Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
من که دیگه نموندم منتظر و دارم بازی میکنم اپیزود پکشم نگرفتم مشکلی برای پخش کات سیناش نیست.بعیده جایگاه خاصی داشته باشه این بازی برای من احتمالا صرفا یه بازیه که بزنم و برم بعدی..
بعد از تجربه معرکه و فک چسبون Moonscars ترجیحم یه بازی اروم بود که tell me why مد نظرم بود ولی الان با کوانتوم سرگرمم👍

کسی هست بخواد اکانت گیم پسشو برای دو هفته با من شریک کنه یا نه
میترسم از این سایت ها بخرم بعد سریز ایکس بن بشه 😐 می‌خوام FH5 رو فقط بازی کنم خدایی شده عقده واسم😀😂 شانس کند ما هم گیفت کارت خریدم قیمتش از یک دلار شد ۲۴ دلار 😑

سلام
دوستان من چن تا سوال داشتم.
من و یکی از دوستان میخوایم که اکانت ظرفیت کامل ultimate game pass بگیریم. هر دو فقط روی PC بازی میکنیم. یعنی دو دستگاه کامپیوتر جدا از هم که میخوایم این اکانت رو روی هر دو دستگاه فعال کنیم! من توضیحات موجود توی نت رو خوندم ولی یک سری ابهام برام به وجود اومده، ممنون میشم کمک کنید.
1. من الان باید فقط یک اکانت مایکروسافت استور بسازم؟ و فروشنده فقط روی این اکانت گیم پس اولتیمیت رو خریداری (شارژ) میکنه؟ و بعد از اون باید برای خودم و دوستم، هرکدوم به طور جداگانه یک اکانت برای xbox app بسازم؟
2. بعد از فعال سازی گیم پس آیا باید روی اکانت ها تنظیمات خاصی انجام بدم تا بشه همزمان آنلاین شد؟ یا به طور عادی هم میشه همزمان انلاین شد و حتی با همدیگه وارد بازی بشیم؟
3. این سوال خیلی برام مهمه! برای لینک کردن اکانت های دیگه مثل EA Play و یا ubisoft و ... ، فقط یکی از اکانت ها رو میشه لینک کرد؟ و در این صورت نفر دوم دیگه دسترسی به بازی های این شرکت ها به هیچ عنوان نداره؟
4. برای وارد شدن و یا ثبت نام و... آیا باید ق.ن.د شکن بزنیم؟ منظوریم اینه که مایکروسافت استور فیل.تره؟ همچنین xbox app ؟ میخوام ببینم وضعیت بازی کردن آنلاین و یا دانلود چطوریه؟

میترسم از این سایت ها بخرم بعد سریز ایکس بن بشه می‌خوام FH5 رو فقط بازی کنم خدایی شده عقده واسم شانس کند ما هم گیفت کارت خریدم قیمتش از یک دلار شد ۲۴ دلار
از سایت cdkeyshare ظرفیتی بخر مطمین باش بن نمیشی.الکی خودتو از گیمپس محروم کردی.یه دونه گیم پس ظرفیتی بخر یک ساله.فکر کنم تخفیف هم خورده.یک ساله ظرفیت عادی پونصد هزار میده فکر کنم.

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

از سایت cdkeyshare ظرفیتی بخر مطمین باش بن نمیشی.الکی خودتو از گیمپس محروم کردی.یه دونه گیم پس ظرفیتی بخر یک ساله.فکر کنم تخفیف هم خورده.یک ساله ظرفیت عادی پونصد هزار میده فکر کنم.

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
از یکی از دوستان گرفتم منتها سرعت دانلود از استور کمتر از یک مگابایته ماشاالله هر بازی هم بالای 100 گیگ راهی هست بشه بازی ها رو از کامپیوتر به ایکس باکس انتقال داد؟

سلام
دوستان من چن تا سوال داشتم.
من و یکی از دوستان میخوایم که اکانت ظرفیت کامل ultimate game pass بگیریم. هر دو فقط روی PC بازی میکنیم. یعنی دو دستگاه کامپیوتر جدا از هم که میخوایم این اکانت رو روی هر دو دستگاه فعال کنیم! من توضیحات موجود توی نت رو خوندم ولی یک سری ابهام برام به وجود اومده، ممنون میشم کمک کنید.
1. من الان باید فقط یک اکانت مایکروسافت استور بسازم؟ و فروشنده فقط روی این اکانت گیم پس اولتیمیت رو خریداری (شارژ) میکنه؟ و بعد از اون باید برای خودم و دوستم، هرکدوم به طور جداگانه یک اکانت برای xbox app بسازم؟
2. بعد از فعال سازی گیم پس آیا باید روی اکانت ها تنظیمات خاصی انجام بدم تا بشه همزمان آنلاین شد؟ یا به طور عادی هم میشه همزمان انلاین شد و حتی با همدیگه وارد بازی بشیم؟
3. این سوال خیلی برام مهمه! برای لینک کردن اکانت های دیگه مثل EA Play و یا ubisoft و ... ، فقط یکی از اکانت ها رو میشه لینک کرد؟ و در این صورت نفر دوم دیگه دسترسی به بازی های این شرکت ها به هیچ عنوان نداره؟
4. برای وارد شدن و یا ثبت نام و... آیا باید ق.ن.د شکن بزنیم؟ منظوریم اینه که مایکروسافت استور فیل.تره؟ همچنین xbox app ؟ میخوام ببینم وضعیت بازی کردن آنلاین و یا دانلود چطوریه؟
من رو پی سی استفاده نمیکنم ولی شما بجای اینکه اکانت بسازی و بدی فعال کنن و اشتراک بذاریش بنظرم از فروشنده ها ظرفیت پی سی رو بخر چون همه برای کنسول میخرن گبم پس پی سی میمونه رو دستشون به مفت حاضرن رد کنن بره چند وقت پیش یکسالشو صدو خورده ای یکی از دوستان خرید الانو قیمت ندارم
من اطلاع دقیق ندارم ولی درمورد سوال دوم یک نفر باید شیرش کنه یک نفر دیگه رو خود همون اکانت بازی کنه (مگر اینکه همونطور که گفتم دوتا ظرفیت پی سی بخرید که ارزونترم باید دربیاد) درکل از کانال ها یا سایتا دوتا اکانت بخرید هرکدومتون استفاده کنید راحت
برای وصل شدن هم دی ان اس کفایت میکنه
میترسم از این سایت ها بخرم بعد سریز ایکس بن بشه 😐 می‌خوام FH5 رو فقط بازی کنم خدایی شده عقده واسم😀😂 شانس کند ما هم گیفت کارت خریدم قیمتش از یک دلار شد ۲۴ دلار 😑
از دوکی دوکی یا بقیه کانالا بخر من چند روز پیش گیم پسم تموم شد دوباره ۴ ماهه هوم گرفتم ازش ۱۶۰ تومن
از یکی از دوستان گرفتم منتها سرعت دانلود از استور کمتر از یک مگابایته ماشاالله هر بازی هم بالای 100 گیگ راهی هست بشه بازی ها رو از کامپیوتر به ایکس باکس انتقال داد؟
برای دانلود اگه با وای فای به مودم وصلی کابل وصل کن و دی ان اس هم قطع کن موفع دانلود نیازی بهش نیست
از پی سی هم میتونی دانلود کنی منتقل کنیولی به هارد اکسترنال نیاز داری

ای بابا کوانتوم بریک رفت که رفقا🫤تموم نکرده بودم هنوز! 😐چه کنیم بنظرتون نگرش دارم تا برگرده روی سرویس یا فعلا uninstall کنم بعدا نصب کنم؟

ای بابا کوانتوم بریک رفت که رفقا🫤تموم نکرده بودم هنوز! 😐چه کنیم بنظرتون نگرش دارم تا برگرده روی سرویس یا فعلا uninstall کنم بعدا نصب کنم؟
تا جایی که یادمه گفتن واسه مشکل لایسنس موقت حذف میشه دوباره برمیگرده

• Like
Reactions: Hmbazi
اگه میخواید گوست وایر روز عرضه بازی کنید فعلا دست نگه دارید
مثل این که پرفورمنس افتضاح داره حتی روی sx
Jez بازی رو نقد کرده و گفته رو حالت پرفورمنس مد، بازی از 60 فریم به 30 و حتی زیر اون میاد و رو حالت کوالیتی مود اصلا انگار اسلوموشن هست:|
Ghostwire: Tokyo (Xbox) review — Folklore, fresh concepts, frustrated

Jez بازی رو نقد کرده و گفته رو حالت پرفورمنس مد، بازی از 60 فریم به 30 و حتی زیر اون میاد و رو حالت کوالیتی مود اصلا انگار اسلوموشن هست:|
احتمالا انقدر به قرارداد بازی با سونی پایبند بودن که حتی فرآیند پورت کردن بازی رو هم گذاشتن بعد از تموم شدن قرارداد انجام بدن:-<

حقیقتا اصلا مود کوالیتی رو همون فایو هم بیهوده بود بازی زیر ۶۰ فریم به شدت غیرقابل بازیه تازه من معمولا با ۳۰ فریم مشکلی ندارم ولی با توجه به fast paced بودن بازی ۳۰ فریم واقعا بنظرم آزار دهندس
اگه میخواید رو ایکس باکس پلی بدید تا وقتی ۶۰ فریم ثابت و بدون دراپ نداده نصب نکنید بنظرم صبر کنید فیکس بشه بعد

1681229621952.png

download (14).png

رو PC همون اوایل من بازی کردم حالم بهم خورد از وضعیت پرفرمنسش در جا ولش کردم !!!!

دوستان گوست وایر رو همون اول که ریلیز شد تا آخرای بازی رفتم.واقعا بدترین تجربه این یکی دوسالم بود زیاد هم براش حرس نخورید‌.هم گیم پلی هم داستان هیچ لذتی نداره.تو ترلیر شاید بنظر جذاب بیاد ولی فکر به وقتی که براش گذاشتم هم میکنم حالم بد میشه.

دوستان گوست وایر رو همون اول که ریلیز شد تا آخرای بازی رفتم.واقعا بدترین تجربه این یکی دوسالم بود زیاد هم براش حرس نخورید‌.هم گیم پلی هم داستان هیچ لذتی نداره.تو ترلیر شاید بنظر جذاب بیاد ولی فکر به وقتی که براش گذاشتم هم میکنم حالم بد میشه.
تجربه بدی نیست مخصوصا اگه japanese folklore دوست داشته باشید من رو پلاس اومد پلاتش کردم ارزش تجربه داره ولی قطعا نه با مشکل فریم ریت حتی رو ۶۰ ثابت هم روون نبود من اون یکی گزینه گرافیکی که کلا فریم ریت رو باز میذاشت گذاشته بودم

• Like
Reactions: Rohshen
بهترین بازی indie سال 2021 هم اکنون در گیم پس موجود است
مقاله ای از VG247

Screenshot_20230412_160739_Chrome.jpg
می‌گویند تعریف دیوانگی در تکرار انجام یک چیز برای بارها و بارها و بارها می باشد. ولی چی می شود اگر شما زندگیتان را در در یک مدار پیوسته، مدام تکرار کنید و هربار مقداری در مورد علت وجودیتان یاد بگیرید و در واقع به شناخت بیشتری برسید!
چه می شود اگر به جای محکوم بودن به دیوانگی به دلیل تکرار، عامل نجات زندگیتان باشد؟

نام بازی : Loop hero
ژانر: rougelike, strategy, دارای المان هایRPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or