Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
گیم پس پیسی چرا اینقد ارزونه مگه افزایش قیمت نداشته از طرف ماکرو؟!
با ساپورت ترکیه تلفنی حرف میزدم ازش پرسیدم جوابش این بود هر شرکتی سیاست فروش خودش داره و سیاست مایکروسافت قیمت پایین برای کشورهای که از نظر اقتصادی ضعیف هستن
گیم پس pc یک ماهش هم قیمته با لایو گلد و گیم پس کنسول قیمتش نسبت به دوماه پیش 2.4 برابر شده 29 لیر بود شده 80 لیر یک ماه
والبته گیم پس هم گرون شده تا دو ماه پیش یک ساله رو برای مشتری میخردم 900 خورده ای ظرفیت کامل اکانت شخصی حالا همون یکساله واسه خودم در میاد 1900 به مشتری میدم 2150 یعنی 2.1 برابر گرون کرده حالا کسی قبلا از قیمتی که میگفتم گرونتر میخرید از جای که میخریده گرون میفروخته بهش که الان احساس میکنه گیم پس گرون نشده... در صورتی بیشتر از دو برابر شده
و اما سونی هم سیاست فروش رو عوض کرده قطعا به ضرر گیمر ها هست همین چند روز پیش اشتراک دلوکس که گرون ترینش هست یک ساله ظرفیت کامل اکانت شخصی یک چهارم قیمت جدیدش گرفتم برای یکی از بچه های سایت ولی خوب بالا رفتن به ضرر همه هست

آخرین ویرایش:
من قبلا با گیم پس آلتیمیت کنسول روی پی سی هم استفاده میکردم و میتونستم از اپ اکسباکس استفاده کنم. الان نمیتونم... جدیدا اینجوری شده؟ باید حتما گیم پس پی سی رو جدا تهیه کنم؟

درود
اگه اکانت مال خودتونه، رو اپ استور ویندوز ایدی گیمپستونو وارد کنید، اوکی میشه و بازیها تو اپ ایکسباکس در دسترسه!
اکانت رو به صورت کامل خرید کردم. روی کنسول پسر دائیم هوم شده و روی کنسول خودم غیرهوم استفاده میکنم
روی لپ تاپ هم توی استور اکانت آلتیمیت رو وارد کرده بودم و توی اپ اکسباکس اکانت خودم رو وارد کرده بودم فلایت سیمیلاتور و دث استرندینگ رو اینجوری بازی میکردم ولی الان همش میگه که بازی تو اکانت شما نیست :(
یه جورایی اون حالت آلتیمیت کار نمیکنه انگار :|

افزایش قیمت اشتراک ها چه سونی چه ایکس باکس هم به ضرر خریداره هم فروشنده... کسی هم از این بابت که خوشحالی میکنه قطعا هنوز نمیدونه چی به چی هست...
اشتراک اگر قیمتش بالاتر بره‌ و کیفیت خدمات و سرویس تو سطح خوب بمونه و بهبود پیدا کنه خیلی هم عالیه.

حداقل سرویس گیمپس به نظر من قیمتش کمتر از چیزی هست که باید باشه. در مقابل تمام سرویس‌های رقیب واقعا صد پله بالاتره.

اکانت رو به صورت کامل خرید کردم. روی کنسول پسر دائیم هوم شده و روی کنسول خودم غیرهوم استفاده میکنم
روی لپ تاپ هم توی استور اکانت آلتیمیت رو وارد کرده بودم و توی اپ اکسباکس اکانت خودم رو وارد کرده بودم فلایت سیمیلاتور و دث استرندینگ رو اینجوری بازی میکردم ولی الان همش میگه که بازی تو اکانت شما نیست :(
یه جورایی اون حالت آلتیمیت کار نمیکنه انگار :|
والا وقتی رو استور وارد میکنید وقتی برید داخل برنامه ایکسباکس نوت میده که اکانت استور و برنامه ایکسباکس باهم یکی نیست! میخواید یکی کنیداگه قبول کنید اکانت استور دوباره عوض میشه اتومات! به این نکته دقت کنید!

والا وقتی رو استور وارد میکنید وقتی برید داخل برنامه ایکسباکس نوت میده که اکانت استور و برنامه ایکسباکس باهم یکی نیست! میخواید یکی کنیداگه قبول کنید اکانت استور دوباره عوض میشه اتومات! به این نکته دقت کنید!
بله اونم چک کردم
فکر کنم مشکل از اپ اکسباکس یا استور من باشه

• Like
Reactions: Alien87
من قبلا با گیم پس آلتیمیت کنسول روی پی سی هم استفاده میکردم و میتونستم از اپ اکسباکس استفاده کنم. الان نمیتونم... جدیدا اینجوری شده؟ باید حتما گیم پس پی سی رو جدا تهیه کنم؟
دوستان من این مشکل رو داشتم و دیروز با پشتیبانی ماکروسافت صحبت کردم یه چیز جالب و عجیب بهم گفت. گفتم اینجا بگم شما هم بدونین و تست کنید:
پشتیبانی ماکروسافت گفت که آلتیمیت رو نمیشه روی پی سی شیر کرد و فقط بازی رو میشه شیر کرد. البته من تا چند وقت پیش بدون مشکل آلتیمیت رو شیر کرده بودم و بازی میکردم ولی دیشب از پشتیبانی پرسیدم اینجوری بهم گفت. حالا نمیدونم گیم پس پی سی رو میشه شیر کرد یا اونم باید حتما روی اکانت خودم باشه.
دوستان اگه تجربه یا نظری دارن ممنون میشم در میون بزارن.

دوستان من این مشکل رو داشتم و دیروز با پشتیبانی ماکروسافت صحبت کردم یه چیز جالب و عجیب بهم گفت. گفتم اینجا بگم شما هم بدونین و تست کنید:
پشتیبانی ماکروسافت گفت که آلتیمیت رو نمیشه روی پی سی شیر کرد و فقط بازی رو میشه شیر کرد. البته من تا چند وقت پیش بدون مشکل آلتیمیت رو شیر کرده بودم و بازی میکردم ولی دیشب از پشتیبانی پرسیدم اینجوری بهم گفت. حالا نمیدونم گیم پس پی سی رو میشه شیر کرد یا اونم باید حتما روی اکانت خودم باشه.
دوستان اگه تجربه یا نظری دارن ممنون میشم در میون بزارن.
درود
همین الان تست کردم مشکلی نداره! رو استور اکانت گیمپس التیمیت هست و رو اپ ایکسباکس اکانت خودم که اشتراک ندارم! ولی تو عکس مشخصه که نوشته التیمیت! وقتی اولین بار وارد برنامه میشیم این دوتا گزینه میاد که باید کیپ ... رو بزنیم
Screenshot 2023-09-11 113506.jpg

درود
همین الان تست کردم مشکلی نداره! رو استور اکانت گیمپس التیمیت هست و رو اپ ایکسباکس اکانت خودم که اشتراک ندارم! ولی تو عکس مشخصه که نوشته التیمیت! وقتی اولین بار وارد برنامه میشیم این دوتا گزینه میاد که باید کیپ ... رو بزنیم
View attachment 308680
برای منم همین حالته منم دقیقا تا چند وقت پیش بازی میکردم و مشکلی نبود ولی دیشب پشیبانی ماکروسافت اینجوری بهم جواب داد. ممنون که تست کردین و نتیجه رو گفتین

• Like
Reactions: Alien87
پارتی انیمال رو پارسال یادمه تو شوکیس، ولی فکر نمیکردم به قدری جذاب بوده باشه که رتبه ۱ ویش لیست استیم بشه 😁
سپتامبر و اکتبر سنگینی داریم. IMG_20230914_213905_861.jpg
از این ۱۰ تا، ۷ تا دی وان رو گیم پس میاد و چه چیزی بهتر از این.

سلام.یه اکانت سوییچ diablo iv دارم.کسی اگه می خواد ۱۰ روز بهش قرض بدم بازی کنه ، پ.خ بده. بازی فیلتر نیست و ۸۷ گیگه.
فقط لطفا اگه وقت دانلود و بازی کردن دارید بگیرید.دفعه قبل یه دوستی اکانت dead island 2 گرفت تو یک هفته یک بار هم تو بازی نرفت😅

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or