Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
حالا درسته مایکروسافت بعیده یه ناشر کامل رو بخره ولی ببینیم هر کدوم از ناشر ها چه قدر market cap دارن. در نظر داشته باشین اگه مایکروسافت (یا هر شرکت دیگه ای) بخواد همچین کاری کنه باید بالا تری از market cap پرداخت کنه.
Square Enix : 5.7b
Capcom : 4.3b
Sega : 3.2b
Konami: 4.8b
Bandai Namco :11.1b (!!!)
Take two : 14.1b
Zenimax (privately owned):2.5b (total equities)
CDPR: 7.8b
Ubisoft: 9b

با توجه به IP و تعداد استودیو، زنیمکس به نظر بهترین قیمت رو داره. بعدش هم اسکوار.

آخرین ویرایش:
من خرید استودیو رو محتمل نمیدونم.
از خرید هم چیز نگفت. فقط یه جورایی از افزایش فعالیت تو ژاپن گفت.
چند بار هم گفته شد که فعالیت تو ژاپن و اوردن بازی های ژاپنی برا اینکه تو بازار کنسول ژاپن موفق باشه نیست.
اونجا سونی هم خیلی موفق نیست چه رسد به مایکرو.
نینتندو گرفته بازارو.
ولی ژاپنی دوست ها همه جای دنیا هستن.
برا این افراد الان مایکروسافت اصلا گزینه نیست کلا.
فعالیت تو ژاپن ینی اینکه اکس باکس هم یه اپشن بشه برا کسانی که بازی ژاپنی دوس دارن.
فاینال ۷ چرا ۱ سال انحصاری سونی بشه؟
پرسونا۵ چرا انحصاریه؟
نیر چرا انحصاری زمانی بود؟

دلیلی وجود نداره برا این بازی های تردپارتی که انحصاری باشن.
همینارو بتونه درست کنه ارزشش از خرید استودیو بالاتره.

فرام سافتورو که نمیخواد بخره.پلاتینوم کنسله. کوجیما هم زیر پرچم کسی نمیره(تازه ژاپنی ساز نیست کوجیما و اصلا کمکی به این ضعف مایکرو نمیکنه)

میمونه چنتا استودیوی کوچیک در حد ۲۰ یا ۳۰ نفر که بود و نبودشون کسی رو نمیتونه بیاده سمت اکس باکس از ژاپنی باز ها.
ولی مثلا یه پارتنرشیپ با سگا برا بحث نشر بازی های مایکرو تو ژاپن و اوردن پرسونا ها(نمیدونم قرار دادشون با سونی چجوریه) و کلا مارکتینگ برا پلتفرم اکس باکس بین دولوپر های ژاپنی میتونه خوب باشه.

البته مایکروسافت کامل دنبال خرید استودیو ژاپن بوده، الان‌ نمی دونم که هنوز دنبالش هستند یا نه. Brad sams گفته که مایکروسافت رفته واس خرید پلاتینوم ولی توافق نشده.

حالا درسته مایکروسافت بعیده یه ناشر کامل رو بخره ولی ببینیم هر کدوم از ناشر ها چه قدر market cap دارن. در نظر داشته باشین اگه مایکروسافت (یا هر شرکت دیگه ای) بخواد همچسن کاری کنه باید بالا تری از market cap پرداخت کنه.
Square Enix : 5.7b
Capcom : 4.3b
Sega : 3.2b
Konami: 4.8b
Bandai Namco :11.1b (!!!)
Take two : 14.1b
Zenimax (privately owned):2.5b (total equities)
CDPR: 7.8b
Ubisoft: 9b

با توجه به IP و تعداد استودیو، زنیمکس به نظر بهترین قیمت رو داره. بعدش هم اسکوار.
من بعید میدونم هیچکدوم از این ها میل به خریده شدن داشته باشن

البته مایکروسافت کامل دنبال خرید استودیو ژاپن بوده، الان‌ نمی دونم که هنوز دنبالش هستند یا نه. Brad sams گفته که مایکروسافت رفته واس خرید پلاتینوم ولی توافق نشده.
خريد رو بعيد ميدونم مگر حالت خاصي پيش بياد
اما از Xo19 و اوردن ip هايي مثله Kh3 و ياكوزا و Nier و Ff نشون دادن خيلي جدي هستن تو اوردن ip هاي ژاپني درجه يك روي پلتفرم اكس باكس
خريدي هم بشه ip انحصاري ژاپني رو خيلي خيلي بعيد ميدونم و به احتمال زياد هدف مولتي پلتفورمه.

مایکروسافت اگر بتونه کاری که با initiative داره انجام میده رو تو ژاپن هم اجرا کنه عالی میشه یعنی بیاد چندتا کله گنده رو جمع کنه تو یک استودیو تازه تاسیس و از لحاظ فنی هم پشتیبانیشون کنه تا ip های قدرتمند ژاپنی براش بسازن.

من بعید میدونم هیچکدوم از این ها میل به خریده شدن داشته باشن

هر شرکتی بیاد از ارزش سهامی که گفتم یه مقدار بیشتر (چه قدر بیشترش بستگی به خیلی موارد داره مثل پتانسیل شرکت و...) به راحتی می تونه بخره. بحث اینه که مایکروسافت میل نداره همچین کاری کنه. :D
تنها ممکنه یه وقت این حالت پیش بیاد اونم اینه که مایکروسافت بخواد پیشنهاد گوگل یا آمازون رو Outbid کنه.

خريد رو بعيد ميدونم مگر حالت خاصي پيش بياد
اما از Xo19 و اوردن ip هايي مثله Kh3 و ياكوزا و Nier و Ff نشون دادن خيلي جدي هستن تو اوردن ip هاي ژاپني درجه يك روي پلتفرم اكس باكس
خريدي هم بشه ip انحصاري ژاپني رو خيلي خيلي بعيد ميدونم و به احتمال زياد هدف مولتي پلتفورمه.

ببین این حرف‌ من نیست که :D
خود فیل اسپنسر گفته دنبال یه استودیو تو آسیا هستیم. حالا وقعا ممکنه یه استودیو چینی یا کره ای بخرن ولی ژاپن معقول تره.

همینارو بتونه درست کنه ارزشش از خرید استودیو بالاتره.
الان که سالهاست که IP های کلفت تری مثل فاینال فانتزی و دویل می کرای و تکن و و و مولتی کرده تفاوتی حادث شده، که حالا یه مولتی کردن یه بازی نیچ مثل پرسونا تاثیرش بیشتر از خرید استودیو و ساخت انحصاریه
آخرشم اکثریت مخاطب این بازی ها روی Ps هستن و می‌مونن

الان که سالهاست که IP های کلفت تری مثل فاینال فانتزی و دویل می کرای و تکن و و و مولتی کرده تفاوتی حادث شده، که حالا یه مولتی کردن یه بازی نیچ مثل پرسونا تاثیرش بیشتر از خرید استودیو و ساخت انحصاریه
در درازمدت خیلی تاثیر داشتن، خصوصا نسل قبل که فروش دو کنسول در یه حد بود. حتی یه بازی مثل FF13 که عمده فروشش روی PS3 بود باعث شد نسخه بعدی و KH3 هم برای X1 بیاد. همون KH3 هم لابد اینقدری براشون سود داشته که اومدن کالکشن شماره‌های قبلی رو برای X1 عرضه کردن. به نظر من ساخت بازی انحصاری در کوتاه مدت جوابگو هست چون تهش یه استودیو تو یه نسل دو تا بازی خوب بسازه. ولی عرضه تعداد بیشتری بازی از سازنده‌های TP در درازمدت تاثیر خیلی بیشتری داره.

I'm proud to announce. New joining Xbox Game Studios is:
کف کردن حضار (پشت سیستم البته)
Kojima productions
کف و خون قاطی کردن سونی فن ها یک طرف واکنش عجیب Xفن ها یکطرف ملاحظه کنید:
چی شده؟
واقعا میتونید این صحنه رو تصور کنید خداییش :D
نظر من همون همکاری با سگاست.
استودیو هم یکی شاید تو لهستان خریدن.
ولی فکر خرید استودیو ژاپنی و همچنین تاکید میکنم آسوبو رو از سرتون بدر کنید.

این همون شرکتی نبود که دان متریک لعنت الله ، مدیرش بود؟ صد سال سیاهم نمی خوام بخردش ...( انگار سهام دار مایکروسافت است)

هر وقت دیدین ماکروسافت کارهای عجیبی کرد و هدفش فقط به راه انداختن سروصدا هست بدونید قراره شکست بخوره الان دوره کسانی مثل کوجیما تمام شده اون موقع هم اگر کونامی نبود هیچ کاری نمیکرد حالا چه برسه به الان که فقط دنبال اینکه چیزهای که تو خواب میبینه رو بیاد بسازه و گیمرها رو بگزاره سر کار اصلا کلا ماکرو نباید به سمت ژاپن و ژاپنی بره هنوز جای زخم Scalebound درد میکنه ماکرو خیلی راست میگه بازار آمریکا و اروپا دست بگیره ژاپن پیش کش

این همون شرکتی نبود که دان متریک لعنت الله ، مدیرش بود؟ صد سال سیاهم نمی خوام بخردش ...( انگار سهام دار مایکروسافت است)

نه بابا
دان ماتریک بعد اینکه همه تپه هارو تو مایکروسافت فتح کرد رفت zynga, بعد که اونجا رو هم آبیاری کرد استعفا داد. الان فک کنم خونه می مونه تو اتاقش جیغ می زنه TV TV TV :D

زنیمکس مالک Bethesda , arkane , id، machine games و آی پی های مربوطشونه.

نه بابا
دان ماتریک بعد اینکه همه تپه هارو تو مایکروسافت فتح کرد رفت zynga, بعد که اونجا رو هم آبیاری کرد استعفا داد. الان فک کنم خونه می مونه تو اتاقش جیغ می زنه TV TV TV :D

زنیمکس مالک Bethesda , arkane , id، machine games و آی پی های مربوطشونه.
خب خدارو شکر اشتباه کردم ... آقا بخرن بخرن من به عنوان یه سهامدار هیچ مشکلی ندارم :D:D:D

قطعا تاثیرش بیشتره...
هرچند اکثر این مولتی کردن عناوین انحصاری نسل ۶ سونی تو نسل ۷ انجام شد که اتفاقا کاملا موثر بود.
ولی مولتی کردن بازی ای درحد پرسونا یا شکستن روند زمانی شدن بازی های مثل فاینال۷ یا نیر و... کاملا تاثیرش از خرید یه استودیوی کوچیک ۳۰ نفره بیشتره.
درنهایت این ذهنیت رو باید جا بندازه که برخلاف نسل های اخیر ژاپنی دوستان رو به هیچ نگرفته!
هدفشم همینه به نظر من.
از اوردن یاکوزاها و فاینال ها و نیر و کینگدام هرتز(همش تو ۳ ماه) به گیم‌پس و عرضه گیم‌پس تو ژاپن هم همین روند حس میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or