Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
منم دارم تجربم رو میگم خوب
آقای با تجربه ببخشید اینطور حرف میزنم :D :-?? الان چرا کاربرای انجمن یا کانال های تلگرامی که روزانه دارن گیم پس میفروشن چرا بن نمیشن؟ تا جایی که یادمه فقط یه سایت مشکل داشت گیم رنتر اسمش بود فک کنم ... من ادم میشناسم چند ساله به روش هوم با قیمت پایین گیم پس میخرن هیچ مشکلی هم نداشتن تا حالا... منم میدونم بهترین روش گیفت هست اما نه گیفت وطنی معلوم نیست فروشنده از کجا تهیه میکنه... یه سرچ بزنید داخل گوگل ده ها سایت میاره هیچ کدوم هم 100 قانونی داخل کارشون نیست و تضمین ندارن
کسی زورتون کرده؟شما سوپر با تجربه !قرار نیست هر شخصی با نظر زیبای شما تو دردسر بیفته بعد بگید به من چه!شما همون اکانت رو بخرید! بنده تجربه شخصیم رو گفتم!گیفت وطنی و غیر وطنی نداره. هرکسی هر طور مایل هست میتونه خرید کنه!اینجام فروم هست و نیازی نیست اینقدر حرص بخوریدو اگر هم فروشنده ای که بعید میدونم دیگه اون به خودت مربوطه،هر شخص عاقلی میدونه گیفت و کد ریدم بهتر از اکانت هست حالا کی بن شده یا نشده اون شانسیه

بالاخره بعد این همه تعریف و امتیاز های عجیب و غریب یکم immortality رو بازی کردم. باید بگم فوق العادست!
خلاصه داستانش این هستش که بازیگری به اسم ماریسا مارسل گم شده و فیلم هایی هم که بازی کرده مفقود! ولی ما به یک سری از تیکه هایی از این فیلم ها و مواردی از پشت صحنه ها دسترسی داریم، وظیفه ما اینه با بررسی کردن این تیکه ها سرنخ هایی به دست بیاریم و راز گم شدنش رو کشف کنیم
باید به تک تک دیالوگ ها، رابطه شخصیت ها، چهره ها، اشیا داخل فیلم دقت کرد، فیلم ها رو چند بار عقب جلو کرد تا بشه که توی بازی پیشروی کنیم, حتی ترتیب زمانی فیلم ها به ترتیب نیست و با یک داستان غیر خطی طرفیم
در کل سبک بازی همه پسند نیست ولی اگر زبانتون خوبه، حتما تجربش کنید!
بازیگر ها خیلی خوب بازی میکنن، تک تک صحنه ها با وسواس خاصی درست شدند، عاشق اون سکانس های مربوط به کشیش معصوم و زن شیطانی هستم(Ambrosio) اون حس گوتیکش فوق العادست!
Jr1wWRzs.jpeg
1661846560_952_Immortality-such-a-game-has-never-existed-and-will.jpg
How-to-play-Immortality-controls-clips-and-how-to.jpg -fVo7Ab9.jpeg
باید بیشتر بازیش کنم،. فکر کنم یکی از خاطره انگیز ترین بازیهام بشه.

بالاخره بعد این همه تعریف و امتیاز های عجیب و غریب یکم immortality رو بازی کردم. باید بگم فوق العادست!
خلاصه داستانش این هستش که بازیگری به اسم ماریسا مارسل گم شده و فیلم هایی هم که بازی کرده مفقود! ولی ما به یک سری از تیکه هایی از این فیلم ها و مواردی از پشت صحنه ها دسترسی داریم، وظیفه ما اینه با بررسی کردن این تیکه ها سرنخ هایی به دست بیاریم و راز گم شدنش رو کشف کنیم
باید به تک تک دیالوگ ها، رابطه شخصیت ها، چهره ها، اشیا داخل فیلم دقت کرد، فیلم ها رو چند بار عقب جلو کرد تا بشه که توی بازی پیشروی کنیم, حتی ترتیب زمانی فیلم ها به ترتیب نیست و با یک داستان غیر خطی طرفیم
بازیگر ها خیلی خوب بازی میکنن، تک تک صحنه ها با وسواس خاصی درست شدند، عاشق اون سکانس های مربوط به کشیش معصوم و زن شیطانی هستم(Ambrosio) اون حس گوتیکش فوق العادست!
View attachment 270862
View attachment 270864
View attachment 270865View attachment 270860
چند روز پیش دانلودش کردم زبان (کله پاچم) هم خیلی خوبه :D ولی وسط بازی ادم خوابش میگیره واقعا برای سلیقه ی همه نیست... خدا رو شکر داخله گیم پس تنوع زیاد هست که اگر از یه عنوان خوشمون نیاد سریع جامپ بشیم رو عنوان دیگه
Fb0OYx5XoAI3-UG.jpg

آخرین ویرایش:
کسی زورتون کرده؟شما سوپر با تجربه !قرار نیست هر شخصی با نظر زیبای شما تو دردسر بیفته بعد بگید به من چه!شما همون اکانت رو بخرید! بنده تجربه شخصیم رو گفتم!گیفت وطنی و غیر وطنی نداره. هرکسی هر طور مایل هست میتونه خرید کنه!اینجام فروم هست و نیازی نیست اینقدر حرص بخوریدو اگر هم فروشنده ای که بعید میدونم دیگه اون به خودت مربوطه،هر شخص عاقلی میدونه گیفت و کد ریدم بهتر از اکانت هست حالا کی بن شده یا نشده اون شانسیه
چرا حالا اینقدر عصبی نمیدونم.... من اکانت پیشنهاد ندادم خودم کد زدم! کجای نظر من گفتم اکانت ریختم؟ گفتم دوستان استفاده کردن مشکلی نداشتن نگفتم خودم!
عزیز اینجا تاپیکه همه داریم حرف میزنیم و نظر میدیم ... قرار نیست کسی به خاطر نظر ما بره اون روش رو تست کنه... بحث بحث تجربه بود منم تجربم رو گفتم شما هم نظرتو دادی دعوا نداریم.... فعلا که صفحه ی اول نظر کلی داده راجب به خرید که از نظرشون راه درستی هست! من فروشنده نیستم اگر بودم اینجا نبودم...

آخرین ویرایش:
View attachment 270862
View attachment 270864
View attachment 270865View attachment 270860
زیادی هم +18 هست:D
گفتم حواستون باشه :دی

آخرین ویرایش:
چرا حالا اینقدر عصبی نمیدونم.... من اکانت پیشنهاد ندادم خودم کد زدم! کجای نظر من گفتم اکانت ریختم؟ گفتم دوستان استفاده کردن مشکلی نداشتن نگفتم خودم!
عزیز اینجا تاپیکه همه داریم حرف میزنیم و نظر میدیم ... قرار نیست کسی به خاطر نظر ما بره اون روش رو تست کنه... بحث بحث تجربه بود منم تجربم رو گفتم شما هم نظرتو دادی دعوا نداریم.... فعلا که صفحه ی اول نظر کلی داده راجب به خرید که از نظرشون راه درستی هست! من فروشنده نیستم اگر بودم اینجا نبودم...

بلا یک بار نازل میشه نباید کارب کرد که نفرین بقیه دامن گیرت بشه همون کد رو که خودتم زدی به بقیه پیشنهاد کن سر ۳۰ ۴۰ تومان کنسول مردم به فنا نره
عصبی نیستم بک طوری میگی انگار رئیس انحادیه اکانت فروشایی حالا بیخیال هرچی میزنن بزنن کد اکانت

Sent from my iPhone using Tapatalk

بلا یک بار نازل میشه نباید کارب کرد که نفرین بقیه دامن گیرت بشه همون کد رو که خودتم زدی به بقیه پیشنهاد کن سر ۳۰ ۴۰ تومان کنسول مردم به فنا نره
عصبی نیستم بک طوری میگی انگار رئیس انحادیه اکانت فروشایی حالا بیخیال هرچی میزنن بزنن کد اکانت

Sent from my iPhone using Tapatalk
به خیلی ها پیشنهاد دادم ولی به خاطر گرون بودن همون خیلی ها اکانت رو ترجیح دادن... شما حالا هی کش بده... به قول دوستمون هرکی هر چیزی دوست داره بره بخره

• Like
Reactions: kurosh900
چند روز پیش دو تا کد گلد 6 ماهه ریجن ترکیه گرفتم هر کدوم به قیمت 410 هزار تومن، به همراه یه کد گیم پس آلتیمیت 3 ماهه ریجن ترکیه به قیمت 370 هزار تومن.
در نتیجه با مبلغ 1 میلیون 190 هزار تومن پونزده ماه گیم پس آلتیمیت بدست آوردم، هزینه اش هم تقریبا نصف این برام در اومد چون با یکی از رفقا شریکی خریدیم.

به نظر میاد مناسب ترین روش فعلا همینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or