msd70741
کاربر سایت
نیاز به دانلود دوباره دمو نیست ولی برای هر اکانت یه کد میده باید یه اکانت دیگه بسازی!این یعنی که کد رو درست نمیزنی بیشتر دقت کن
من هم امشب موفق شدم کد رو گرفتم
فقط یه سوال اگه بخوام دوباره کد رو بگیرم باید یه اکانت دیگه بسازم؟
دوباره باید دمو رو دانلود کنم یا از همین میشه؟
اون عکس اول یه کد امنیتیه که باید وارد کنی تا کودو نشون بده برو همون صفحه اول تاپیک ببین اون کد ها چه عددی رو نشون میده اگه درست بزنی که نشون میده اگه اشتباه بزنی اون سه خط قرمز رو میده که باید از بازی بری بیرون دوباره بیای تو کدو بزنی.حالا اینبار رفتی اول از اون کده عکس بگیر بزار اینجا تا بهت بگم چه عددی رو وارد کنی.
نیاز به دانلود دوباره دمو نیست ولی برای هر اکانت یه کد میده باید یه اکانت دیگه بسازی!
مثلا میتونی 10 تا اکانت بسازی بعد 10 تا کد میگیری این ها رو تو یکی وارد میکنی اون موقع 5 ماه میتونی بازی کنی!
واسه منم هر دفعه همون سه خط قرمزو می نویسه! خیلی با دقت پیدا می کنم اعداد و و به انگلیسی می نویسمشون.فکر نمی کنم غلط باشن!
شاید باید با الفبای ژاپنی دوباره بنویسیم؟ یعنی همون اشکالی رو که تو شکل می بینیم تو کیبرد هم پیدا کنیم و بنویسیم؟؟!نه؟
با این کدا از خدماتی که گلد های اصلی دارن فقط امکان بازی کردن آنلاینش هست بقیه بسته هست!من دیشب بلاخره موفق شدم و کد رو گرفتم و از طریق سایت کد رو وارد پروفایل کردم! 14 روز گرفتم ولی گلد نیست! یعنی مثلا میخوام App اینترنت اکسپلور رو باز کنم میگه شما گلد نیستی ولی تو بازی forza horizon راحت تونستم عکس رو داخل سایت فورزا اپلود کنم
دمتون گرم
آفرین:dمن بالاخره بعد از 200 بار امتحان کردن:d موفق شدم کد رو بگیرم. دو تا هست .کدوم یکی رو باید وارد کنم؟
نه باید وایسی اولی تموم شه بعد دومی زو بزنی .به نظرم 7-8 تا اکانت بساز بعد بگیر یکی یکی تموم شد بزن شاید یک هفته دیگه جمش کنن!وقتی ما یه کد رو زدیم اگر یه کد تازه رو خم بزنیم میشه 28 روز ؟
یا باید صبر کنیم اولی تموم بشه ؟
مثلا اگه در یه روز 26 تا بزنیم واسه یه سال کافیه ؟