همین مسئله رو من با initiative دارم
. سرپرست خیلی مهمه (نمیخوام واژه رح بر استفاده کنم!) مثلن
چنگیز خان با یک مشت جنگجوی تقریبن وحشی تونست 33 میلیون کیلومتر مربع از این سیاره رو فتح کنه . ولی المانی ها با اینکه حداقل 50 سال از نظر تکنولوژی جلوتر از بقیه جهان بودن بازم شکست خوردن چرا؟ چون تو راس هرم مدیریتی دچار ضعف شدید بودن. از ضعف فرماندهی همین که اگر دستور بمباران دانکریک صادر شده بود رسمان WW2 رو برنده شده بودن.
شرکتهای مثل ND و SMS که مدیریت قوی دارن با اینکه مهره های خیلی مهمی درش رفت اومد دارن ولی هیچ تاثیری در محصول نهاییشون نمیزراه.
همین ND که سونی فنا خودشونو به در و دیوار میزنن براش با دو سری uncharted وtlou تونسته کلی برند رو بالا بکشه و کلی جایزه درو کنه
مگه nd کی بود؟!!
اتفاقا صب از سر تفریح رفتم سراغ dvd های ارشیوم E3 2007 سونی رو میدیدم نمایش uncharted خیلی معمولی و فقط میشه گفت خوب بود هرچند بازی یکم بهتر شد نسبت به نمایش اما با رشد و مدیریت به این بلوغ رسیدن و این دیدگاه حرفه ای و بالغ رو به gg دادن و همینطور که داریم میبینیم به ساکرپانچ و حتما سونی سانتا و مستر بالوگ دوس داشتنی هم عجیب نیست اگه مشاوره و کمک مدیریت پروژه داده باشن
این میشه که nd امروز الماسیه که همه عاشقشن حتی فنای رقیب هم بهش ایمان دارن
اما برگردیم سر بحث اصلی!!!!
مگه ماکرو Rare معدن طلا رو با ۲۵۰ میلیون دلار هزینه با کلی ip و کلی ip که جا گذاشت با لقب معدن طلا نخرید که حتی انقدر موفق بودن تنها استدیو انگلیسی بود که تو ژاپن هم خفن موفق بود و میفروخت!
کار بجایی میرسه که مقاله مینویسن با عنوان چه کسی ریر را کشت و حالا چه کسی ریر را نجات داد!!!!
Rare اگه با همون فرمون پیش میرفت nd شبیه به یه فرزند خونده بود براش!
اما ریر با اون همه مهره و نفرات عالی تقریبا به اخر رسید و دوباره داره خودشو میسازه
به لطف مدیریت افتضاح و مبتدیانه تیم مدیریت اکس باکس گیم استدیوز
با مت بوتی هم شاید همچی بهتر شه اما دید و مدیریت کیفی و فنی حرفه ای بنظرم اتفاق نمیوفته
مگر با جذب نیروهای خوبی که نه کاملا ولی خیلی خوب داره اتفاق میوفته تو inxile و obsidian و nt و initaitive و I343 و playgrounds و duble fine که امیدوارم حتما مثمر ثمر باش وگرنه باید منتظر از هم پاچیدن همین استدیو ها هم مثل lionhead و bioware باشیم
وقتی یه استدیو نفرات ارشد قوی داشته باش اما خروجی متا زرد بشه اون مهره های طلایی نا امید میشن و از تیم جدا میشن مثِ بایویر به بلایی که سرش اومده میوفتن که وقتی نفرات و موسس های اصلی رفتن دیگه روح استدیو مرده و محتوای قوی نمیتونه تحویل بده
به امید روزی که rare مث قبل نیروهای خودشو جذب کنه و به اوج برگرده خیلی حیف اونهمه ip ناب و نفرات خلاق تو استدیو چند تیمه نباشن و همزمان با بودجه خوب بازی ها و دنیاهای متفاوت و قنی خودشونو مثلewerwild نسازن
بنظرم هنوزم با ارزش ترین و غنی ترین استدیوی اکس باکس Rare دوست داشتنی با اون پیشینه فوق العادشه که اگه بهشون میدون بدن و جذب نیرو خفن داشته باشن میتونن aaa های یونیک بسازن