863110435
کاربر سایت
یعنی هیچ فرقی نمیکنه چی باشه
یه اکانت ساده باشه؟
اره من با اکانت انگلیس هم یکی گرفتم.
یعنی هیچ فرقی نمیکنه چی باشه
یه اکانت ساده باشه؟
دوست عزیز این اموزش اولیه خود بازیسنتر هست که من فقط مجددا ارسالش کردم بدون دخل و تصرف
(هدفم فقط این بود که باقی دوستان یک شمه کلی از قضیه رو بدونن که چی هست)
خوب شما لطف کن یک اموزش جمع و جور تر و بهتر قرار بده که احیانا دوستانی که نمیدونن قضیه چی هست از اموزش شما استفاده کنن
به هر حال هدفم خیر بود اگر کسی رو گمراه کردم عذر میخوام
دست شما درد نکنه زحمت کشیدینبله منم میدونم شما قصد بدی نداشتی ولی قبل از هر پستی یه تحقیقی یه تستی بکنید
چیز خاصی نیست ۵-۶ بارم نوشتم
---------- نوشته در 09:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:16 AM ارسال شده بود ----------
۱.یک پروفایل ساخته و جوین لایو شوید
۳.نیازی به تغییر لوکیشن یا زدن ایمیل ژاپنی نیست
همه اطلاعات را وارد(حتی غلط) و یک یاهوو میل(حتی الکی ولی بهتر است @yahoo باشد) در قسمت مورد نظر هنگام ثبت نام بزنید.
۳.همه چیز را Accept و هنگامی که درخواست خرید گلد یا استفاده از ۳۰ روز رایگان را داد رد میکنید
۴.وارد دشبورد شده و در قسمت سرچ نام بازی را وارد کرده
(Monster Hunter Five 5)
۵.برنامه MHF را دانلود کرده و وارد ان شوید
۶.استارت زده صفحه ای مقابلتان میاید
صبر کنید تا کامل تمام عکس ها و کل پیچ لود شود
۷.کد کپچای به زبان چینی(ژاپنی شاید) در مقابل شماست با استفاده از این راهنما عدد ها را یافته و ۵ عدد را درون کادر به انگلیسی وارد کنید
۷.سابمیت را زده در صورتی که کد را درست وارد کرده باشید دو کد به شما نمایش میدهد کد اولی کد مورد نیاز شما برای دسترسی به لایو به مدت ۴۸ ساعت میباشد
نکته:هر پروفایل یک کد میدهد و درصورتی که با یک پروفایل دوباره اقدام کنید همان کد قبلی به شما نمایش داده خواهد شد.
کد دوم برای دانلود بازی است و مورد نیاز ما(حداقل من)نیست
درصورتی که بعد از زدن کپچا و سابمیت زدن با صفحه ای که اول نوشته ان Xbox360 نوشته شده است وارد شدین حتما کد را اشتباه زده اید بیشتر دقت کنید
اگر خواستید دوباره کپچا بزنید حتما دکمه گاید را زده و با زدن دکمه y و بعد بله وارد دشبورد شده
و دوباره وارد بازی شوید(دکمهLB را نزنید تا به صفحه کپچا برگردید اکثر مواقع دوباره ارور میدهد)
برای اجرای دوباره این بازی به قسمت گیم ها در تب سوم دشبورد رفته و وارد ان شوید لیست تمام بازی ها را مشاهده میکنید یا به دنبال بازی بگردید یا ریسنت گیم را زده(اگه مثل من بازی هاتون زیاده تا بازی همان اول لیست بیاید) و از انجا وارد بازی شوید
سعی کردم ابتدایی ترین اموزش رو بزارم که هرکی بار اولشم بود وارد محیط لایو میشه بگیره داستان چیه
اقا شایعه نکنید خیلیم عالی کار میکنه تا حالا 154 تا گرفتم...![]()
دست شما درد نکنه زحمت کشیدین
یک نکته
بنده صبح ی چند باری امتحان کردم ولی موفق نشدم یا کد تموم شده یا چون من عجله ای کار میکردم کد اشتباه میزدم
فردا بعد از ظهر وقت بشه حتما مجددا ازمایش میکنم
چه فرقی میکنه خارجیا بدونن یا نه در هر صورت شما وقتی این روشو به کسی یاد میدی دیگه فرقی نداره طرف ایرانی باشه یا خارجی باشه،....دوستان دوباره میگم فقط ایرانیا نیستن که ای روش رو بلدن
من همون شب اول اولین code 14 روزه بود ولی بعدش دیگه نداد!نه فقط 48 ساعت است