Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
اره هم جیسون رونالد گفته بازیهای معرفی نشده برای امسال وجود داره ( استارفیلد!؟) هم میجور نلسون گفته منتظر خبرهایی توی این هفته باشید.
من فکر کنم منظورش فورتزا هورایزون 5ـه :D چون قبلا گفته بود کلا به سری فورتزا خیلی علاقه داره جیسن رونالد. الانم ازش پرسیدن منتظر کدوم بازی هستی امسال، گفت هنوز معرفی نشده :D

من فکر کنم منظورش فورتزا هورایزون 5ـه :D چون قبلا گفته بود کلا به سری فورتزا خیلی علاقه داره جیسن رونالد. الانم ازش پرسیدن منتظر کدوم بازی هستی امسال، گفت هنوز معرفی نشده :D
ترسناکه هیلو و فورتزا با فاصله کمی از هم عرضه بشن! از کار و زندگی میفتیم! ?

خب جف گراب مثل اینکه اطلاعاتی بدست آورده و تو یک مقاله توضیح داده.

Xbox and Bethesda will talk this week about what the acquisition means

مایکروسافت برای روز پنجشنبه 11 مارچ یک ویدیو یا ایونت کوچیک یا چیزی شبیه این تدارک دیده.

1. جف گراب میگه به احتمال خیلی زیاد خبری از نمایش بازیهای آینده بتسدا و علی الخصوص استارفیلد نیست و اگه نمایشی یا حتی صحبتی درباره استارفیلد ببینه خیلی سورپرایز میشه.

2. گیم پس نقش مهمتری داره تو این ایونت. احتمالا باقی عناوین بتسدا هم به گیم پس اضافه میشن. و تاکید میشه که از این به بعد تمام عناوین بتسدا دی وان روی گیم پس عرضه خواهند شد.

3. درباره کنفرانس و E3، جف گراب میگه قرار نیست XGS و بتسدا تو یک نمایش طولانی ادغام بشن و جداگانه کنفرانس برگزار میکنن، هرچند ممکنه مایکروسافت پشت سر هم برگزار کنه.

4. درباره سوال انحصاری بودن یا نبودن، هنوز جف گراب هم چیزی نمیدونه :D اینکه آیا دو روز دیگه جواب این سوال واضح داده میشه یا یک جواب خاکستری میدن. تازه اگر مایکروسافت تصمیم داشته باشه اصلا درباره این موضوع صحبت کنه. کلا معلوم نیست این یه مورد.

این ایونت احتمالا فردا یا پس فردا توسط مایکروسافت اعلام میشه.

Officially Welcoming Bethesda to Team Xbox - Xbox Wire

مایکروسافت رسما به Bethesda خوشامد گفت.

With the addition of the Bethesda creative teams, gamers should know that Xbox consoles, PC, and Game Pass will be the best place to experience new Bethesda games, including some new titles in the future that will be exclusive to Xbox and PC players.

برخی عناوین جدید در آینده انحصاری Xbox و PC خواهند بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or