Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
دوستان گیم پس رو وندوز رو میشه به راحتی بازی هاش رو دانلود کرد مثل استیم یا فایل رو از سایت گرفت شناسوند ؟
یه ایراد بزرگی که داره اینه که مثل استیم فشرده سازی نمیکنه ، مثلا در استیم 25 گیگه ، تو گیم پس میشه 40

من با dns شکن ازش دانلود کردم سرعتش بد نیست.

شناسوندن فایل رو امتحان نکردم.

• Like
Reactions: m.a.t and milad.ps4
آقا من دوتا اکانت گذاشته بودم که یه دوست عزیزی هر دو رو امانت گرفت و دمش هم گرم که پسشون داد
من یه سری بازی دیگه هم به اشتراک میزارم که دوست داشتید میتونید بگید تقدیمتون کنم.
شما هم اگه بازی و اکانتی دارید که بازی نمیکنید بگید باهم به اشتراک بزاریم
البته بر خلاف گفته سایتهای معاند خارجی میدونم سرتون گرم بازیهای جدید گیم پسه ولی در کل گفتم شاید اینا هم به کارتون بیاد همه باهم ثوابش رو خرج ظهور هر چه سریعتر لوسیفر (ل) کنیم

Nier replicant غیر هوم
Dmc v special هوم
Resident evil village هوم
Cyber 2077 غیر هوم
Judgment هوم
Resident evil 2,3 غیر هوم
Reddead 2 غیر هوم
همه بازیها از کانال معتبر توسط خودم خریداری شده
البته چنتا بازی رو اکانت شخصیم دارم که نمیدونم چطور میشه به اشتراک گذاشت

اقا یه سوال:من اگه dlc re:village رو میشه جداگونه خرید یا همراه بازیه؟

آقا من دوتا اکانت گذاشته بودم که یه دوست عزیزی هر دو رو امانت گرفت و دمش هم گرم که پسشون داد
من یه سری بازی دیگه هم به اشتراک میزارم که دوست داشتید میتونید بگید تقدیمتون کنم.
البته بر خلاف گفته سایتهای معاند خارجی میدونم سرتون گرم بازیهای جدید گیم پسه ولی در کل گفتم شاید اینا هم به کارتون بیاد همه باهم ثوابش رو خرج ظهور هر چه سریعتر لوسیفر (ل) کنیم

Nier replicant غیر هوم
Dmc v special هوم
Cyber 2077 غیر هوم
Judgment هوم
Reddead 2 غیر هوم

داداش تو دست و بالت dead space remake نداری ؟ما هم به دعاکنندگان ظهور اضافه بشیم

Nier replicant غیر هوم
Dmc v special هوم
Cyber 2077 غیر هوم
Judgment هوم
Reddead 2 غیر هوم

لایک کافی نبود. درود به تو عزیز.

من خودم استفاده نمیتونم بکنم ولی همینکه تو این شرایط به فکر دیگران هم هستی جای تقدیر و تشکر ویژه داره.

اقا اینم دریابید که طلاست
چنتا ریویو دیدم ازش یه چنتا نکته داشت
گرافیک بازی فوقالعاده زیباست
بازی استوری مود داره که داستان خوبی رو هم روایت میکنه
این سری کلا بازی فایتینگ حرفه ایه و پیشرفت توش سخته ولی اکثرا همین strive رو بهترین نسخه واسه تازه کارها میدونن

Screenshot_20230307-192825_Chrome.jpg

آخرین ویرایش:
دستتون درد نکنه بابت به اشتراک گذاشتن بازی ها.
این Guardians of the Galaxy رو اصلا از دست ندید اگه تا حالا سراغش نرفتید. من تا ابد حاضرم بگم این بازی همه چیش از کل سری فیلم هاش هم بهتره :D اگه علاقه مند به موزیک راک هستید اونم راک افسانه ای دهه افسانه ای 80 میلادی که دیگه چه بهتر.
تو لیست بازی های جدید هم سراغ Civ VI نرید . این مثل یک سیاهچاله ای میمونه که شما رو میبلعه، زمان طور دیگه ای میچرخه وقتی این بازی پلی میشه و مثل یک زالو میوفته به جونتون و زمانتون رو میمکه تا از درون تهی بشید:D

درباره Dead Space Remake هم احتمالش هست بیاد گیم پس درسته؟ چون بازی EA هست و بعد یه مدتی روی EA PLAY هم میاد؟

گیمپس دیگه داره از حد تحمل خارج میشه
هنوز بازیهای قبلی رو تموم نکرده چنتا دیگه از راه میرسه
من رو کنسول هک شده هم به همچین لیستی از بازیها دسترسی نداشتم و اگه به یه سری از دوستان بر نمیخوره باید بگم اگه گیم پس نبود عمرا میتونستم یه سری از بازیها رو تجربه کنم.
اصل مطلب guilty gear لعتیه
اگه اهل بازی فایتینگ نیستید با این بازی عاشق بازیهای فایتینگ میشید
طراحی بازی خداست
با اینکه کاملا نوب ام و احتمالا با یه بوس شکست بخورم ولی کتک خوردن هم لذت بخشه
قول میدم بازی واسه یه سری از بچه های اینجا مثل آرزوی محقق شده باشه
بازی عملا یه مجموعه از انیمه سینمایی اکشن-فایتینگ حرفه ای و تابلوی نقاشیه

شاید فکر کنید جوگیر شدم و زیادی تعریف میکنم ولی قول میدم خودتون که تجربه کردید میفهمید که این تعریفها خیلی کمتر از ارزش واقعیه بازیه.

یکی از کاربرای انجمن چند وقت پیش به شدت معتقد بود که این سری خفنترین و حرفه ای ترین بازی فایتینگه که به نظرم این یه فکته و بازی کردنش واسه همه واجبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or