Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
پارتی انیمال رو تست کردم‌ خیلی خیلی خنده دار و باحاله‌.
برام عجیب بود چرا نقدهای منفی استیم همه چینی هستند.
بازی بدی نیست و کاملا فان هست مخصوصا که با دوستاتون بازی کنید.

بعد از ۴ ساعت میتونم بگم واقعا بازی خوبی هست و این نقدهای استیم فکر میکنم به مرور بهتر بشه.
بازی ایتم های خریدنی تزیینی داره که پولش رو میتونید با بازی کردن به دست بیارید. بنابراین ایراد گرفتن از این چیزها کلا احمقانه است وقتی تاثیری تو گیمپلی نداره.
مودهای مختلف بازی همه شون متنوع هستند و برای همین فصل اول اگه اسمشو بزاریم عالیه.
بازی مود تک نفره نداره، بازم نمیشه به این گفت ایراد. داشتن مود تک نفره اجبار نیست و سازنده ممکنه ترجیح بده که بازی به طور گروهی دنبال بشه. ولی دیدم تو نقدهای مختلف بهش ایراد گرفتن که بازم این ایراد وارد نیست.
۲ دقیقه تنبیه هم برای ترک کردن وسط بازی در نظر گرفته شده که اصلا چیز بدی نیست. مطمئنم اگه این تنییه خیلی کم هم نبود ازش سو استفاده میکردند و تا یه گروهی یه راند رو میباخت لفت میدادن و بازی رو برای همه خراب میکردند. بالاخره اگه یکی مجبوره از بازی خارج بشه تحمل کردن ۲ دقیقه چیز خیلی سختی نیست.

آخرین ویرایش:
طبق این لیست Exhibit PX 1052 (Credit: u/ZXXII)
گاتهام نایت قرار بوده که به گیم پس اضافه بشه و فیکس امروز اضافه میشه.
برای گاتهام مبلغ ۵۰ میلیون در نظر گرفته شده بوده.
ولی جالبه برای بالدورز گیت ۳ هم برنامه بوده که بازی با مبلغ ۵ میلیون به گیم پس اضافه بشه.
حالا نمیدونم دقیقا بعدها چی شده ولی حیف این ۵۰ میلیون دلار برای گاتهام نایت. همینو یه ۵۰ تا دیگه میزاشتن روش برای بالدورز گیت ۳ واقعا میارزید.

• Red Dead 2 - $5M/mth
• Suicide Squad - $250M
• Star Wars Jedi Survivor - $300M
• Mortal Kombat 1 - $250M
• Baldur’s Gate 3 - $5M
•Gotham Knights -$50M
• Assassin’s Creed Rift - $100M
• GTA V - $12-$15M/mth
• Dying Light 2 - $50M
• LEGO Star Wars - $35M
• Dragon Ball: The Breakers - $20M
• Return to Moneky Island - $5M
• Wreckfest 2 - $10-$14M
• Just Dance - $5M
• Blood Runner - $5M
• Glitch Busters - $5M

یه تعدادیش مثل Gta و Monkey Island و لگو اومده.

ببخشید .
تا حالا ایکس باکس نداشتم.
معنی اینو نمیدونم.
یعنی ماکروسافت این بازیا رو از سازنده میخره و میزاره تو لیست گیم پس؟

• Like
Reactions: prop
ببخشید .
تا حالا ایکس باکس نداشتم.
معنی اینو نمیدونم.
یعنی ماکروسافت این بازیا رو از سازنده میخره و میزاره تو لیست گیم پس؟
مایکروسافت بازیهای مختلف رو ارزیابی میکنه که با اوردنش توی گیم پس چقدر میتونه مخاطب جمع کنه. بازیهای مختلفی مثل لیست بالا رو جمع آوری میکنند و دربارش تحقیق میکنند که مثلا ea بابت استاروارز ممکنه چقدر پول ازشون بخواد و...
در واقع مایکروسافت بازیهای مختلفی رو از سازنده اجاره میکنه و بابت یک مدتی تو سرویسش قرار میده. مثلا میگن فلان بازی رو به مدت ۱۰ ماه میخوایم تو سرویس قرار بدیم. صاحب بازی هم میگه اوکی، ماهی مثلا ۳۰ میلیون دلار.

مایکروسافت بازیهای مختلف رو ارزیابی میکنه که با اوردنش توی گیم پس چقدر میتونه مخاطب جمع کنه. بازیهای مختلفی مثل لیست بالا رو جمع آوری میکنند و دربارش تحقیق میکنند که مثلا ea بابت استاروارز ممکنه چقدر پول ازشون بخواد و...
در واقع مایکروسافت بازیهای مختلفی رو از سازنده اجاره میکنه و بابت یک مدتی تو سرویسش قرار میده. مثلا میگن فلان بازی رو به مدت ۱۰ ماه میخوایم تو سرویس قرار بدیم. صاحب بازی هم میگه اوکی، ماهی مثلا ۳۰ میلیون دلار.

ممنون از جوابت.
پس مایکرو چه بریز بپاشی راه انداخته

• Like
Reactions: prop
متأسفانه بازی Like a Dragon Gaiden روز اول عرضه برای گیم پس میاد! :((
Like a Dragon: Ishin هم تا آخر امسال وارد گیم پس می‌شه!
#خدایا_بسه_دیگه
----------
ویرایش: Ace Attorney Trilogy هم تا ۵ روز دیگه میاد. :D تا حالا چیزی از این مجموعه بازی نکردم و بدم نمیاد یه سری بهش بزنم.

متأسفانه بازی Like a Dragon Gaiden روز اول عرضه برای گیم پس میاد! :((
Like a Dragon: Ishin هم تا آخر امسال وارد گیم پس می‌شه!
#خدایا_بسه_دیگه
----------
ویرایش: Ace Attorney Trilogy هم تا ۵ روز دیگه میاد. :D تا حالا چیزی از این مجموعه بازی نکردم و بدم نمیاد یه سری بهش بزنم.
الان دقیقا ۳۰ تا بازی دانلود شده و همین حدود دانلود نشده از گیمپس تو کوله پشتیم دارم :دی اما وقت بازی کردن چی؟ فوقش با ارفاق ۱/۲ ساعت در روز :دی باید وصیت کنم نوه هام تمومشون کنن بعید به عمر من قد بده :دی

الان دقیقا ۳۰ تا بازی دانلود شده و همین حدود دانلود نشده از گیمپس تو کوله پشتیم دارم :D اما وقت بازی کردن چی؟ فوقش با ارفاق ۱/۲ ساعت در روز :D باید وصیت کنم نوه هام تمومشون کنن بعید به عمر من قد بده :D

واقعا تعداد بازی ها بیش از حد شده. عملا نمیشه بازی کرد. به اندازه 2-3 سال عقبم.
قبلا گفته بودم الان باز میگم :)
بهترین زمان برای تموم کردن بازیهای game pass, زمانیه که اون بازی داره از سرویس خارج میشه ‌:دی

View attachment 310412

اوه اوه بهتون Ace Attorney Trilogy هم که دادن رو سرویس
این یکی دیگه خیلی حرومه اگه تجربه اش نکنید. از اوجب واجباته این سه گانه :D کار کلاسیکیه
تریلرش رو‌دیدم، این چه‌ سمی بود؟ نقش وکیل رو‌ داری؟😁

تریلرش رو‌دیدم، این چه‌ سمی بود؟ نقش وکیل رو‌ داری؟😁

آره. بازی خیلی داستانیه ولی شدید فانه. یخورده گرافیکش قدیمی شده (بازی مال زمان Game Boy Advance ـه حقیقتا) ولی داستان و شخصیتا همه عین شراب ناب عمر کردن.
به شدت پیشنهاد میشه

• Like
Reactions: Bax, wave and prop
دوستان عزیزم سلام
من برای پی سی گیم‌پس گرفتم، ولی به هیچ طریقی حتی اپ ایکس باکس نصب نمیشه. میگه در کشور شما ساپورت نمیشه.
چندتا دی ان اس زدم، فیلتر شکن زدم. بازم نشد.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

دوستان عزیزم سلام
من برای پی سی گیم‌پس گرفتم، ولی به هیچ طریقی حتی اپ ایکس باکس نصب نمیشه. میگه در کشور شما ساپورت نمیشه.
چندتا دی ان اس زدم، فیلتر شکن زدم. بازم نشد.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام
احتمالا ریجن ویندوزت روی ایرانه، از قسمت Region settings ویندوز، کشورو بذار روی آمریکا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or