Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
این civilization اومد سرویس هم کل بازایی که دستم بود گذاشتم کنار، هم رسما کور شدم از بس بازی کردم! :blink: ولی چقد بد اچیومنت میده سه دف کل دنیا رو گرفتیم هنو هیچی به هیچی🫤چیز دندون گیری نصیبم نشده:D
=========
از فردا برمیگردم سر for honor😘

ز روز گذر کردن اندیشه کن___پرستیدن دادگر پیشه کن

اون روش تبدیل گلد به گیم پس هنوز کار می کنه.
امروز تا دو سال رو اکانتم شارژ کردم.View attachment 288281
اپگرید گلد تایید شده که هنوزم کار میکنه ولی gpu یک دلاری حذف شده که هزینه این اپگرید رو یکم گرونتر میکنه

• Like
Reactions: shinsuke
IMG_20230328_230252.jpg
واقعا نکته جالب و مهم گیم پس برای من این بود که سراغ بازی هایی رفتم که حتی کرک هم میشد نمیرفتم و دیدم که از چه تجربه نابی خودم رو محروم کرده بودم.
مثلا تازگیا Road 96 رو امتحان کردم و واقعا لذت بردم. یه بازی تقریبا هیچ هایکینگ طور درباره چندتا تینجر هست که از خونه فرار کردن و باید به مرز برسند. تو این مسیر با کاراکترهای واقعا باحالی رو به رو میشید و اتفاقاتی براتون میوفته. گیم پلی خیلی ساده ای داره و چالش سختی رو به روتون نیست ولی دنیایی که داره با کاراکترها و موسیقی بی نظیرش جذبتون میکنه.
بعد این Long dark رو تست کردم و هنوز تمومش نکردم ولی دقیقا یه بازی مناسب سبک بقا هست که من دوست دارم. محیط کوهستان و هوای سرد و شکار و تصمیم های درست برای زنده موندن.
قبلا هم با پیشنهاد دوستان Artful Escape و Edith Finch رو بازی کردم که تجربه های خیلی متفاوت و شیرینی بودن برام. اینا رو اگه گیم پس وجود نداشت هیچوقت سراغشون نمیرفتم ولی بخاطر همین گیم پس من ژانرهای مختلفی رو تجربه کردم حالا جالبه که تو همین ژانرهای مختلف عناوین خوبی هم وجود داره که جز بهترین هاش هستند.
برای ماه اینده هم بیشتر از هر چیزی منتظر بندیکت فاکس هستم.

رفیق نکته خوبی که در بازی های رایگان سرویس گلد وجود دارد این هست که هر ماه با عناوینی روبرو می شویم که به جز سازنده دیگر کسی اسم این بازی ها رو نشنیده است!مثلا بنده الان متوجه شدم این دو بازی وجود خارجی دارند و به اطلاعاتم اضافه گردید.

Out of Space رو احتمالا تست کنم بیاد میگیرمش. بازیای گلد چن وخته خوب شدن راضی بودم انتظار زیادی نمیره البته ازین سرویس ولی همین فرمون ادامه بده👍

truberbrook قشنگ بود خودم میخاسم بخرم اومد گلد، Lamentum خوب بود، Iris fall که حتما بازی کنید عالیه و windbound هم تو برنامه م هست که امتحان کنم فک میکنم شاید شبیه FAR: Changing Tides باشه. for the king قبلا بازی کردم هر کی دست نگرفته ش ضرر کرده خیلی قشنگه و colt canyon هم پسند من نیست ولی برا بعضیا هست :D

همچنان با قدرت هم گیم پس هم گلد💪😘

• Like
Reactions: g - unit and Adam
بازی Quantum Break قراره به زودی (شاید تا دو هفته دیگه) از روی گیم پس برداشته بشه و دوستانی که می‌خوان تجربه‌ش کنن و هنوز سراغش نرفتن، بازی رو از دست ندن. :D
علت حذفش از گیم پس رو نمی‌دونم، چون ناشر و صاحب IP مایکروسافت هست. حالا یا دلایل حقوقی و لایسنس و... برای چیزهایی مثل موسیقی داره، یا شاید Remedy حقوق بازی رو از مایکروسافت خریده که در آینده راحت‌تر دنیای مخصوص خودش رو با این بازی‌ها جلو ببره.
من خودم همین چند وقت پیش بالاخره رفتم سراغش و به نظرم چیز خوبی بود و یه ذره آندرریتد. :D گیم‌پلی مناسبی داره با قدرت‌های جالب، داستانش هم بد نیست و نه اینکه فوق‌العاده باشه، ولی در حد خوبیه و آدم رو جذب می‌کنه. گرافیکش هم به شکل عجیبی بعد از این همه سال هنوز عالیه و به جز بحث فریم ریت که دوست داشتم 60fps بود، از بقیه جهات کمبود خاصی نداره و حتی با یه ذره دستکاری می‌تونه تقریباً یه بازی امروزی به نظر برسه و از جهاتی مثل فیزیک بعضی بخش‌ها، از خیلی از بازی‌های جدید هم خفن‌تره.
بیشترین مشکل من با کاتسین‌های لایو اکشن بود. کیفیت‌شون بد نیست و حتی از جهاتی فراتر از انتظارم بودن، ولی یه حس عجیبی می‌ده که بشینی یه مرحله رو تموم کنی و بعدش لایو اکشن ببینی. یعنی برای من اصلاً دلچسب نیست و ترجیح می‌دادم با گرافیک خود بازی باشه. بگذریم که بعد از دانلود بازی، خبر نداشتم که باید کاتسین‌ها رو هم جدا بگیرم و برای همین حالت استریم داشت و قطع و وصل می‌شد! :| دیگه آخرش بی‌خیال شدم و بعد از تموم کردن هر مرحله، کاتسینش رو توی یوتیوب دیدم! :D
در مجموع اگه اهل بازی‌های شوتر سوم شخص با تم اکشن ماجرایی هستین و با Remedy حال می‌کنین، حتماً یه سری به بازی بزنین. عشق من، مرحوم لنس ردیک هم توی بازی حضور داره و جزو بهترین بخش‌های داستان هست. همین‌طور ایدن گیلن (لیتل فینگر از Game of Thrones) هم توی بازی هست و کورتنی هوپ (شخصیت اصلی Control) هم یکی دیگه از کاراکترهای بازیه.

آخرین ویرایش:
بازی Quantum Break قراره به زودی (شاید تا دو هفته دیگه) از روی گیم پس برداشته بشه و دوستانی که می‌خوان تجربه‌ش کنن و هنوز سراغش نرفتن، بازی رو از دست ندن. :D
علت حذفش از گیم پس رو نمی‌دونم، چون ناشر و صاحب IP مایکروسافت هست. حالا یا دلایل حقوقی و لایسنس و... برای چیزهایی مثل موسیقی داره، یا شاید Remedy حقوق بازی رو از مایکروسافت خریده که در آینده راحت‌تر دنیای مخصوص خودش رو با این بازی‌ها جلو ببره.
من خودم همین چند وقت پیش بالاخره رفتم سراغش و به نظرم چیز خوبی بود و یه ذره آندرریتد. :D گیم‌پلی مناسبی داره با قدرت‌های جالب، داستانش هم بد نیست و نه اینکه فوق‌العاده باشه، ولی در حد خوبیه و آدم رو جذب می‌کنه. گرافیکش هم به شکل عجیبی بعد از این همه سال هنوز عالیه و به جز بحث فریم ریت که دوست داشتم 60fps بود، از بقیه جهات کمبود خاصی نداره و حتی با یه ذره دستکاری می‌تونه تقریباً یه بازی امروزی به نظر برسه و از جهاتی مثل فیزیک بعضی بخش‌ها، از خیلی از بازی‌های جدید هم خفن‌تره.
بیشترین مشکل من با کاتسین‌های لایو اکشن بود. کیفیت‌شون بد نیست و حتی از جهاتی فراتر از انتظارم بودن، ولی یه حس عجیبی می‌ده که بشینی یه مرحله رو تموم کنی و بعدش لایو اکشن ببینی. یعنی برای من اصلاً دلچسب نیست و ترجیح می‌دادم با گرافیک خود بازی باشه. بگذریم که بعد از دانلود بازی، خبر نداشتم که باید کاتسین‌ها رو هم جدا بگیرم و برای همین حالت استریم داشت و قطع و وصل می‌شد! :| دیگه آخرش بی‌خیال شدم و بعد از تموم کردن هر مرحله، کاتسینش رو توی یوتیوب دیدم! :D
در مجموع اگه اهل بازی‌های شوتر سوم شخص با تم اکشن ماجرایی هستین و با Remedy حال می‌کنین، حتماً یه سری به بازی بزنین. عشق من، مرحوم لنس ردیک هم توی بازی حضور داره و جزو بهترین بخش‌های داستان هست. همین‌طور ایدن گیلن (لیتل فینگر از Game of Thrones) هم توی بازی هست و کورتنی هوپ (شخصیت اصلی Control) هم یکی از کاراکترهای بازی هست.
من خودم طرفدار کارهای رمدیم مخصوصا کوانتم و کنترل
یه چیز عجیبیه کوانتم گرافیک عجیبی داره مخصوصا رو نسل ۹
خلاصه حتما تجربش کنید
مخصوصا رو گیم پس که مفت درمیاد😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or