Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
امیدوارم خرید بعدی بخش غربی اسکوئرانیکس + آی پی هاش باشه .
یه ریمیک از نسخه اول دئوس اکس بدن و بغد آی پی رو بسپرن به آرکین ، لگاسی آو کین رو هم ریبوت کنن .

چرا یه شخصی اونم تو سطح ارون گرینبرگ باید ارکین لیون و آستین رو از هم جدا کنه. فقط همین دو تا رو
View attachment 197973

بعضی از این استودیوها دو سه تا شعبه دارن ولی فقط همینو دو شعبه زده.
چون پروژه جداگانه دارن. مثلا هر چهار تا شعبه بتسدا الان دارن رو استارفیلد کار میکنن، ولی آرکین آستین کاری با دث لوپ نداره و الان چهار ساله پروژه خودشو میسازه که هنوز معرفی نشده.
البته باید Playground هم دو تا استودیو محاسبه کرد، ولی نمیدونم چجوری چون هر دو تو یک شهر هستند :D مثلا بگن Fable team و Forza team

چون پروژه جداگانه دارن. مثلا هر چهار تا شعبه بتسدا الان دارن رو استارفیلد کار میکنن، ولی آرکین آستین کاری با دث لوپ نداره و الان چهار ساله پروژه خودشو میسازه که هنوز معرفی نشده.
البته باید Playground هم دو تا استودیو محاسبه کرد، ولی نمیدونم چجوری چون هر دو تو یک شهر هستند :D مثلا بگن Fable team و Forza team
تفاوت داره با بتسدا. بتسدا شرکت تابعه داره ولی ارکین شعبه دومش استینه
از لحاظ حقوقی متفاوتن.
What's The Difference Between A Division And A Subsidiary? - Lawpath
استین یه division هست و برا همینه کاملا دو تیم متفاوته . براش مثال زده یه بانک رو که بخشهای مختلفش کارای مختلفو انجام میدن . رو هم یه باکن . ولی بخش وام با بخش پرداخت به هم کاری ندارن.
Dishonored Co-Creator Working on an Unannounced Title with Arkane Studios' Texas Division
به مطالب نگاه کنید از لفظ division براش استفاده میشه.بحث حقوقی هست و ارتباط مستقیم به ساخت بازیای جداگانه نداره.

یکی از بیشترین لایک هایی که در زمینه ویدئو گیم تو توییتر دیدم:

198131

درخواست ها برای نیووگاس 2 از Obsidian به شکل وحشتناکی بالاست و خودشون هم بارها علاقه نشون دادند. امیدوارم بعد از Avowed پروژه بعدیشون باشه.

View attachment 198131

درخواست ها برای نیووگاس 2 از Obsidian به شکل وحشتناکی بالاست و خودشون هم بارها علاقه نشون دادند. امیدوارم بعد از Avowed پروژه بعدیشون باشه.
تا گفتم به حرف اومدن:|:D

اینجا همون اول که خودشونو معرفی میکنن، میگه من lead area designer یک پروژه معرفی نشده هستم. یعنی فقط Grounded و Avowed نیست، یه پروژه سومی هم دارن.
چند نفرن مگه اینا؟:-/

تا گفتم به حرف اومدن:|:D

اینجا همون اول که خودشونو معرفی میکنن، میگه من lead area designer یک پروژه معرفی نشده هستم. یعنی فقط Grounded و Avowed نیست، یه پروژه سومی هم دارن.
چند نفرن مگه اینا؟:-/
از زمانی که مایکروسافت خریدشون، تعداد تیم رو به رشده الان تو لینکدین تعدادشون ۲۳۱ نفر زده! اینا با یه تیم 13 نفره چیزی مثل Grounded خلق کردن! تولید بازی معرفی نشده رو با ۵۰ نفر استارت زده باشن منطقیه. که بعد اتمام Avowed، اون تیم هم بهشون ملحق بشه!

View attachment 198192

این PG برای Fable داره یکی یکی اعضای NetherRealm استخدام میکنه! فکر کنم دومی یا سومی نفره تو این یکی دو ماه که میبینم توییت زده.
فکر کن ادامه KI رو هم بدن دست یه تیم سوم تو پلی گراند ( که قبلا شایعه ایجاد تیم سوم تو پلی گراند بود).
به نظر بد نیست.
اصولا فایتینگ ها اسمش اینه تیم بزرگی نمی خواد ولی ندررلمز خودش 250 نفر تقریبا نیرو داره . حالا نمی دونم شاید بخوان به سبک نینتندو و سوپر اسمش بیان در طول زمان شخصیت اضافه کنن و کم کم همین KI فعلی رو گسترش بدن.

View attachment 198131

با خرید بتسدا فک کنم تو آبسیدین عروسی شده :D:))
فک کن دستشون دوباره باز شده و میتونن رو ipهای خودشون کار کنن و به سبکی دیگه کارایی مثل new vegas بکنن=P~
واقعا کاری که ماکرو با خرید بتسدا و آبسیدین کرد یجور دستاورد هست که فقط با پول امکان پذیر بود!
بنظرم ادامه new vegas هم رسما از روزی که خرید بتسدا قطعی شد بطور جدی و بصورت موازی در کنار dlc otw و گراندد و avowed استارت خورده:D
والا اسما ماکرو یه استدیو درجه یک رو خریده خروجی کاملا در حد سه تا استدیو و حتی بیشتر هست! واقعا هم دمشون گرم اگه ماکرو بتونه مثل یوبی حق استفاده از یونیورس استار وارز رو بگیره و KOTOR III رو بده آبسیدین بسازه=P~
هیچ کدوم از این موارد دور از دست رس نیست فقط کافیه ماکرو پیگیر باش
فکر کن ادامه KI رو هم بدن دست یه تیم سوم تو پلی گراند ( که قبلا شایعه ایجاد تیم سوم تو پلی گراند بود).
به نظر بد نیست.
اصولا فایتینگ ها اسمش اینه تیم بزرگی نمی خواد ولی ندررلمز خودش 250 نفر تقریبا نیرو داره . حالا نمی دونم شاید بخوان به سبک نینتندو و سوپر اسمش بیان در طول زمان شخصیت اضافه کنن و کم کم همین KI فعلی رو گسترش بدن.
یادمه رالف فالتون E3 2018 با خبر خرید استدیو گفت میخاییم بزرگترین استدیو xgs بشیم و این حرف میتونه به این معنی باش که قرار نیست استدیو محدود به دو تیم بشه! اما حیف شد iron galaxy رو ماکرو با اون شاهکاری ک تحویل دادن فرست پارتی نکرد!
امیدوارم KI رو رشد بدن و همچنان با ی استدیو قوی و ثابت شده مثل pg با حساسیت بالا و کیفیت ساخت بالا مثل قبل ادامه تولید محتوا بدن

یه رشته توییت جالب از گرینبرگ راجع به سفرشون به بتسدا و اون میزگرد و اینا. از اینکه بتسدا محیطش چجوریه تا دستینی بازی کردن فیل اسپنسر تو cloud موقعی که منتظر پروازه :D

View attachment 198368View attachment 198369

جسارتا این رو اضافه کنم که اون عکسی که اقای اسپنسر داره با تبلت سرفس بازی میکنه توضیحش اینه که: ایشون از همون اپ xcloud دارن استفاده میکنن که به جای استفاده از سرورهای میاکروسافت از ایکس باکس خودشون به عنوان سرور استفاده میکنن (استریم میکنن)

Xboss#

یه رشته توییت جالب از گرینبرگ راجع به سفرشون به بتسدا و اون میزگرد و اینا. از اینکه بتسدا محیطش چجوریه تا دستینی بازی کردن فیل اسپنسر تو cloud موقعی که منتظر پروازه :D

View attachment 198368View attachment 198369

به نظر شخصی اسپنسر باشه، قطعا حاضره همه خرید هارو بده و بانجی رو بگیره.
لیست اچیومنت هاشو ببینید مشخصه بازی جدید هارو ۲۰ دقیقه بازی میکنه و باز برمیگرده سر دستینی.
;=)

به نظر شخصی اسپنسر باشه، قطعا حاضره همه خرید هارو بده و بانجی رو بگیره.
لیست اچیومنت هاشو ببینید مشخصه بازی جدید هارو ۲۰ دقیقه بازی میکنه و باز برمیگرده سر دستینی.
;=)
خیلی حیف شد که از دست داد مایکروسافت بانجی رو خیلی احمقانه مفته مفت

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bax and AmirPh78

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or