Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
دیشب بازی های گیم پس جدید رو وقتی از استور چک کردم قابل دانلود شده بودن ولی تو قسمت گیم پس داشبورد کنسول هنوز اضافه نشده بودن.
گفتم اگه عجله دارید واسه دانلود این مدلی جوابه.

دیشب بازی های گیم پس جدید رو وقتی از استور چک کردم قابل دانلود شده بودن ولی تو قسمت گیم پس داشبورد کنسول هنوز اضافه نشده بودن.
گفتم اگه عجله دارید واسه دانلود این مدلی جوابه.
خیلی وقته این روش جواب میده ولی نه ممنون اتومیک هارت درس خوبی بهمون داد :Hurted1: :D

سلام
این سری بازی های یاکوزا چجوری بازی کنم داستان بازی بفهمم؟

این ترتیب

Kiwami
Kiwami 2
Yakuza 3/4/5 Remastered
Yakuza 0 - (داستان مدتی قبل از ۱ اتفاق میوفته ولی جدیدتر اومده و بنظر خودم بهتره بعد از ۵ و قبل از ۶ بازی کنی که شناخت مناسبی داشته باشی از کرکترها)
Yakuza 6
Yakuza: Like a Dragon

پ.ن: علاقه پیدا کردی، Like a Dragon: Ishin رو هم بازی کن که رو Xbox هست ولی رو گیم پس نیست، بعد از همه بازی ها بازی کن و ربطی ب داستان سری اصلی نداره و تو زمان قدیم ژاپنه و عالیه و خودم الان دارم بازیش میکنم.
بعدش دوست داشتی تو دنیای یاکوزا هست، Judgment و Lost Judgment رو بازی کن که نقش یک کارآگاه داری ولی نمیدونم روی Xbox اومده یا نه.

پ.ن۲: خودتو پاره کردی با این ها، امسال Like a Dragon Gaiden میاد که بین Like a dragon و ۶ و ۸ رو روایت میکنه و سال بعد هم ۸ میاد.

پ.ن۳: Yakuza: Like a Dragon شماره ۷ قلمداد میشه

پ.ن۴: اسم بازی یاکوزا توی ژاپن Like a Dragon هست اما ب ژاپنیش ولی تو غرب تا قبل از شماره ۷ یاکوزا بود و بعد ۶ دیگه تو غرب یاکوزا نیست و Like a Dragon اسمش شده

😁✊🏼

آخرین ویرایش:
این ترتیب

Kiwami
Kiwami 2
Yakuza 3/4/5 Remastered
Yakuza 0 - (داستان مدتی قبل از ۱ اتفاق میوفته ولی جدیدتر اومده و بنظر خودم بهتره بعد از ۵ و قبل از ۶ بازی کنی که شناخت مناسبی داشته باشی از کرکترها)
Yakuza 6
Yakuza: Like a Dragon

پ.ن: علاقه پیدا کردی، Like a Dragon: Ishin رو هم بازی کن که رو Xbox هست ولی رو گیم پس نیست، بعد از همه بازی ها بازی کن و ربطی ب داستان سری اصلی نداره و تو زمان قدیم ژاپنه و عالیه و خودم الان دارم بازیش میکنم.
بعدش دوست داشتی تو دنیای یاکوزا هست، Judgment و Lost Judgment رو بازی کن که نقش یک کارآگاه داری ولی نمیدونم روی Xbox اومده یا نه.

پ.ن۲: خودتو پاره کردی با این ها، امسال Like a Dragon Gaiden میاد که بین Like a dragon و ۶ و ۸ رو روایت میکنه و سال بعد هم ۸ میاد.

پ.ن۳: Yakuza: Like a Dragon شماره ۷ قلمداد میشه

پ.ن۴: اسم بازی یاکوزا توی ژاپن Like a Dragon هست اما ب ژاپنیش ولی تو غرب تا قبل از شماره ۷ یاکوزا بود و بعد ۶ دیگه تو غرب یاکوزا نیست و Like a Dragon اسمش شده

😁✊🏼
یاکوزا 0 باید اول از همه بازی بشه از نظر داستانی و کاراکتر ها هم در نظر بگیریم بازم بهتره از 0 شروع بشه همه کاراکتر هارو از اول معرفی میکنه نیازی به دونستن از قبل نیست

• Like
Reactions: BARDI YA
یاکوزا 0 باید اول از همه بازی بشه از نظر داستانی و کاراکتر ها هم در نظر بگیریم بازم بهتره از 0 شروع بشه همه کاراکتر هارو از اول معرفی میکنه نیازی به دونستن از قبل نیست

آره
درست میگی از لحاظ داستانی
ولی من خواستم با ترتیب ریلیز شدن بازی ها پیش بره
از قبل Mad Dog Majima رو بشناسی ی مزه عجیبی پیدا میکنه 0 برات 😁

آقا بازی jrpg خوب رو گیمپس چی هست؟ پرسونا ۵ رو دارم بعد سال ها ادامشو میرم به شدت حقه

Soul Hacker 2 که تازه اضاف شده رو برو

آقا بازی jrpg خوب رو گیمپس چی هست؟ پرسونا ۵ رو دارم بعد سال ها ادامشو میرم به شدت حقه
پرسونا ۳و۴ هم هست اگر نرفتی
غیر اون soul hacker 2 هم اومده
Dragon quest xi و yakuza like a dragon هم هست
آره
درست میگی از لحاظ داستانی
ولی من خواستم با ترتیب ریلیز شدن بازی ها پیش بره
از قبل Mad Dog Majima رو بشناسی ی مزه عجیبی پیدا میکنه 0 برات 😁

Soul Hacker 2 که تازه اضاف شده رو برو
ترتیب ریلیز درسته ولی بنظرم کسی تا حالا بازی نکرده از 0 شروع کنه بهتره همون داستان ماجیما هم بهتر میشه متوجه شد تا اینکه بعد یک تا پنج کسی بخواد برگرده رو 0
خصوصا که kiwami 2 با انجین جدیده دوباره برگشتن به انجین قدیمی یاکوزا 0 یکم رو اعصابه

ترتیب ریلیز درسته ولی بنظرم کسی تا حالا بازی نکرده از 0 شروع کنه بهتره همون داستان ماجیما هم بهتر میشه متوجه شد تا اینکه بعد یک تا پنج کسی بخواد برگرده رو 0
خصوصا که kiwami 2 با انجین جدیده دوباره برگشتن به انجین قدیمی یاکوزا 0 یکم رو اعصابه

عه
پرسوناهارو یادم رفته بود لومده رو گیم پس
حتما باید پرسونا ۳ رو بره 😍💜🚬

باب یاکوزاها؛
موافقم باهات واقعا
شاید چون خودم اینطوری رفتم، Coding شده تو مغزم ✊🏼😁

عه
پرسوناهارو یادم رفته بود لومده رو گیم پس
حتما باید پرسونا ۳ رو بره 😍💜🚬
پرسونا ۳ شنیدم بازی دارکیه به خاطر همین خیلی مشتاقم برم سراغش. امیدوارم واقعا اینطور باشه و تو ذوقم نخوره :D

• Like
Reactions: BARDI YA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or