Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
Wo long fallen dynasty روی گوشی و کلاود
View attachment 286169
View attachment 286170
View attachment 286171

چه چینش عجیب غریبی، یکی تست کنه ببینه چطوریه :D
اولین بار نیست خیلی از بازیا رو کلاود از تاچ گوشی پشتیبانی میکنن من واسه تست اوایل ac odyssey و yakuza 6 رو با گوشی رفتم خیلی سم بود بنظرم اونی که بخواد با تاچ گوشی بازی کنسولی رو بره هیچی واسه اژ دست دادن نداره :D

دوستان من متوجه نشدم الان بعد اینکه اکانت باز کردم رو ایمیل شخصی خودم برای گیم پس ویندوز ، بخوام گیم پس اولتیمیت یکساله بگیرم باید کد بگیرم ریدیم کنم یا اکانت بگیرم به اکانتی که ساختم شیر کنم ؟؟
بعد اینکه اکانت مثل استیم ریجن ترکیه بسازم ارزون تر در میاد ؟؟

دوستان من متوجه نشدم الان بعد اینکه اکانت باز کردم رو ایمیل شخصی خودم برای گیم پس ویندوز ، بخوام گیم پس اولتیمیت یکساله بگیرم باید کد بگیرم ریدیم کنم یا اکانت بگیرم به اکانتی که ساختم شیر کنم ؟؟
بعد اینکه اکانت مثل استیم ریجن ترکیه بسازم ارزون تر در میاد ؟؟
شما اول باید انتخاب کنی حتما میخوای گیم پس رو اکانت خودت باشه یا راه ارزونتر که خرید اکانت هست رو میخوای بری
اگه رو اکانت خودت میخوای باشه یا باید کد بزنی که گرون ترین روشه یا اکانتتو بدی روش گیم پس فعال کنن که حدود ۱۱۰۰ هزینشه
یا ارزونتربن روش رو میخوای که خرید اکانت هست. اگه ارزونترین رو میخوای کانالی که گفتم یا کانالا و سایتای مشابه پیام بده اکانت گیم پس پی سی بدن بهت به خودشون بگی راهنماییت میکنن من رو پی سی استفاده نکردم ولی فکر کنم رو پی سی هم شیر میشه میتونی برگردی رو اکانت خودت بازی کنی (غیر از بازیای ea که باید رو اکانتی که بهت دادن بازی کنی اونم درهرصورت به اکانت ea خودت وصل میکنی زیاد فرقی نداره)
مایکرو هم ریجن بندی خاصی موقع ساخت نداره با وی پی ان از هر کشوری میشه خرید زد روش

شما اول باید انتخاب کنی حتما میخوای گیم پس رو اکانت خودت باشه یا راه ارزونتر که خرید اکانت هست رو میخوای بری
اگه رو اکانت خودت میخوای باشه یا باید کد بزنی که گرون ترین روشه یا اکانتتو بدی روش گیم پس فعال کنن که حدود ۱۱۰۰ هزینشه
یا ارزونتربن روش رو میخوای که خرید اکانت هست. اگه ارزونترین رو میخوای کانالی که گفتم یا کانالا و سایتای مشابه پیام بده اکانت گیم پس پی سی بدن بهت به خودشون بگی راهنماییت میکنن من رو پی سی استفاده نکردم ولی فکر کنم رو پی سی هم شیر میشه میتونی برگردی رو اکانت خودت بازی کنی (غیر از بازیای ea که باید رو اکانتی که بهت دادن بازی کنی اونم درهرصورت به اکانت ea خودت وصل میکنی زیاد فرقی نداره)
مایکرو هم ریجن بندی خاصی موقع ساخت نداره با وی پی ان از هر کشوری میشه خرید زد روش
ممنون ، نه میخوام خودم اکانت بسازم و بدم واسش یه اولتیمیت ۱۲ ماهه بزنن قانونی ( چون خودمون نمیتونیم ریدیم کنیم ) البته عید این کارو انجام میدم دیگه ۱۱۰۰ هزینه یه بازی ۲۰ دلاریه
ظرفیتی که ارزون تر در میاد همون اکانت های اشخاص دیگست که غیر قانونی استفاده میشه ؟

ممنون ، نه میخوام خودم اکانت بسازم و بدم واسش یه اولتیمیت ۱۲ ماهه بزنن قانونی ( چون خودمون نمیتونیم ریدیم کنیم ) البته عید این کارو انجام میدم دیگه ۱۱۰۰ هزینه یه بازی ۲۰ دلاریه
ظرفیتی که ارزون تر در میاد همون اکانت های اشخاص دیگست که غیر قانونی استفاده میشه ؟
غیرقانونی نیستن اونم فانونیه اون اکانتی که ارزونتره ظرفیتیه دو نفر ظرفیت هوم و غیرهومش رو روی کنسول استفاده میکنن روی پی سی هم از همون اکانت میشه استفاده کرد ولی چون خریداری نداره مغت میفروشن که بنظر من گزینه مناسبتریه واسه کسی که فقط رو پی سی میخواد استفاده کنه ولی بازم سلیقه خودتونه اگه دوست دارید رو اکانت خودتون فعال بشه اکانتو میدید فعال میکنن براتون

Wo long fallen dynasty روی گوشی و کلاود
View attachment 286169
View attachment 286170
View attachment 286171

چه چینش عجیب غریبی، یکی تست کنه ببینه چطوریه :D
این چند وقت خیلی دودل بودم که سری ایکس‌بخرم یا نه.
امشب اتفاقی گفتم که بزار از ایکس کلود استفاده کنم ببینم چطوریه؟
سال پیش استفاده کردم ولی کمی لگ داشت ولی امشب که تست کردم به طور شگفت انگیزی خوب بود و از نسخه کامپیوتر که نصب میکردم اگه بهتر اجرا نمیشد بدتر به هیچ عنوان نبود.
این مد تاچ اسکرین خوب نیست و باعث میشه جزئیات زیادی از تصویر دیده نشه.خوشبختانه دو تا دسته ایکس باکس دارم.
باید فردا بیشتر باهاش سر و کله بزنم و ببینم Atomic Heart رو میشه بصورت استریم تموم کرد یا نه.
یه ویدیو کوتاه هم گرفتم البته کیفیت تصویر رو اوردم پایین تا بشه آپلود کرد و تو خود بازی تصویر شفاف تر هست.
View attachment YouCut_20230304_032454078.mp4
Screenshot_20230304_033020_Game Pass.jpg

آخرین ویرایش:
این چند وقت خیلی دودل بودم که سری ایکس‌بخرم یا نه.
امشب اتفاقی گفتم که بزار از ایکس کلود استفاده کنم ببینم چطوریه؟
سال پیش استفاده کردم ولی کمی لگ داشت ولی امشب که تست کردم به طور شگفت انگیزی خوب بود و از نسخه کامپیوتر که نصب میکردم اگه بهتر اجرا نمیشد بدتر به هیچ عنوان نبود.
این مد تاچ اسکرین خوب نیست و باعث میشه جزئیات زیادی از تصویر دیده نشه.خوشبختانه دو تا دسته ایکس باکس دارم.
باید فردا بیشتر باهاش سر و کله بزنم و ببینم Atomic Heart رو میشه بصورت استریم تموم کرد یا نه.
یه ویدیو کوتاه هم گرفتم البته کیفیت تصویر رو اوردم پایین تا بشه آپلود کرد و تو خود بازی تصویر شفاف تر هست.
View attachment 286235
View attachment 286237
داداش لطفا صفر تا صد اجرای کلود رو توضیح بده.
برنامه مورد نیاز
فیل شکن اره یا نه
گیم پس هوم یا غیر هوم

• Like
Reactions: Arash-S212
برنامه مورد نیاز
فیل شکن اره یا نه
گیم پس هوم یا غیر هوم
شما اگه گیم پس ظرفیت کامل داری یا ظرفیت غیرهوم (روی هوم نمیتونید چون کسی که داره غیرهومشو استفاده میکنه از اکانتش میوفته بیرون همزمان نمیشه انلاین بود) یه دی ان اس بزن برو از سایت ایکس کلاود استفاده کن اگه vdsl با تانوما داری مطمئنا بدون مشکل باید بشه استفاده کرد رو tdlte اطلاع ندارم adsl هم من با سرعت ۱۲مگ تست کردم در حد اینکه بشه بازیو تست کرد خوب بود و چند ساعتی بازی کردم ولی اینپوت لگش و اذیت میکرد کیفیت استریم هم هر از گاهی خوب نبود

برنامه مورد نیاز
فیل شکن اره یا نه
گیم پس هوم یا غیر هوم
من یه گیم پس آلتیمت یک ماهه خریدم با ۱ یورو و بعد از یک ماه ،ماهی ۱۲ یورو باید بپردازم.
برنامه Xbox GamePass رو تو گوشیم نصب کردم.
یک سری از بازی ها از تاچ اسکرین استفاده میکنن ولی برای باقی لیست باید دسته ایکس باکس رو از طریق بلوتوث به گوشی متصل کنید که خیلی راحته. کافیه دکمه بالای دسته رو که فشار بدید و بعد از لیست دیوایس هایی که بلوتوث گوشی پیدا کرده دسته رو انتخاب کنید.
xboxcontrollerpairing.jpg

دوست عزیز ایران نیستم و بدون فیلتر شکن بازی میکنم.
مشخصات اینترنتم.
Screenshot_20230304_121324_Chrome.jpg

من یه گیم پس آلتیمت یک ماهه خریدم با ۱ یورو و بعد از یک ماه ،ماهی ۱۲ یورو باید بپردازم.
یک سری از بازی ها از تاچ اسکرین استفاده میکنن ولی برای باقی لیست باید دسته ایکس باکس رو از طریق بلوتوث به گوشی متصل کنید که خیلی راحته. کافیه دکمه بالای دسته رو که فشار بدید و بعد از لیست دیوایس هایی که بلوتوث گوشی پیدا کرده دسته رو انتخاب کنید.
View attachment 286261

مشخصات اینترنتم.
View attachment 286262
داداش با عکس آخری که گذاشتی 5 دقیقه س دارم گریه میکنم

داداش با عکس آخری که گذاشتی 5 دقیقه س دارم گریه میکنم
شرمندتم رفیق.🙁 اصلا دوست نداشتم حس منفی به کسی منتقل کنم. اما برای اینکه شرایط تجربه استریم رو دقیق توضیح بدم اون تصویر رو اپلود کردم.
قبلا سرعت نتم 100 بود و خیلی ریز تو PS Plus و X Cloud لگ داشت ولی الان فکر میکنم خیلی کمتر شده.

View attachment 286261

مشخصات اینترنتم.
View attachment 286262
با این نت به مشکل نمیخوری؟
اینترت مخابرات تقریبا همین شرایط نت شما رو داره
مشکل ما فقط فیلتر شکنه که دولت مردای ما گفتن نصب نکنید،ما هم نصب نمیکنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or