Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,080
آخرین ویرایش:
دوستان گرز 3 با چه FPS اجرا میشه؟ هیچ وقت نشد این بازی رو برم شده عقده واسم ولی احساس میکنم رو 30 فریم قفله ! درسته؟
تمام گیرز های کلاسیک 60 فریم هستند گیرز 2 4k60 و نسخه سوم 1440p60
باید بری از تنظیمات خارج از بازی قسمت Manage اون FPS boost رو روشن کنی ، حالت عادی فکر کنم 4k30 اجرا میشه

تمام گیرز های کلاسیک 60 فریم هستند گیرز 2 4k60 و نسخه سوم 1440p60
باید بری از تنظیمات خارج از بازی قسمت Manage اون FPS boost رو روشن کنی ، حالت عادی فکر کنم 4k30 اجرا میشه
مایکروسافت بدون اینکه پول اضافی بگیره اومده این سری رو یه جورایی ریمستر کرده. کاش بقیه شرکت ها هم همین حرکتو میزدن جای اینکه بگن برای یه افزایش فریم دوباره بازیو بخر.

بد کمپانی 2 یادش بخیرB-)الان که داره میره مجدد میزنم یه دور دیگه.چقد رو هارد ش سخت بود تکون میخوردی کتلتت میکردن!!:blink:

تاریخ عرضه ها یادم نیس ولی این کمپانی 2 رو من بلافاصله بعد از مدال او آنر اولی شروع کردم. بعد از اتمام مدال روی هارد، کمپانی رو هم روی هارد مود شروع کردم فک کردم اینم همونه ولی خیلی زود معلوم شد هر گردی گردو نیس، مسجد جای گ***ن نیست،هر چی میدرخشه طلا نیست و هر کیم سیبیل داره بابات نیس:D

همون مرحله اول تو آلاسکا شونصد دفه مردم برگشتم روی نرمال تا اخرش رفتم. بازی خوب و بیاد موندنی شده برام جزو بهترینا توی این سبک برام بوده.

DEAD SPACE REMAKE رو با 17 ساعت 50 دقیقه دقیقا دو بار پشت سر هم تمومش کردم بار اول مدیوم بار دوم هارد، یک بار دیگه مونده بازی رو تموم کنم تا بازی 100% بشه واقعا چسبید
الان هم دارم Lies of P رو میرم تقریبا 12ساعت دیگه گیم پلی داره 5/6 تا باس اول رو زدم
بعد اون هم میرم سراع استارفیلد، فقط کسایی که استارفیلد رو زدن میشه تو 20/30 ساعت بخش اصلی داستانی رو رفت ؟ چون اگر بیشتر باشه وقت نمیکنم من بدبختی اینجاست دیگه مثل قبل حوصله بازی های با تایم پلی بسیار زیاد رو ندارم...

بعد اون هم میرم سراع استارفیلد، فقط کسایی که استارفیلد رو زدن میشه تو 20/30 ساعت بخش اصلی داستانی رو رفت ؟ چون اگر بیشتر باشه وقت نمیکنم من بدبختی اینجاست دیگه مثل قبل حوصله بازی های با تایم پلی بسیار زیاد رو ندارم...
میشه رفت . داستانی اصلی کوتاهه ، اما برای تجربه کاملتر با توجه questهای متنوع ، پیشنهاد میشه حداقل فکشنها رو هم برید.

آخرین ویرایش:
اگه فقط بچسبی به بخش اصلی، می‌شه توی ۲۲،۲۳ ساعت تمومش کرد. ولی Starfield (و کلاً همه بازی‌های بتزدا) رو نباید این مدلی تجربه کرد و احادیث زیادی داریم که همچین روشی حرامه و اگه مؤمن کلاً سراغ بازی نره، بهتر از این حالته! :D
من تا الآن حدود ۷۰ ساعت بازی کردم و فکر کنم هنوز ۶۰،۷۰ درصد از بخش اصلی رو نرفته باشم! یعنی بیشتر وقتم صرف فکشن‌ها و بقیه مأموریت‌های فرعی شده که چیزهای خیلی جالبی هم بین‌شون پیدا می‌شه و بعضی مأموریت‌ها یه حس منحصربفرد و خلاقانه‌تری هم نسبت به بخش اصلی دارن و واقعاً حیفه که اینا رو از دست بدی.
درسته که حجم بازی بالاست و شاید آدم نیاز به خالی کردن حافظه کنسول داشته باشه، ولی باز من ترجیح می‌دم Starfield تا مدت‌ها یه گوشه بمونه و هی بهش سر بزنم. بعضی وقت‌ها مثلاً ۱۵ ساعت پشت سر هم به فاصله چند روز بازی می‌کنم و بعضی وقت‌ها یه استراحت بیشتری بهش می‌دم و برای تنوع می‌رم سراغ بقیه بازی‌ها و بعدش برمی‌گردم به آغوش کهکشان.
کلاً اگه نیاز حیاتی به جای خالی نداری، بذار بازی یه گوشه بمونه و آهسته و پیوسته بهش سر بزن و نیازی نیست که پشت سر هم ۲۰۰ ساعت بازیش کنی، چون از گیم پس هم خارج نمی‌شه و نیازی به نگرانی نیست. :D
----------
یه نکته‌ای هم در مورد زمان لازم برای تموم کردن بازی‌ها بگم که خیلی به درد گیم پس و پلاس می‌خوره. هر وقت دنبال این قضیه بودین، کافیه توی گوگل بزنین how long to beat x و اسم بازی موردنظر رو به جای x بذارین. معمولاً اطلاعات سایت How Long to Beat درسته (حالا با یکی دو ساعت بالا و پایین) و می‌شه یه تخمینی زد که تموم کردن بخش اصلی/تموم کردن بخش‌های اصلی و فرعی/۱۰۰٪ کردن بازی تقریباً چقدر طول می‌کشه.
ترکیب این قضیه با اطلاعات این صفحه هم به آدم اجازه می‌ده برنامه‌ریزی بهتری برای گیم پس داشته باشه. اونجا لیست بازی‌هایی که احتمال خروج‌شون از گیم پس زیاد هست رو می‌ذاره و اگه یه بازی توجه شما رو به خودش جلب کرد، می‌تونین چک کنین که حدوداً چقدر طول می‌کشه. اگه خیلی طولانی بود، بهتره زودتر برین سراغش که در صورت خروج، غم و غصه نداشته باشین. :D

آخرین ویرایش:
اگه فقط بچسبی به بخش اصلی، می‌شه توی ۲۲،۲۳ ساعت تمومش کرد. ولی Starfield (و کلاً همه بازی‌های بتزدا) رو نباید این مدلی تجربه کرد و احادیث زیادی داریم که همچین روشی حرامه و اگه مؤمن کلاً سراغ بازی نره، بهتر از این حالته! :D
من تا الآن حدود ۷۰ ساعت بازی کردم و فکر کنم هنوز ۶۰،۷۰ درصد از بخش اصلی رو نرفته باشم! یعنی بیشتر وقتم صرف فکشن‌ها و بقیه مأموریت‌های فرعی شده که چیزهای خیلی جالبی هم بین‌شون پیدا می‌شه و بعضی مأموریت‌ها یه حس منحصربفرد و خلاقانه‌تری هم نسبت به بخش اصلی دارن و واقعاً حیفه که اینا رو از دست بدی.
درسته که حجم بازی بالاست و شاید آدم نیاز به خالی کردن حافظه کنسول داشته باشه، ولی باز من ترجیح می‌دم Starfield تا مدت‌ها یه گوشه بمونه و هی بهش سر بزنم. بعضی وقت‌ها مثلاً ۱۵ ساعت پشت سر هم به فاصله چند روز بازی می‌کنم و بعضی وقت‌ها یه استراحت بیشتری بهش می‌دم و برای تنوع می‌رم سراغ بقیه بازی‌ها و بعدش برمی‌گردم به آغوش کهکشان.
کلاً اگه نیاز حیاتی به جای خالی نداری، بذار بازی یه گوشه بمونه و آهسته و پیوسته بهش سر بزن و نیازی نیست که پشت سر هم ۲۰۰ ساعت بازیش کنی. :D
----------
یه نکته‌ای هم در مورد زمان لازم برای تموم کردن بازی‌ها بگم که خیلی به درد گیم پس و پلاس می‌خوره. هر وقت دنبال این قضیه بودین، کافیه توی گوگل بزنین how long to beat x و اسم بازی موردنظر رو به جای x بذارین. معمولاً اطلاعات سایت How Long to Beat درسته (حالا با یکی دو ساعت بالا و پایین) و می‌شه یه تخمینی زد که تموم کردن بخش اصلی/تموم کردن بخش‌های اصلی و فرعی/۱۰۰٪ کردن بازی تقریباً چقدر طول می‌کشه.
ترکیب این قضیه با اطلاعات این صفحه هم به آدم اجازه می‌ده برنامه‌ریزی بهتری برای گیم پس داشته باشه. اونجا لیست بازی‌هایی که احتمال خروج‌شون از گیم پس زیاد هست رو می‌ذاره و اگه یه بازی توجه شما رو به خودش جلب کرد، می‌تونین چک کنین که حدوداً چقدر طول می‌کشه. اگه خیلی طولانی بود، بهتره زودتر برین سراغش که در صورت خروج، غم و غصه نداشته باشین. :D
من از یک جای دیگه( استیم) اومدم رو این پلتفرم که ELDN RING و سایبرپانک، و دیستنی 2 و تمام بسته الحاقی هاش، و مورتال کمبات 1 و نزدیک 100 تا بازی دیگه رو ول کردم پلی 4 و 5 که دیگه هیچی ، تقریبا اواخر 2019 که رفتم سر کار ، وکارم هم طوری بود که از خونه دور بودم، تقریبا اصلا نشد بازی های اواخر 2018 به بعد رو پلی بدم... الان هم گیم پس رو ریختم گفتم بنده خدا سریز ایکس رو یک سال و نیمه خریدم اصلا روشن نشده ...به قول اون رفیقمون باید چند تا کارگر بگیرم واسه این همه بازی :---)))

DEAD SPACE REMAKE رو با 17 ساعت 50 دقیقه دقیقا دو بار پشت سر هم تمومش کردم بار اول مدیوم بار دوم هارد، یک بار دیگه مونده بازی رو تموم کنم تا بازی 100% بشه واقعا چسبید
الان هم دارم Lies of P رو میرم تقریبا 12ساعت دیگه گیم پلی داره 5/6 تا باس اول رو زدم
دایی ناصر توضیحاتش کامل بود،فقط یه نکته ای که یادش رفت بهت بگه اینه که با تموم کردن مراحل اصلی،داستان بازی تموم نمیشه بلکه شروع میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or