Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
من خودم طرفدار کارهای رمدیم مخصوصا کوانتم و کنترل
یه چیز عجیبیه کوانتم گرافیک عجیبی داره مخصوصا رو نسل ۹
خلاصه حتما تجربش کنید
مخصوصا رو گیم پس که مفت درمیاد😁
کوانتوم برای نسل ۹ آپدیت نداده همون ورژن ONE X رو میشه با سریز اکس بازی کرد که همونم از خیلی از بازی های امروزی گرافیکش بهتره

آقا یه چیز جالب من اصلا با کنترل حال نکردم بر عکس کوانتوم
کنترل عملا همون دنباله معنوی کوانتوم بود ولی به من یکی هیچیش نچسبید
حتی گرافیک هم من کوانتوم بریک رو بهتر میدونم به نسبت کنترل

• Like
Reactions: Hodor
آقا یه چیز جالب من اصلا با کنترل حال نکردم بر عکس کوانتوم
کنترل عملا همون دنباله معنوی کوانتوم بود ولی به من یکی هیچیش نچسبید
حتی گرافیک هم من کوانتوم بریک رو بهتر میدونم به نسبت کنترل
کنترل اگه با یه سیستم بالا باrtx بازی کنی از حال میری عجیب گرافیک خفنی داره تخریب پذیریش فوق العادست فیزیک عالی داره نور پردازی بی نظیری داره هرچند کوانتوم هم عالیه مخصوصا وقتی زمان ثابت میشه فک برانداز میشه بازی
کنترل خبری هم از ادامش اومد ولی فعلا چیزی نشون ندادن
ولی من منتظرم ببینم رمدی با الن ویک 2 چه میکنه موتور گرافیک خفن قدرت نسل ۹ wow چه شود 😵

پوفففف!! کات سیناش میشه هشتاد گیگ :blink:
بعد چهل و خورده ایی دانلود خود کوانتوم بریک الان هشتاد گیگم اپیزود پک هست! امشب برم تو بازی ببیم انلاین میشه دید یا میباس حتما دانلود کنم🫤

• Like
Reactions: Sina pishdar
پوفففف!! کات سیناش میشه هشتاد گیگ :blink:
بعد چهل و خورده ایی دانلود خود کوانتوم بریک الان هشتاد گیگم اپیزود پک هست! امشب برم تو بازی ببیم انلاین میشه دید یا میباس حتما دانلود کنم🫤
من همون زمان عرضه بازی کردم اگر اشتباه نکنم امکان استریم هم بود هرچند تا جایی که یادمه نتم زورش نمیرسید. بنظرم پک رو دانلود کن که با کیفیت عالی بی دردسر بشینی ببینی چون واقعاً اپیزوداش جذاب بودن حیف با کیفیت پایین ببینی

As we previously found out from Moon Studios and Ori, even though MS owns the publishing rights and IP, that doesn't automatically mean they can just put the games on Game Pass without additional agreement. Clearly the dev and any licensees will be expecting to receive compensation for so many units sold etc, and Game Pass completely changes how that works. So I'm guessing whatever additional agreements they put in place for QB are finally coming to an end.

This won't be an issue for first party developed games of course, or "second party" games that were published after Game Pass was conceived, as they will certainly have ensured those publishing contracts will have taken it in to account in the first place to avoid these kinds of issues.

همچین سناریویی هم مطرحه

هر چی تو لیستم بود این ماه میره
لانگ دارک رو دارم میرم همچنان
رینبو سیکس و LiS هم تو لیستم بود ای بابا ☹️
Life is strange تو لیست منم بود ولی بعیده برسم احتمالا کوانتوم بگیره وقتم رو. اینجاس که قدر سرویس گلد رو میدونید:Dبازی میاد Claim کن هر وخت حال کردی بازی کن:D

• Like
Reactions: prop

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or