کد رو گرفتم
فقط یه سوال اگه بخوام دوباره کد رو بگیرم باید یه اکانت دیگه بسازم؟
دوباره باید دمو رو دانلود کنم یا از همین میشه؟
نیاز به دانلود دوباره دمو نیست ولی برای هر اکانت یه کد میده باید یه اکانت دیگه بسازی!
مثلا میتونی 10 تا اکانت بسازی بعد 10 تا کد میگیری این ها رو تو یکی وارد میکنی اون موقع 5 ماه میتونی بازی کنی!

اون عکس اول یه کد امنیتیه که باید وارد کنی تا کودو نشون بده برو همون صفحه اول تاپیک ببین اون کد ها چه عددی رو نشون میده اگه درست بزنی که نشون میده اگه اشتباه بزنی اون سه خط قرمز رو میده که باید از بازی بری بیرون دوباره بیای تو کدو بزنی.حالا اینبار رفتی اول از اون کده عکس بگیر بزار اینجا تا بهت بگم چه عددی رو وارد کنی.

والا خیلی دقت میکنم و فکر نمیکنم اشتباه در اورده باشم !!!! ولی بازم امتحان میکنم
راستی ورژن بازی 5 هست !!! این ربطی داره یا نداره ؟

آخرین ویرایش:
نیاز به دانلود دوباره دمو نیست ولی برای هر اکانت یه کد میده باید یه اکانت دیگه بسازی!
مثلا میتونی 10 تا اکانت بسازی بعد 10 تا کد میگیری این ها رو تو یکی وارد میکنی اون موقع 5 ماه میتونی بازی کنی!

یعنی الان من یه اکانت دیگه بسازم دوباره کد میده؟؟؟بعد بزنم میشه 28 روز؟یا وایسم این 14 روز تموم شه بعد بزنم؟
اگه اینجوری باشه به نظرم بهتره همین الان 10 تا اکانت بسازی بعد که تموم شد یکی یکی بزنه چون ممکنه جلوشو بگیرن!

واسه منم هر دفعه همون سه خط قرمزو می نویسه!:( خیلی با دقت پیدا می کنم اعداد و و به انگلیسی می نویسمشون.فکر نمی کنم غلط باشن!
شاید باید با الفبای ژاپنی دوباره بنویسیم؟ یعنی همون اشکالی رو که تو شکل می بینیم تو کیبرد هم پیدا کنیم و بنویسیم؟؟!نه؟

واسه منم هر دفعه همون سه خط قرمزو می نویسه!:( خیلی با دقت پیدا می کنم اعداد و و به انگلیسی می نویسمشون.فکر نمی کنم غلط باشن!
شاید باید با الفبای ژاپنی دوباره بنویسیم؟ یعنی همون اشکالی رو که تو شکل می بینیم تو کیبرد هم پیدا کنیم و بنویسیم؟؟!نه؟

نه شما باید عدد انگلیسی وارد کنین.

من دیشب بلاخره موفق شدم و کد رو گرفتم و از طریق سایت کد رو وارد پروفایل کردم! 14 روز گرفتم ولی گلد نیست! یعنی مثلا میخوام App اینترنت اکسپلور رو باز کنم میگه شما گلد نیستی ولی تو بازی forza horizon راحت تونستم عکس رو داخل سایت فورزا اپلود کنم
دمتون گرم

من دیشب بلاخره موفق شدم و کد رو گرفتم و از طریق سایت کد رو وارد پروفایل کردم! 14 روز گرفتم ولی گلد نیست! یعنی مثلا میخوام App اینترنت اکسپلور رو باز کنم میگه شما گلد نیستی ولی تو بازی forza horizon راحت تونستم عکس رو داخل سایت فورزا اپلود کنم
دمتون گرم
با این کدا از خدماتی که گلد های اصلی دارن فقط امکان بازی کردن آنلاینش هست بقیه بسته هست!

وقتی ما یه کد رو زدیم اگر یه کد تازه رو هم بزنیم میشه 28 روز ؟
یا باید صبر کنیم اولی تموم بشه ؟
مثلا اگه در یه روز 26 تا بزنیم واسه یه سال کافیه ؟

آخرین ویرایش:
وقتی ما یه کد رو زدیم اگر یه کد تازه رو خم بزنیم میشه 28 روز ؟
یا باید صبر کنیم اولی تموم بشه ؟
مثلا اگه در یه روز 26 تا بزنیم واسه یه سال کافیه ؟
نه باید وایسی اولی تموم شه بعد دومی زو بزنی .به نظرم 7-8 تا اکانت بساز بعد بگیر یکی یکی تموم شد بزن شاید یک هفته دیگه جمش کنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or