mohamadzarin
کاربر سایت
آره کار میکنه 2 روزه میده ولی دردسر دارهبیخیال دوباره راه افتاد دوستان یه تستی بکنن ببینن کار میکنه الان
سلام دوستان عزیز من از تو تا از دوستانم شنیدم که از 5 may تا 7 may لایو فیری هست. سرچ کردم درست گفتند.گفتم بگم ضرر که نداره اگه سوخته نباشه خبرم.از اقای kain ممنونم.
نه هر سال اين كارو ميكنن.مثلا به خاطر مناسبت هاي مختلف لايو مجاني ميشه چند روزههه همون ملتو مسخره کردن
همون بهتر لایو پولیه
همین طوری ادمای عوضی توش زیاد هست
ولی به نظر من مجانی کردنه 3 تا 5 می تستی هست یعنی میخوان تست کنن ببینن اگه لایو رایگان بشه وضعیت در چه حدی هست...
اره . مثلانه هر سال اين كارو ميكنن.مثلا به خاطر مناسبت هاي مختلف لايو مجاني ميشه چند روز
ههه همون ملتو مسخره کردن
همون بهتر لایو پولیه
همین طوری ادمای عوضی توش زیاد هست
ولی به نظر من مجانی کردنه 3 تا 5 می تستی هست یعنی میخوان تست کنن ببینن اگه لایو رایگان بشه وضعیت در چه حدی هست...
دوستان من الان رفتم دیدم زده 1 ماه لایو مجانی ولی روش زدم که بهم بدش نمیدنم چرا ارور داد و گفت برو ساپورت xbox ببین مشکلت چی هست
در کل برای گرفتن اون یه ماه از سایت ایکس باکس به کردت کارد احتیاج دارید.به من داد دیشب نمیشه معمولی گرفت باید وی p ان شیر کرد گرفت
در کل برای گرفتن اون یه ماه از سایت ایکس باکس به کردت کارد احتیاج دارید.
من منظورم سایت xbox.com بود ها.Select a Membership - Xbox.comهیچ نیازی نداره تا مرحله اخر تاییدش میره تنها مورد لازمش همون شیر کردن v p n هست
از 3 تا 5 می
Xbox LIVE - GOLD UNLOCKED - Xbox.com - Xbox.com