Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
سلام.یه اکانت سوییچ diablo iv دارم.کسی اگه می خواد ۱۰ روز بهش قرض بدم بازی کنه ، پ.خ بده. بازی فیلتر نیست و ۸۷ گیگه.
فقط لطفا اگه وقت دانلود و بازی کردن دارید بگیرید.دفعه قبل یه دوستی اکانت dead island 2 گرفت تو یک هفته یک بار هم تو بازی نرفت😅
آخرین بار کی تست کردی که فیلتر نبود؟

سلام.یه اکانت سوییچ diablo iv دارم.کسی اگه می خواد ۱۰ روز بهش قرض بدم بازی کنه ، پ.خ بده. بازی فیلتر نیست و ۸۷ گیگه.
فقط لطفا اگه وقت دانلود و بازی کردن دارید بگیرید.دفعه قبل یه دوستی اکانت dead island 2 گرفت تو یک هفته یک بار هم تو بازی نرفت😅
دستت درد نکنه
خیلیم خوبه این کارت
فقط چند روز طول میکشه تاداونلود شه
حالا چرا ١٠ روز

• Like
Reactions: ramin1987
طبق این لیست Exhibit PX 1052 (Credit: u/ZXXII)
گاتهام نایت قرار بوده که به گیم پس اضافه بشه و فیکس امروز اضافه میشه.
برای گاتهام مبلغ ۵۰ میلیون در نظر گرفته شده بوده.
ولی جالبه برای بالدورز گیت ۳ هم برنامه بوده که بازی با مبلغ ۵ میلیون به گیم پس اضافه بشه.
حالا نمیدونم دقیقا بعدها چی شده ولی حیف این ۵۰ میلیون دلار برای گاتهام نایت. همینو یه ۵۰ تا دیگه میزاشتن روش برای بالدورز گیت ۳ واقعا میارزید.

• Red Dead 2 - $5M/mth
• Suicide Squad - $250M
• Star Wars Jedi Survivor - $300M
• Mortal Kombat 1 - $250M
• Baldur’s Gate 3 - $5M
•Gotham Knights -$50M
• Assassin’s Creed Rift - $100M
• GTA V - $12-$15M/mth
• Dying Light 2 - $50M
• LEGO Star Wars - $35M
• Dragon Ball: The Breakers - $20M
• Return to Moneky Island - $5M
• Wreckfest 2 - $10-$14M
• Just Dance - $5M
• Blood Runner - $5M
• Glitch Busters - $5M

یه تعدادیش مثل Gta و Monkey Island و لگو اومده.

آخرین ویرایش:
طبق این لیست Exhibit PX 1052 (Credit: u/ZXXII)
گاتهام نایت قرار بوده که به گیم پس اضافه بشه و فیکس امروز اضافه میشه.
برای گاتهام مبلغ ۳۰ میلیون در نظر گرفته شده بوده.
ولی جالبه برای بالدورز گیت ۳ هم برنامه بوده که بازی با مبلغ ۵ میلیون به گیم پس اضافه بشه.
حالا نمیدونم دقیقا بعدها چی شده ولی حیف این ۳۰ میلیون دلار برای گاتهام نایت. همینو یه ۳۰ تا دیگه میزاشتن روش برای بالدورز گیت ۳ واقعا میارزید.

• Red Dead 2 - $5M/mth
• Suicide Squad - $250M
• Star Wars Jedi Survivor - $300M
• Mortal Kombat 1 - $250M
• Baldur’s Gate 3 - $5M
•Gotham Knights - $30M
• Assassin’s Creed Rift - $100M
• GTA V - $12-$15M/mth
• Dying Light 2 - $50M
• LEGO Star Wars - $35M
• Dragon Ball: The Breakers - $20M
• Return to Moneky Island - $5M
• Wreckfest 2 - $10-$14M
• Just Dance - $5M
• Blood Runner - $5M
• Glitch Busters - $5M

یه تعدادیش مثل Gta و Monkey Island و لگو اومده.
Star Wars Jedi Survivor - $300M

:))

• Like
Reactions: pouria.sh
ماه خیلی خوبیه! :دی
Cocoon برای طراح ارشد گیم‌پلی Limbo و Inside هست و تریلرهاش خیلی جذاب بوده.
The Lamplighters League هم چیز باحالی به نظر می‌رسه و بدم نمیاد امتحانش کنم.
Party Animals رو از اولین باری که تریلرش رو دیدم، رفت توی لیست بازی‌های مورد انتظارم. به شدت چیز فان و بامزه‌ای به نظر می‌رسه و امیدوارم بشه به طور آدمیزادی تجربه‌ش کرد و فیلــتر و تحریم و اینا نباشه.
در نهایت هم Gotham Knights که با اینکه در حد بتمن‌های درست حسابی نیست، ولی خیلی دوست داشتم سراغش برم و حیفم می‌اومد پول خرج کنم و خوشبختانه بالاخره برای گیم پس اومد! :دی
فقط بدبختی اینجاست که تا مدت‌ها درگیر Starfield هستم (فعلاً ۳۵ ساعت شده و هنوز تقریباً چیزی از بخش اصلی و مأموریت‌های گروه‌های مختلف ندیدم! :دی) و بعدش هم Forza Motorsport میاد و این وسط چیزهایی مثل Lies of P و کلی بازی از قدیم هم موندن. باید برم با شیطان یه قراردادی ببندم و روحم رو بفروشم برای گرفتن زمان بیشتر. :(

ماه خیلی خوبیه! :D
Party Animals رو از اولین باری که تریلرش رو دیدم، رفت توی لیست بازی‌های مورد انتظارم. به شدت چیز فان و بامزه‌ای به نظر می‌رسه و امیدوارم بشه به طور آدمیزادی تجربه‌ش کرد و فیلــتر و تحریم و اینا نباشه.
در نهایت هم Gotham Knights که با اینکه در حد بتمن‌های درست حسابی نیست، ولی خیلی دوست داشتم سراغش برم و حیفم می‌اومد پول خرج کنم و خوشبختانه بالاخره برای گیم پس اومد! :D
فقط بدبختی اینجاست که تا مدت‌ها درگیر Starfield هستم (فعلاً ۳۵ ساعت شده و هنوز تقریباً چیزی از بخش اصلی و مأموریت‌های گروه‌های مختلف ندیدم! :D) و بعدش هم Forza Motorsport میاد و این وسط چیزهایی مثل Lies of P و کلی بازی از قدیم هم موندن. باید برم با شیطان یه قراردادی ببندم و روحم رو بفروشم برای گرفتن زمان بیشتر. :(
همه این بازیها روی هم به اندازه یکی ۲ تا از فکشن های استارفیلد زمان میبرن.
تو استارفیلد انگار ارتیفکتهای بازی رو زمان دنیای واقعی هم تاثیر میزارن و با یه چشم به هم زدن ۴،۵ ساعت میگذره.

در نهایت هم Gotham Knights که با اینکه در حد بتمن‌های درست حسابی نیست، ولی خیلی دوست داشتم سراغش برم و حیفم می‌اومد پول خرج کنم و خوشبختانه بالاخره برای گیم پس اومد! :D
فقط بدبختی اینجاست که تا مدت‌ها درگیر Starfield هستم (فعلاً ۳۵ ساعت شده و هنوز تقریباً چیزی از بخش اصلی و مأموریت‌های گروه‌های مختلف ندیدم! :D) و بعدش هم Forza Motorsport میاد و این وسط چیزهایی مثل Lies of P و کلی بازی از قدیم هم موندن. باید برم با شیطان یه قراردادی ببندم و روحم رو بفروشم برای گرفتن زمان بیشتر. :(
pay day 3 نمیزنی؟:))

• Like
Reactions: Dinosaur
همه این بازیها روی هم به اندازه یکی ۲ تا از فکشن های استارفیلد زمان میبرن.
تو استارفیلد انگار ارتیفکتهای بازی رو زمان دنیای واقعی هم تاثیر میزارن و با یه چشم به هم زدن ۴،۵ ساعت میگذره.
دقیقا! :دی من اصلا گذشت زمان رو نمی‌فهمم و مثلا امروز کنسول رو روشن کردم و روی یه سیاره فرود اومدم که ماموریت خاصی هم نداشت و یه چیز خیلی فرعی بود. انقدر برای خودم گشت و گذار و اسکن می‌کردم و جک جونور می‌کشتم و غارنوردی می‌کردم که به خودم اومدم و دیدم ۲ ساعت گذشته و یادم رفته اون ماموریت رو انجام بدم و دیگه یه کاری پیش اومد و کنسول رو خاموش کردم تا فردا! :دی

pay day 3 نمیزنی؟:))
نه متاسفانه! با اینکه محبوب‌ترین بازی توی اون لیسته، با سلیقه من جور نیست. :دی

خیلی بازی زیاده روی سرویس واقعا فرصت نمیشه:D یک ماهه که با اره اییه مشغولیم و فعلا مدام براش اپدیت میاد. اینقد victim بازی کردم این مدت از سایه خودمم میترسم!:ninja: gta رم نصب کردم صد گیگ مفصل میخام بازی کنم اون موقعا رو ps3 زده بودمش خیلی وخت پیش. استار فیلد تو لیستمه بعیده من خوشم بیاد واقعا بعیده ولی بخاطر شهرت و حواشی ش نصبش میکنم. (مطمئنم سه روز بعدش دیلیته:D)

دیابلو ۴ رو یادت رفت 🤣😂

• Like
Reactions: Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or