Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,080
آخرین ویرایش:
میشه اکانت امریکا که روش پول هست رو تغییر ریجن داد و از ترکیه خرید کرد بعد برگردوند به امریکا ؟
خیر دوست گرامی
هر واحد پولی که روی اکانت هست فقط از ریجن همون واحد پول میشه خرید با تغییر ریجن پول روی اکانت نشان داده نمیشه
حتی فرض مثال شما کارت ترکیه یا کارت امریکا روی اکانت باشه با تغییر ریجن بازم نمایش داده نمیشه
توصیه من به شما خرید گیفت کارت ترکیه هست راحترین و مطمن ترین هست

• Like
Reactions: all4u
سلام
لینک این استور ترکیه که کلی آف زده رو میشه بذارید؟
آین آف ها روی بازیایی که داخل گیم پس هستن، هم اعمال شده؟
یعنی با گیم پس فقط میشه از این آف ها استفاده کرد؟ یا کلا این آف ها متعلق به استور مایکروسافت در ریجن ترکیه هست؟
یه سوال دیگه اینکه، گیم پس ریجن ترکیه برای این بلک فرایدی آف خورده؟

• Like
سلام
لینک این استور ترکیه که کلی آف زده رو میشه بذارید؟
آین آف ها روی بازیایی که داخل گیم پس هستن، هم اعمال شده؟
یعنی با گیم پس فقط میشه از این آف ها استفاده کرد؟ یا کلا این آف ها متعلق به استور مایکروسافت در ریجن ترکیه هست؟
یه سوال دیگه اینکه، گیم پس ریجن ترکیه برای این بلک فرایدی آف خورده؟
سلام دوست گرامی حال شما
برای بیشتر بازی اف اعمال شده

Xbox oyunu fırsatları - Microsoft Store
روی گیم پس اف اعمال نشده که هیچ نسب به یه ماه پیشم افزایش قیمت خورده

سلام دوست گرامی حال شما
برای بیشتر بازی اف اعمال شده

Xbox oyunu fırsatları - Microsoft Store
روی گیم پس اف اعمال نشده که هیچ نسب به یه ماه پیشم افزایش قیمت خورده
سلام
دمت گرم
فقط اینکه این زبون ریجن رو نمیشه انگلیسی کرد دیگه؟ :D
و اینکه اینها رو نمیشه از طریق نرم افزار game pass خرید و باید از همین سایت مایکروسافت خرید؟
اکانت خودم رو که برام گرفتی و ریجن ترکیه هست، الان وقتی نرم افزار gamepass رو اجرا میکنم، زبون notification هاش ترکی هست، ولی مثلا قیمت بازی ها رو به یورو زده!!! میشه زبانش رو عوض کرد؟ یا نوع ارزش رو؟ اصلا الان که به یورو داره برام میزنه، قیمت ریجن ترکیه داره حساب میکنه؟ یا همون اروپاست؟

سلام
دمت گرم
فقط اینکه این زبون ریجن رو نمیشه انگلیسی کرد دیگه؟ :D
و اینکه اینها رو نمیشه از طریق نرم افزار game pass خرید و باید از همین سایت مایکروسافت خرید؟
اکانت خودم رو که برام گرفتی و ریجن ترکیه هست، الان وقتی نرم افزار gamepass رو اجرا میکنم، زبون notification هاش ترکی هست، ولی مثلا قیمت بازی ها رو به یورو زده!!! میشه زبانش رو عوض کرد؟ یا نوع ارزش رو؟ اصلا الان که به یورو داره برام میزنه، قیمت ریجن ترکیه داره حساب میکنه؟ یا همون اروپاست؟
مخلصم
از سایت بخوای چک کنی بزن translate
جای هم که موندی به خودم بگو😂 تلسط کامل به زبان ترکیه دارم
با خود app گیم پس نه نمیتونی و با خود برنامه ایکس باکس میشه ولی تا حالا تست نزدم از سایت مایکروسافت مستقیم رو اکانت میخرم شما برای اینکه تو برنامه درست بیاره برو setting بعد از این قسمت عکسشو میذارم language loctionهرجا رو که دوس داری بذار
قیمتیم که به یورو زده مربوط به یورو هست تبدیل نزده به قیمت لیر یا پزو
شما بازی هم که میخوای بخری مثلا چون گیم پس داری تخفیف بگیره اولا اون بازی ها رو زده دوما وقتی اون بازی رو با اکانت گیم پس دار بخری تخفیفش موقع خرید اعمال میشه
بازم سوالی باشه در خدمتم
Screenshot_20231120-204715_Game Pass.jpg

سریز ایکس رو در جمع کردم یک هفته بزارم تو کمد ، یکم انرژی بدنم بازیابی بشه ، تقریبا 4 روزه گیم پس ریختم نزدیک 50 ساعته دارم بازی میکنم ، این طوری پیش برم طلف میشم، خداوکیلی چنان بازی ریخته توش که ادم روانی میشه، همه بازی ها هم تایم پلی بسیار زیادی دارن، هم بخش انلاین خدایی، مثلا دیشب یک ساعت FH5 بازی کردم خداوکیلی گرافیک بازی پشم واسم نزاشت... تو این 4 روز نزدیک 1720 پوینت با 48 تا اچیومنت گرفتم :|

Attachments

• IMG_20231122_130336.jpg
    IMG_20231122_130336.jpg
    867.8 KB · مشاهده: 60
آخرین ویرایش:
Coral-Island-Como-importar-su-ahorro-de-acceso-anticipado.jpg
Coral Island از اون بازیهایی هست که برای ریلکس کردن خوبه انجامش بدید. ترکیبی از stardew valley و sims و بازیهای لایف سیم هست. کارهای زیادی میتونید انجام بدید مثل غواصی و ماهیگیری و پرورش حیوانات مختلف و مزرعه داری و...
در کنارش چالش های مختلفی مثل آب و هوا و ماموریت های دیگه برای بالا بردن سطح جزیره و پاک کردن الودگی های زیست محیطی و... هم هست. کلی ساید کوئست های جانبی هم برای Npc مختلف وجود داره که با انجام دادنش اعتبارتون تو جزیره بیشتر میشه و پول بیشتری گیرتون میاد. یک سری رویدادهای مختلفی هم تو جزیره برگزار میشه مثل جمع کردن زباله ها یا پرورش گل و گیاه و این چیزها که با شرکت کردن داخلش جایزه و اعتبار و این چیزها گیرتون میاد.
در کل اگه میخواید یه کم ریلکس کنید و از محیط اکشن به دور باشید و یه کمی بیل بزنید و میوه بکارید و مزرعه داری کنید بازی خوبیه.
90% رای مثبت از استیم و متاش فعلا از 5 نقد 88 هست.

آخرین ویرایش:
سریز ایکس رو در جمع کردم یک هفته بزارم تو کمد ، یکم انرژی بدنم بازیابی بشه ، تقریبا 4 روزه گیم پس ریختم نزدیک 50 ساعته دارم بازی میکنم ، این طوری پیش برم طلف میشم، خداوکیلی چنان بازی ریخته توش که ادم روانی میشه، همه بازی ها هم تایم پلی بسیار زیادی دارن، هم بخش انلاین خدایی، مثلا دیشب یک ساعت FH5 بازی کردم خداوکیلی گرافیک بازی پشم واسم نزاشت... تو این 4 روز نزدیک 1720 پوینت با 48 تا اچیومنت گرفتم :|
😂استراحت کن

• Love
Reactions: Paradise Lost
بدنت رو‌ بذار تو‌ کمد. 😁

کاش من همچین وقت آزادی داشتم...🥲

• Like
Reactions: Dreadlord and all4u
دوستان .من میخوام از پلاتی گیم پس بگیریم البته برای pc گویا برای اکتیو کردن کارت بانکی میخواد قبلا اینطور نبود . میشه از این سایت ها که اطلاعات فیک میذارن شماره کارت فیک زد و فعال کرد؟

این پلیر های که تو بخش انلاین گرز3/2/1 هستن بات هستن یا واقعی؟ چون بازی ها خیلی سریع پلیر پیدا میکنن، بعدش خیلی هم بخش مولتیشون راحت تره نسبت به گرز 4 یا 5 /....

• Like
دوستان .من میخوام از پلاتی گیم پس بگیریم البته برای pc گویا برای اکتیو کردن کارت بانکی میخواد قبلا اینطور نبود . میشه از این سایت ها که اطلاعات فیک میذارن شماره کارت فیک زد و فعال کرد؟
اکانتی که‌ می‌گیرید داخلش شماره کارتی که باهاش خریداری کردن ثبت شده‌. کارت بانکی برای چی می‌خواید؟

این پلیر های که تو بخش انلاین گرز3/2/1 هستن بات هستن یا واقعی؟ چون بازی ها خیلی سریع پلیر پیدا میکنن، بعدش خیلی هم بخش مولتیشون راحت تره نسبت به گرز 4 یا 5 /....
۳ رو نمی‌دونم چون تست نکردم. ولی ریمستر ۱ و نسخه ۲ هنوز پلیر انلاین داره.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or